Просто резюмирую. ПП поддержали: - Германия, Франция,США. - все патриотические организации Украины - все интеллектуальные авторитеты Украины View: https://www.facebook.com/100008072256891/posts/2306180136327706/ Против ПП: - РФ - Коломойский и его Г+Г - Аваков - он-лайн СМИ ЗЕ поддержали: - РФ - Коломойский и Г+Г - Аваков Против ЗЕ: - часть гражданского общества Вас точно ничего не настораживает?
У 2004 році - був на Майдані в Києві. Ц 2014 році - не їздив, але активно допомагав. За те, що я використав слово "кацап".
Я й не використовую. Вони знайшли це слово 2 роки!!!!!!!! назад. Я думаю, вони шукали причину. ФБ контролює Росія, на скільки мені відомо.
Я з кацапами на ФБ не тусую. З кацапами я тусую на ресурсах .ru І у відповідь на образливі звернення до українців я їх там називаю москалями і кацапами, путінцями і власовцями...
Бачите, ви самі не їздили, а берете і кажете... Яке тоді ви маєте моральне право звинувачувати в чомусь @Silver bullet? @Мих, так сі не робе... Вірніше, так роблять тільки непорядні
Та мені на це виборчий штаб президента натякнув з борда, вам можна не турбуватися Я людина чемна і не буду вам розповідати, що ви будете закатувать після виборів. А на Майдані я була - у мене там є квартира. 10 днів як один день промайнули.
А зараз паспорта-манатки збираєте? Ну що тут можна сказати - скатертю дорога. Людина ви так собі - не луч света в тёмном царстве. Так що повітря без вас буде точно чище. А я вірю в те, що Україна вирулить. Я вірю. Закаструблі постсовкові феодали її знекровили, обплутали схемами, люди зневірились, стали кидати Родину, шукати щастя в інших краях. Зараз момент істини. От і подивимось. Від цього Зеленського візьмуть все, що можна і нельзя. І він буде розбиратися і робити те, що потрібно. Він брехати в очі як професійний політик-брехун не навчился і навчитись не дадуть, бо брехуни вже забембали.
Я вам тут тредік скину читніть. Це в твіттері. Немаю бажання обробляти в читабельний вигляд для форума. Щодо закордону. - вивозимо сім'ю і назад. Я що даремно кущі на городі ружейним маслом підливаю щоб незаржавіли. Адам Смит @_Smithchenko · 5 год 21. Ничем не подкрепленная надежда, что Зе вдруг окажется хорошим Президентом, победит коррупцию и олигархов, улучшит жизнь, закончит войну – запрос на Чудо. Сродни сладким мечтам о заработке на Форекс, МММ и пр. Зрелому человеку нужно научиться сопротивляться таким позывам! 22. Что, если Порох получит еще 5 лет (в хорошем смысле)? Сказки не будет, а будет как сейчас: экономический рост 5-7% в год, относительная курсовая и политическая стабильность, медленные реформы. Запад поможет пережить Кризис сравнительно безболезненно. А там и вороженьки сгинут 23. В общем, если победит Зе, рекомендую категорически не тянуть с выходом из гривневых депозитов. Многочисленные риски и неопределенность явно перевешивают гривневые проценты. Даже если Вам не нравится Порох, это не повод доверять свои сбережения непонятно кому! View: https://twitter.com/steam_engine_/status/1117119136230989826?s=20
Супер! То чому б зараз не піти і не підтримати Україну, щоб потім не страждати? Ого як вам очі затуманило! Хто не дасть брехати? Невже ви? То капець.... Як так можна бути сліпим?????? Як?