Гм-м...Чей ми ще на галицькому форумі,шо нє? Задавайте питання - дістанете не айфон,а-а-а...по-писку!
Твої родичи, старе череп"я, не відносяться до національно свідомих українців з Галичини. А ти - гірший за них, бо це на твої доляри і ти відкупив їх від України. Шкода, що немає смайлика "бридко"...
Я достойно принял победу Зеленского В.А. -Я смотрю как все летит по п#зде и саркастически улыбаюсь, как может улыбаться человек в падающем самолёте. -Я уже вижу, как те, кому хотелось новых лиц в политике - пялятся на старые "регионаловские" рожи, которые обворовывали их еще при Януковиче В.Ф. -Я спокойно приму падение гривны, заморозку депозитов, очереди в банках. -Я буду спокоен, когда страны одна за другой начнут отменять безвиз. -Я пожму руку каждому, кто сейчас работает заграницей, но вынужден вернуться в Украину. Здравствуйте, мы скучали. - Я одобрительно похлопаю по плечу любого, кого не устраивает цена на капусту по 28 грн, когда цена на неё станет 60 грн. Ну вы же знали...что будет ещё труднее. -Я обречённо улыбнусь каждому, кому отменят субсидию, потому что на неё не станет денег в бюджете Украины. -НО Я, СЦУКА, буду упиваться вашими воплями в стиле "Кто ж знал, что так всё повернется!". Я БУДУ ИХ ЗАПИСЫВАТЬ НА ТЕЛЕФОН И ВЫКЛАДЫВАТЬ ВО ВСЕ Х@РОВЫ СОЦСЕТИ, ЧТОБЫ ВСЕ, СЛЫШИТЕ ВСЕ... ВАШИ РОДНЫЕ, СОСЕДИ, ДРУЗЬЯ ВИДЕЛИ ИЗ-ЗА КАКОГО ДОЛБО@БА МЫ ВСЕ ОКАЗАЛИСЬ ГЛУБЖЕ, Ж@ПЫ МИРА! Потому, что настанет мое время вам сказать! Я ЗНАЛ!!! Я ВАМ ГОВОРИЛ!!! МЫ ВАМ ПОЛОВИНОЙ СТРАНЫ ОРАЛИ: ЧТО ВЫ ТВОРИТЕ, КИНОМАНЫ Х@РОВЫ!!!! МЫ ВАМ 100, НЕТ 1000 РАЗ ОРАЛИ -Про отток инвестиционного капитала, про сворачивание производства, про стремительный рост цен, про безработицу. -Про дефолт, про падение гривны, про сухопутный коридор в Крым, который нужен Путину, шо капец. -Про реальное возобновление активных военных действий, -Про потерю международной поддержки. -Про отмену санкций России. -Про все то, о чем вы не хотели слушать и писали нам в комментах: ВСЕ БУДЕТ ХА-РА-ШО! (Бл@д@ Вы глухие) -Ни хрена хорошо не будет, говорю я вам сейчас. Нет, вам не стыдно! Отака КАРТИНА МАСЛОМ!!!! А САМОЕ УЖАСНОЕ, ЧТО ВЫ РАЗУЧИТЕСЬ СТОЯТЬ НА КОЛЕНЯХ, НА ПОХОРОНАХ ПОГИБШЕГО ЗЕМЛЯКА-КИБОРГА, ИБО ПОХОРОН БУДЕТ ТАК МНОГО, ЧТО У ВАС НА КОЛЕНЯХ БУДУТ ПРОЛЕЖНИ!!!!! И, Я ТОЧНО ЗНАЮ, ЧТО ПРИДУ НА ПОХОРОНЫ МОЕГО ДРУГА и ВАШЕГО СЫНА или ДОЧЕРИ, НО В ДОМ НЕ ВОЙДУ, ПОТОМУ, ЧТО ЗНАЮ В ЛИЦО КТО ЕЩЁ УБИЛ ИХ ... КРОМЕ ВРАГА!!!!! (Янина Сосновская и Doktorof Gulag) ©
Ні, ні... Справа не в Вас і не в галичанському гуморі. Справа в рогулях. З Юрка гуморист, як з Промокашки балерина...
