Хомчине, розміщуючи цю радість в темі про Порошенка, Ви хоча б кружком на фото самого Порошенка обвели. Там є кілька товстих облич, але на Порошенка зовсім не схожі. Крім того, я дуже сумніваюсь, що ті обличчя дотримуються постів.
А Порошенко - такий красивий на скріншоті... Такий красивий! Аж ригати хочеться. Викапаний Леоніділіч, викапаний.
Зеленский понимает, если он посадит политического противника в тюрьму, то майдан ему автоматически обеспечен.
А чому как-цапською перепощуєте? Скінчилися україномовні порохоботи? Електрик, підкажіть Хомчину, що партіотизм проявляється в першу чергу любов"ю до рідної мови. Хомчин все по кацапських сайтах та фейсбуках лазить. Ніяк не налазиться. Ніяк не налижеться. За образним виразом Пріуса - порошенківської чиколяди.
Порошенко не є політичним суперником. Порошенко давно на смітнику історії. Якщо хто й буде політичним суперником Зеленського, то ніяк не Порошенко. Може бути Бойко, може бути Тимошенко, може бути хтось із молодих, що скоріш за все. Від тебе, паря, дуже кацапським провокатором тхне. (Подивися в словнику, що означає "тхнути". Це - сильніше ніж смердіти.) Від того, що хтось кричатиме "рошен-халва", в роті солодко не стане.
Прослідкуємо одну інформацію. Вау! Заходимо за посиланням "статье" Є така стаття. Ого! Вендетта! Ні більше, ніі менше. Хтось із Порошенків вбив когось із Зеленських, і тепер Зеленський вирішив помститися. Кровна помста. А хто ж такий Андрій Краммер, автор статті? Дивимося. Andrew E. Kramer Ін зе Москов бюро, Карл, ін зе Москов. Чи любить Андрюха гроші? Любить. Всі люблять. Москва стала на захист Порошенка. Вуха статті стирчать із Москви, а не з Вашінгтона, Берліна чи Лондона. "Вапроси єсть? - Вапросав нєт". І Ви, порохоботи, хоч три рази всеріться, доводячи, що Порошенко - невигідний Москві. Гудману дозволяю всратися чотири рази, Пріусу - одного разу достатньо.
На Галичині дуже сильно шанують Степана Бандеру. А мені ось цікаво, якби Бандера жив у наші часи, чи проголосував би він на виборах за російськомовного єврейського мільярдера, який заснував партію регіонів, дружить з ахметовим і медведчуком, а після помаранчевої революції примудрився стати міністром в уряді януковича?
Косолапий, а ти зайди на ФБ Романа. Тебе кондратій вхопить від зробленого ним для ЗСУ. Це не займатися тролінгом, сидячи закомпами в ольгінському офісі.
А я бачу, Хомчин, що Ви захищаєте пропутінського кацапа Гудмана, попереду нього самого. А після цього кричите - держи злодія! Я пишу з Києва, і завжди писав з Києва. А от стосовно Вас, пане, поважні сумніви. Стосовно Вашого товариша по перу Гудмана - жодних сумнівів. Ваші порівняння недоречні. Ви ж нічого на те, що стаття про нібито "політичну вендетту", написану із Москви, толкового не відповісте. Бо це - факт. Спробував би той Андрюха Крамер написати щось не те, що вигідно Путіну, його б полишили акредитації. В Москві з цим на раз-два. А так - і з НьюЙоркТаймс якась копійка капає, і додатковий заробіток з"являється. Зробіть скрін-шот, як оце я зараз, щоб довести народові, що Ви пишете з України, користуєтеся послугами українського провайдера. Навіть коли я заходжу на російський сайт, видно українські баннери. А Ваш товариш Гудман обісрався, бо пише з Росії. І побачимо, хто з нас ольгінець.
Я, Хомчине, чекаю від Вас не баянів, а підтвердження того, що Ви пишете з України. Я поки ще вважаю, що це так. Але сумніви наявні.