А шо там в Мюнхені сталося з тотим планом на 12 питань? ПЄСи кричали, що Порошенко його забракував і в черговий раз врятував Україну. А потім ніби той план знову запустили і Порошенко вже не сварився. Може Порошенкові європейці також дали кістку, і Петро мусить дзявкати так, як йому скажуть, нє? Та й нашо Порошенкові тота бидлота? Він має 25% ЕЛІТИ )))
Як це? Яка кістка?То Ви пропустили нові вводні порохоботів! Зовсім не то відбулося!Хомнич давав чергового волоха, що Порошенка німці не впустили кудись на конференції. Звісно, клятий Зе. А так, якби пустили, то ОГОГО б було тим 12 крокам.
У мене тут на форумі найнятий вуйко Ігнор, то він фільтрує витвори декотрих юзерів. Тому я позбавлений можливості насолоджуватися всіма дописами
Розумію, але у мене дуже рідко,при певній мотивації, але відбуваються виключення). Я люблю посміятися, ви знаєте, і мене смішать, аж іноді до сліз йолопи, які так громко сідають в калабаню з тотим своїм великим діячем, який керує мюнхенськими конференціями.
Миху, а що в вас з носу валить? Де я щось приліпила, поясніть, будь ласка. Та стаття разом з фото - того часу, як він обіцяв повернути Крим зразу після виборів. Його, такого красеня, з такою красивою обіцянкою надрукували ЗМІ на його, мабуть, щире бажання)). Просто маю нагадати, що архіви не горять, сер.
А знаєте чому ПреЗЕдент не хотів щоб Порох був присутній на його виступі? Сцикло зелене розуміє, що він проти Пороха ніхто і звати його ніяк, це як ЗЕмоська і Слон на міжнародній арені. Який же ЖАЛЮГІДНИЙ у нас ПреЗЕдент зараз. І це побачили всі нажаль в Мюнхені.
Я так понимаю, зелеботы высмеивают Порошенко за обещание парада в Севастополе из-за нежелания такой парад видеть. Ведь тогда их кумир не сможет войти в историю миротворцем.
Знаєте що найсмішніше? Якби не було нас "порохоботів", то зелебобікі навіть не усвідомлювали б що їх годують добірним лайном і трахають в усі дірки як хочуть, їх же кумири. Ходили б собі задоволені. Задоволені і ситі. Кожен день пайка лайна, секс в голову. А ми заважаємо. Говоримо не їж гівно. Чи не давай трахати свою голову. Соромляться нас. Зляться. Мріють про те що прийде час, ми зникнемо і вони спокійно будуть насолоджуватися життям.
@Gyppsy, незрозумілий причинно-наслідковий зв'язок. Генпрокурора усунуть, бо Порошенком не займається, чи генпрокурор вирішив зайнятися Порошенком, а його через це усувають? Втім, є ще Саакашвілі, який подав у суд на тих в масках, що валяли його по кахлях і рвали за волосся. Хтось же їм віддав наказ? У мене така підозра, що все це йшло зверху, від тодішнього президента.
ОБС, що Зеленський вже дозрів до перетасовки колоди. Рябошапка з того самого койця, що і Богдан, тому "нічого особистого, чисто бізнес") У всьому поганому, що відбувається в Україні, винен тільки Порошенко зі своєю ПЄСою.