По-перше, Хомчине, чому кацапською, а по-друге, де посилання на джерело, що це казав Москаль? Якась кацапня фугує, що на голову не налазить, а Ви перепощуєте. Очухалися трохи після того шоку, який відчули порохоботи в результаті успішного арешту Шайтанова - ставленика і улюбленця Порошенка? Ви говоріть не про обмін, якого може і не відбутися, а про нагородження Шайтанова з боку Порошенка, яке відбулося вже після того як було достеменно відомо, що він брав участь у штурмі Будинку Профспілок, а згодом ще й саботував арешт і знищення сепаратистів на Донбасі. А оте Ваше перепощене - то мекання дурних овечок.
Відстань від «кінця епохи бідності» до «хоч би вижити» ми подолали за рік. Цікаво це вже обіцяний економічний прорив Зеленського або нас ще чекає канібалізм? 73%, прокидайтеся. Ви обісралися.
Хомчине, ну Ви з цією капустою точно стукнуті на всю голову. Капуста по вісім гривень з копійками. Я взяв два качани сумарно кілограмів на сім і заквасив дві трьохлітрові банки. На трьохлітрову банку - одна морквина середніх розмірів, потерта на соломку, і 40 грамів нейодованої солі, хто не знає. Насічену капусту добре розім"яти з сіллю і морквою, щоб пустила сік, напхати в банку, пригнітити, два дні стоїть в теплі, потім - в холодильник. Їсти з нерафінованою соняшниковою олією і цибулькою.
Колись був анекдот, що кожна жінка має талант зробити свого чоловіка мільйонером. Якщо він до цього був мільярдером. Щось подібне сталося і в реальному житті. ЗЕвладі справді вистачило таланту, щоб закінчити ЕПОХУ БІДНОСТІ! Бо розпочала ЕПОХУ ВИЖИВАННЯ!
Хомчине, Ви круглий дурень, чи прикидаєтеся? Зараз через коронавірус падіння економіки в цілому світі. Виживає весь світ, а не лише Україна. Зауважте, що курс гривні за рік втримався, квартплата втрималася, ціни на все втрималися, за винятком, наприклад, лимонів, які проблематично зараз доставити з Туреччини, чи картоплі - в зв"язку з епідеміологічною ситуацією. Селяни просто не можуть продавати картоплю та інші овочі через закриття оптових і роздрібних ринків. При чому тут Зеленський? Так що обісралися ви - порохоботи. У Китаї економіка впала на 7 відсотків - тоже електорат Зеленського винен? В Нью-Йорку люди мруть тисячами щоденно - тоже Зеленський і його команда випили воду?
Хомчине, ну немає жодних сил оце Ваше марення читати. Складається враження, що Ви десь сильно головою вдарилися і все ніяк не відійдете.
Пороха звинувачували в: корупції, офшорах, торгівлі на крові, кумівстві, друзі, Роттердам, Свинарчук, здача України і все виявилося брехнею. Але якщо поміняти прізвище Порошенко на Зеленський, то все це виявиться чиста правда!
Але,ти Василю курва,шмата,жеби ті шляк трафив,баняку...Сам си вибери,хто ти є,бо я вибачєй свиня і свинячий,як пан Медведьо з Кийова повів. А Ти,Василю,як пані Ганна повіла Ти,Василю...Бадилля – бур’ян; Бальон – повітряна куля, м’яч Бамбетель – кімнатна лавка зі спинкою, Баняк – каструля, Батяр – шибеник, хуліган, Бусько – лелека Вар’ят – божевільний, Виходок – вбиральня ,Гара – самогон, Ґудз – вузол Заліско – праска, Калапуцьканий – помішаний, , Кнайпа – бар, забігайлівка; Креденс – шафа зі скляними дверцятами, Когут – півень ,Кримiнал – тюрма, Льошка – свиня, Марципан – делікатес, Нарваний – наглий, Небіжчик – покійник, Нездалий – непридатний Оферма – незграба Пательня – сковорідка, Пащекуватий – грубо говорячий, Пуделко – коробочка, Ринва – стічна труба, Фіра – віз, Фірман – їздовий, Фоса – рів...Йой,Йой!