А от... панамській прокуратурі віриться більше, ніж вам та Портнову, га? Та й взагалі ото ваше посилання в Гугл, ДО рішення панамської прокуратури, ще якось читалось, а зараз видно, що ви брешете.
Весь 2019 год каждый утюг, фен, а также все остальные предметы интерьера, нам рассказывали про возможное соучастие Гладковского в каких-то схемах контрабанды. А задержали его почему-то по какому-то делу с закупкой машинокомплектов МАЗ. Которые и сейчас закупаются в интересах МВД/НГУ. И еще, говорят, что по делу о какой-то картине. Картина, КАРЛ! А расследование как? Я сейчас не про Гладковского, вот совсем, я про расследование. Которое уже много лет, которое с 2015 или 2016 года, которое футболили между ГПУ и НАБУ и это все. Так что с расследованием? При чем здесь МАЗ? Какая картина? Где дубленка? Почему собачонка?
Та вже давайте посилання на ту панамську прокуратуру зі справою Портнова. Подивимося на фактаж. Може ще хтось повірить)))
Онищенко знає що каже - сам в бігах) Олександр Онищенко: Порошенко має 80% ймовірності, що в Британії його справу визнають політичною
Яка різниця? Тих, хто зараз у команді Зеленського в кожній другій делегації також прогнати через суд. І то в першу чергу. Всіх вищих клєрків періодично пропускати через слідство і суд. Щоб вони були впевнені, що за ними ведеться капітальний нагляд;
"Українська правда" розповідає історію скандалу та з'ясовує, як змінилося життя його фігурантів після Свинарчукгейта. #Свинарчуків_за_ґрати! Найгучніший скандал в оборонці сім місяців по тому
Циган, брехати треба вміти. Тепер він дружбан зеленоі шмарклі, тому новина має звучати так: "Дружбан Моніки Зеленські оголосив голодування".
Євген Головаха: Патріоти бояться успіхів Зеленського Що буде з країною, якщо Володимир Зеленський "не зможе"? Чому системнілітики програли? Яке майбутнє чекає на олігархів? Та чи впорається Зеленський з роллю "освіченого автократа"? Доктор філософських наук, соціолог Євген Головаха в інтерв’ю "Українській правді" розповідає про перші місяці нового президента, настрої суспільства та сприйняття Зеленського в Україні та світі. З відомим вченим Інституту соціології НАН України журналісти УП зустрічались за декілька днів до другого туру президентських виборів. Коли частина українців, які звикли відносити себе до політичного, культурного мейнстріму, була ошелешена відчуттям того, що її час минає. Через чотири місяці після інавгурації Володимира Зеленського Євген Головаха вже констатує – старі еліти в Україні програли. А несприйняття ними нової влади – це страх відчути себе "лузерами" у разі будь-яких успіхів "Зе!Команди". На тлі фантастично оптимістичних очікувань суспільства від Зеленського ставки дуже високі. Тому ситуацію, в якій опинився президент, а разом з ним і вся Україна, можно охарактеризувати старою приказкою: "Або пан або пропав". "Опозиція змагається у "червоних лініях" – У квітні ви зізналися, що не "готові до невизначеності, яку обирає більшість". Через чотири місяці президентства Зеленського невизначеності стало більше чи менше? – Вона стала трохи іншою. Тоді не було зрозуміло, хто взагалі прийде до влади. Зеленський – це Зеленський. А хто за ним стоїть, крім Богдана і Разумкова? Далі стало вже видно, на кого він розраховує. Є перелік народних депутатів, є Кабінет Міністрів, прокурор і так далі. Вже вимальовується система влади. Тому невизначеності менше. Невизначеність виникає у зв’язку з тим, що напрями реалізації політики, які буде обирати Зеленський, під великим питанням. Бо дуже багато людей вважають, що треба окреслити для нього "червоні лінії". У нас це вже таке змагання серед представників опозиційно налаштованих політиків: "Ось туди (Зеленський – УП) не може піти! І сюди не може! А інакше буде… щось страшне". Що страшне – не зрозуміло, але "щось". – Що вже вдалось Зеленському? – Він сформував систему влади. Всі, майже