Я правильно розумію, що в цій темі патріоти України рвуть свої козацькі чуби у суперечці, кому краще бути президентом України, Вальцману чи Зельцману?
Слабак, під час активної фази ваш троль-попередник вживав тут слово "Вальцман" по кілька разів на день.
Ну, тоді Зеленський дальше буде - у нього підтримки найбільший рейтинг Згідно з даними опитування, лідером довіри серед політиків залишається Зеленський: - довіряють йому 59%, - не довіряють - 32%. лідеру фракції ОПЗЖ Юрію Бойку - 25% і 56% відповідно, - лідеру "Голосу" Святославу Вакарчуку - 22% і 62%, - прем'єру Олексію Гончаруку - 20% і 53%, - лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко - 20% і 73%, - лідеру "ЄС" Петра Порошенка - 15% і 78%. Рейтинг Зеленського продовжив падіння в 2020 році зі @Мих, а чому ви так переймаєтеся тотим Зеленським? Ви ж мусет за нього не голосували? Хай за нього переживають ті 73%, котрі віддали голоси за Зе і Слуг народу, шо нє?
Мы обоср@лись с экономикой Мы обоср@лись с тарифами Мы обоср@лись с медициной Мы обоср@лись с социальной защитой Мы обоср@лись с ОБОРОНОЙ страны Мы обоср@лись со внешней политикой Мы обоср@лись с инвестициями Мы обоср@лись с МВФ Мы обоср@лись даже с эвакуацией 40 человек из Уханя - из точки "А" в точку "Б", блт Рейтинги падают. ЧТО ДЕЛАТЬ? Набросим на сына Порошенка! (кстати, еще сегодня Гончарук опять лесника уволил) Genius!
Видели выступление Лукаш у Шустрика? Я ещё несколько месяцев назад говорил, Зеленский будет обливать грязью майдан и армию. Это ему необходимо, чтобы подписать документ с Путиным Ти войти в историю миротворцем. Что на это отвечали мне Планктоши, иуды, борщеварочки и прочие недекоммунизированные элементы? Провокатор, ложь, нет такого и т.д. Прошло время и я оказался прав. Фракция Зеленского на форуме, где ваши извинения передо мной?
Вчора, паря, у тебе було професійне свято - Дєнь Защітніка Атєчества Гасударства Расєйскаго. Тому, мабуть, жодного посту вчора не написав? П"янствував вотку? А сьогодні за старе взявся? Чи вашому брату в святкові дні жлобляться подвійну ставку виплочувати? Ти, паря, можеш хоч усратися, доводячи, що ти з України. Всі ознаки того, що ти пишеш з Росії, неспростовні.
Иуду уже несёт по полной программе. Я не писал вчера, позавчера, позапозавчера и ещё до этого пару дней, но иуде это неважно, главное, чтобы свою пластинку завести.
Чергова брехня, паря. Позавчора ти писав. Сьогодні - вівторок, а позавчора була неділя (воскресенье по-русски). І от в воскресєньє, тобто, позавчора, ти писав. І на форумі це зафіксовано. Дуже легко тикати кацапського брехуна кацапською мордою в його ж кацапську брехню. Давай-давай, бреши далі, рви задницю за Путіна, якому вигідний був Порошенко, і якому невигідний непоступливий Зеленський.
На кацапа (так званого російського історика) посилаєтеся? Вам на росіян можна посилатися, а мені - ні? Це ж ви недавно казали, що хороший російський історик - мертвий російський історик. Чому, питається?
– Куме, а ти чув, що син Порошенка... – Куме, та не заходь здаля, кажи прямо, де вже те зелене чмо знов обісралося?