Я вже, здається, розібрався. Перечитайте мій пост повторно. На хвилині і четвертій секунді - порожня рука, а через п"ять секунд - уже чийсь смартфон. ЗІ. Ну, а ще через кілька секунд... Самі бачите. Порошенко підняв мені настрій на цілий день
Після того, як Зе першочергово привітав із святами вбивцю українського народу, хтось ще дивується, чому під час привітання преЗЕдентом українців не пролунав ні український гімн і не було жодного українського прапора?
Якби я додивився хоча б до середини, я би блюнув. Як на цю сракоподібну пику Свинорилого можна дивитись без відрази?
Хомчин, виявляється, рівно опівночі дивився виступ якогось там Зеленського, а не цілого Порошенка, раз знає, були прапори чи ні, був гімн України, чи ні. А на Порошенка свій ігнор поклав. А той старався-старався...
Залупу з вухами Янелоха не дивився, тому що не дивлюсь телевізор взагалі. Порошенка дививсь на ФБ " Прямого"
А я так собі подумав: а Новий рік, це що - державне свято? Що - потрібно гімн послухати, і лише тоді оселедець під шубою видасться смачнішим? Що скажуть з даного приводу справжні патріоти України, які вже не один і не два роки живуть у Богом забутих Чехії, Польщі, Німеччині? Там також на Новий рік вивішують державні прапори і гімн грають? Чи це лише - совкова традиція? Колись грали Союзнєрушімий в СРСР, а тепер - той же Союзнєрушімий - в путінській Росії? Які будуть думки? Чи всім так хочеться, щоб в Україні продовжувалися "славні" радянські традиції? У Росії грають, а ми - чим гірші?
По крайній мірі, не поздоровляють терориста, який вбив 14 тисяч?твоіх співромадян. Якщо вони не його співгромадяни - тоді питань немає.
Ну якщо абізянка гаваряща за цей пост Вам поставила тупо, то тоді стає зрозуміло, що в США курантів нема і Трамп по телебаченню в 23.55 по вашингтонському часу не виступає. Значить так, США - мінус. Чекаємо далі. Пані з лінійкою, ау-у, ви де?
Та я їх не хотів по ніках визивати. А того заокеанця взагалі не хотів і згадувати. Але "он сам пришол". Одним словом, наче й не було новорічного свята. Ніхто, -, крім, можливо, Джіпсі, - по-новому жити не став, але він ще минулого року почав жити по-новому. Той же срач і брехня - від ППП (Попугайчики Петра Порошенка), те ж "тупо" - від жовчного Пріуса. Життя продовжується. Караван буде йти далі. Да, ще забув про поета, у якого сьогодні велике свято. Дай Боже всім бути живими-здоровими в цьому році. Тому що рік обіцяє бути насиченим. Буде що обговорювати. Ну а порохоботи, думаю, так і залишаться в суспільстві в межі статистичної похибки.