Привіт тобі, минула владо З нудотним присмаком «Рошен»! Ти якось дивишся не радо, І біль в очах: «Невже? Невже? Народик мій, собі на горе, Забувши нас, так низько впав, Що комедійного актора Чомусь на виборах обрав?» ... Ян Таксюр
Порошенко: Вибачилися перед Кадировим - вибачайтеся перед українцями View: https://twitter.com/One45334837/status/1186295817264603136?s=20
В нього немає часу , він гімно якими сепари замінували дерева прибирає , і язиком їм вилизує бо ті не навчені туалетним папером користуватись
Пріусе, напишіть ще щось про ці субстанції - @Мих -у подобається. Лайки ставить. В Вашій особі він бачить інтелектуала, до якого інші просто не дотягують.
Я так розумію, що в деяких діалектах української мови так говорять. Нічого дивного - корінь "рід". рід - род рідний - родной Я так не кажу ніколи, але допускаю, що так можуть казати. В слові "нарід" не бачу нічого принизливого. Просто для мене незвично.
View: https://www.facebook.com/1560666527543492/posts/2454434644833338/ Ми глобально вступили в ЕПОХУ ШОУ. Влада зрозуміла, що вона не дасть людям обіцяного хліба: не буде 4 тисячі євро зарплати вчителям; не буде підвищення пенсій; НЕ БУДЕ; НЕ БУДЕ; НЕ БУДЕ. Влада увімкнула телевізор, увімкнула видовища за якими хоче заховати невиконання своїх передвиборчих обіцянок і заховати ті кроки, які шкідливі для розвитку держави. ❗️Інша річ: цей «сумбур» в сьогоднішній владі дуже чітко відслідковують антиукраїнські сили. Заява Портнова про «воровску» Революцію, а не Революцію Гідності, - це сигнал того як буде реагувати українське суспільство. Вони вкидають чітку російську пропаганду. Буде дуже шкода, якщо влада заграється у видовища настільки, що суспільство нездатне буде реагувати на чіткі російські речі, які хочуть вкорінити в нашу свідомість, в наші голови. Суспільство не повинно ДОПУСТИТИ видовищ як панацеї від всіх своїх проблем і негараздів. Ми повинні ВІДКИНУТИ видовища і повернутись до реальних речей, справ і УКРАЇНСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ. Oleg Synyutka в ефірі Говорить Великий ЛЬВІВ
Ми,принаймі галичани,завжди були в Європі і тяготіли до неї...А з таким,як Лєнін прийшли до Сталіна,з Хрущевим до Брєжнєва-Єльцина і повного розвалу,а вже з Кравчуко-Зеленським прийдеио...до-повної дупи зі столицею в Харкові! Шануймо-сі!