ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

З нього такий галичанин, як з мене Че Гевара

• Смішно Смішно x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гм-м...Чей ми ще на галицькому форумі,шо нє? :crazy:
    0000000 25кк.jpg
    Задавайте питання - дістанете не айфон,а-а-а...по-писку!:drinks:

00000 1aaw7Н.jpg

Last edited: Apr 18, 2020

3. View: https://twitter.com/SarganLarysa/status/1251411724734992385?s=19

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Краще мовчати і здаватися дурнем, аніж відкрити рот і розвіяти всі сумніви в цьому. (с)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. VasMT

Як як не хотів, як намагався... Але старий содоміт таки рогуль.

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

Твої родичи, старе череп"я, не відносяться до національно свідомих українців з Галичини. А ти - гірший за них, бо це на твої доляри і ти відкупив їх від України.
    Шкода, що немає смайлика "бридко"...

7. Я достойно принял победу Зеленского В.А.
    -Я смотрю как все летит по п#зде и саркастически улыбаюсь, как может улыбаться человек в падающем самолёте.
    -Я уже вижу, как те, кому хотелось новых лиц в политике - пялятся на старые "регионаловские" рожи, которые обворовывали их еще при Януковиче В.Ф.
    -Я спокойно приму падение гривны, заморозку депозитов, очереди в банках.
    -Я буду спокоен, когда страны одна за другой начнут отменять безвиз.
    -Я пожму руку каждому, кто сейчас работает заграницей, но вынужден вернуться в Украину. Здравствуйте, мы скучали.
    - Я одобрительно похлопаю по плечу любого, кого не устраивает цена на капусту по 28 грн, когда цена на неё станет 60 грн. Ну вы же знали...что будет ещё труднее.
    -Я обречённо улыбнусь каждому, кому отменят субсидию, потому что на неё не станет денег в бюджете Украины.
    -НО Я, СЦУКА, буду упиваться вашими воплями в стиле "Кто ж знал, что так всё повернется!". Я БУДУ ИХ ЗАПИСЫВАТЬ НА ТЕЛЕФОН И ВЫКЛАДЫВАТЬ ВО ВСЕ Х@РОВЫ СОЦСЕТИ, ЧТОБЫ ВСЕ, СЛЫШИТЕ ВСЕ... ВАШИ РОДНЫЕ, СОСЕДИ, ДРУЗЬЯ ВИДЕЛИ ИЗ-ЗА КАКОГО ДОЛБО@БА МЫ ВСЕ ОКАЗАЛИСЬ ГЛУБЖЕ, Ж@ПЫ МИРА! Потому, что настанет мое время вам сказать!
    Я ЗНАЛ!!!
    Я ВАМ ГОВОРИЛ!!!
    МЫ ВАМ ПОЛОВИНОЙ СТРАНЫ ОРАЛИ:
    ЧТО ВЫ ТВОРИТЕ, КИНОМАНЫ Х@РОВЫ!!!!
    МЫ ВАМ 100, НЕТ 1000 РАЗ ОРАЛИ
    -Про отток инвестиционного капитала, про сворачивание производства, про стремительный рост цен, про безработицу.
    -Про дефолт, про падение гривны, про сухопутный коридор в Крым, который нужен Путину, шо капец.
    -Про реальное возобновление активных военных действий,
    -Про потерю международной поддержки.
    -Про отмену санкций России.
    -Про все то, о чем вы не хотели слушать и писали нам в комментах:
    ВСЕ БУДЕТ ХА-РА-ШО! (Бл@д@ Вы глухие)
    -Ни хрена хорошо не будет, говорю я вам сейчас. Нет, вам не стыдно!
    Отака КАРТИНА МАСЛОМ!!!!
    А САМОЕ УЖАСНОЕ, ЧТО ВЫ РАЗУЧИТЕСЬ СТОЯТЬ НА КОЛЕНЯХ, НА ПОХОРОНАХ ПОГИБШЕГО ЗЕМЛЯКА-КИБОРГА, ИБО ПОХОРОН БУДЕТ ТАК МНОГО, ЧТО У ВАС НА КОЛЕНЯХ БУДУТ ПРОЛЕЖНИ!!!!!
    И, Я ТОЧНО ЗНАЮ, ЧТО ПРИДУ НА ПОХОРОНЫ МОЕГО ДРУГА и ВАШЕГО СЫНА или ДОЧЕРИ, НО В ДОМ НЕ ВОЙДУ, ПОТОМУ, ЧТО ЗНАЮ В ЛИЦО КТО ЕЩЁ УБИЛ ИХ ... КРОМЕ ВРАГА!!!!!

(Янина Сосновская и Doktorof Gulag) ©

8. VasMT

Ні, ні... Справа не в Вас і не в галичанському гуморі. Справа в рогулях. З Юрка гуморист, як з Промокашки балерина...

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По-перше, Хомчине, чому кацапською, а по-друге, де посилання на джерело, що це казав Москаль?
    Якась кацапня фугує, що на голову не налазить, а Ви перепощуєте.
    Очухалися трохи після того шоку, який відчули порохоботи в результаті успішного арешту Шайтанова - ставленика і улюбленця Порошенка?
    Ви говоріть не про обмін, якого може і не відбутися,
    а про нагородження Шайтанова з боку Порошенка, яке відбулося вже після того як було достеменно відомо, що він брав участь у штурмі Будинку Профспілок, а згодом ще й саботував арешт і знищення сепаратистів на Донбасі.

А оте Ваше перепощене - то мекання дурних овечок.

10. Відстань від «кінця епохи бідності» до «хоч би вижити» ми подолали за рік. Цікаво це вже обіцяний економічний прорив Зеленського або нас ще чекає канібалізм?
    73%, прокидайтеся. Ви обісралися.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну Ви з цією капустою точно стукнуті на всю голову.
    Капуста по вісім гривень з копійками.

12. Колись був анекдот, що кожна жінка має талант зробити свого чоловіка мільйонером. Якщо він до цього був мільярдером.

Щось подібне сталося і в реальному житті.
    ЗЕвладі справді вистачило таланту, щоб закінчити ЕПОХУ БІДНОСТІ!
    Бо розпочала ЕПОХУ ВИЖИВАННЯ!

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви круглий дурень, чи прикидаєтеся? Зараз через коронавірус падіння економіки в цілому світі. Виживає весь світ, а не лише Україна. Зауважте, що курс гривні за рік втримався, квартплата втрималася, ціни на все втрималися, за винятком, наприклад, лимонів, які проблематично зараз доставити з Туреччини, чи картоплі - в зв"язку з епідеміологічною ситуацією. Селяни просто не можуть продавати картоплю та інші овочі через закриття оптових і роздрібних ринків. При чому тут Зеленський?

Так що обісралися ви - порохоботи.

У Китаї економіка впала на 7 відсотків - тоже електорат Зеленського винен?
    В Нью-Йорку люди мруть тисячами щоденно - тоже Зеленський і його команда випили воду?

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну немає жодних сил оце Ваше марення читати. Складається враження, що Ви десь сильно головою вдарилися і все ніяк не відійдете.

15. Пороха звинувачували в:
    корупції, офшорах, торгівлі на крові, кумівстві, друзі, Роттердам, Свинарчук, здача України і все виявилося брехнею.
    Але якщо поміняти прізвище Порошенко на Зеленський, то все це виявиться чиста правда!

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Але,ти Василю курва,шмата,жеби ті шляк трафив,баняку...Сам си вибери,хто ти є,бо я вибачєй свиня і свинячий,як пан Медведьо з Кийова повів.
    А Ти,Василю,як пані Ганна повіла:mocking:
    Ти,Василю...Бадилля – бур’ян; Бальон – повітряна куля, м’яч Бамбетель – кімнатна лавка зі спинкою, Баняк – каструля, Батяр – шибеник, хуліган, Бусько – лелека Вар’ят – божевільний, Виходок – вбиральня ,Гара – самогон, Ґудз – вузол Заліско – праска, Калапуцьканий – помішаний, , Кнайпа – бар, забігайлівка; Креденс – шафа зі скляними дверцятами, Когут – півень ,Кримiнал – тюрма, Льошка – свиня, Марципан – делікатес, Нарваний – наглий, Небіжчик – покійник, Нездалий – непридатний Оферма – незграба Пательня – сковорідка, Пащекуватий – грубо говорячий, Пуделко – коробочка, Ринва – стічна труба, Фіра – віз, Фірман – їздовий, Фоса – рів...Йой,Йой!:haha: :dash1: :punish: :drinks:

upload_2020-4-18_17-53-8.png

Last edited: Apr 18, 2020
а де твій аватар? :)