всі – на місцях. Можливо, ще когось поміняє – губернаторів, когось в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення… Але не зрозуміло, в якій формі Зеленський буде реалізовувати політику. Наприклад, як будуть продавати і купувати землю? Кожний виходить, і знов-таки, креслить свою "червону лінію". У одного вона така, другого – інша. Не знаю, чи буде рахуватись Зеленський з усіма цими людьми. В зовнішній політиці теж є питання. Дуже добре, що він хоче встановити мир на Донбасі. Але де межа, яку можна чи не можна перетнути? – Чи є у суспільства розуміння, де саме ця межа? – НІ. Мир на Донбасі залишається першочерговим завданням – так вважає переважна більшість громадян. Але усталеної, чіткої думки, як це питання вирішити, немає. – 75% українців хочуть прямих переговорів з Росією. – Наш моніторинг показав, що 30% – найбільш велика група – говорять, що треба почекати. Коли Україна стане більш заможна, ті, хто на окупованих територіях, самі прийдуть. 20% досі вважають, що треба йти вперед і відвойовувати у окупантів наш Донбас. Тих, які вважають, що треба з Росією домовлятися, йти на поступки, – 25%. Якщо б наші політики орієнтувалися на громадську думку, вирішити цю проблему навряд чи змогли. Захід теж не знає, що робити. Тільки один Лукашенко нам хоче допомогти (усміхається). То така "панслов’янська ідея" – щоб слов’яни жили в мирі. Можливо, це варіант екзотичний, але хоча б це пропозиція.
Так, нет, стоп. Давайте заново про Гладковского. То есть его взяли вообще по каким-то левым предъявам, за какие-то МАЗы, которые были *** знает когда, *** знает каким он там боком, и на момент закупки МАЗов был вообще *** знает кем, а не посадовой особой? То есть вот НАСТОЛЬКО говнищем оказалось расследование Бигуса, да? Вот то знаменитое расследование, где выпили столько декалитров кофе, что последний кофейник уже не лез, вливали через клизму? Вот то знаменитое расследование, которое зашло в тупик, но тут ВНЕЗАПНО волшебник в голубом пиздолёте прислал письмо, которое Всё Расставило На Свои Места? Вот оно оказалось хуйнёй, да? То есть вот все бегали кругами, митинги, хуитинги, демонстрации, нацжёны отплясывают кадриль и камаринского на площадях, кидаются игрушечными свинками, Бигус с умным и загадочным еблищем в прайм-тайм на 1+1, и всё такое... Президент барыга проклятый наших сонычок в котлы суёт, наживается на войне, руки в крови по колена, крышует проклятого Свинарчука, тот крышует Гладковского, тот купается в кровавых деньгах (340 килограммов мелкими монетами, выведенными из обихода)... И после всего этого оказывается, что расследование — настолько полная и невъебенная хуета, что арестовывать Гладковского надо вообще по левой теме, да? При блядь на 100% ручном прокуроре на поводке и в строгом ошейнике, при ДБР на подсосе у Портнова, при НАБУ в носках и чулках на подвязках — всё равно нельзя арестовать Гладковского по этому фантастическому расследованию, да? То есть расследование — вот ровно настолько хуйня, как я сказал в первый же день, не смотря самого расследования, да? Удивительно, блядь. ОТКУДА ЖЕ Я ЗНАЛ, ВАТСОН, Я САМ В ШОКЕ! А шо там Бигус? Шо там дядя, как ему отражение использованного кондома в зеркале, норм? Придурки, блядь. Всрали блядь страну на ровном месте, за сериал про учителя на велике. Стыдно, блядь, Господи, как стыдно быть украинцем, как хорошо, что я по переписи сармат, блядь, отойдите, кретиноиды, я не с вами, я очень блядь малая этническая народность тут, я буду тут типа автохтон. Vladimir Zavgorodny
Про панамскую офшорную фирму сняли фильм «Прачечная», компания обиделась и подала в суд «Панамские бумаги» - это неформальное название утечки конфиденциальных документов панамской юридической компании Mossack Fonseca, которые касались создания офшоров для уклонения от уплаты налогов. Документы получила немецкая газета Süddeutsche Zeitung в 2015 году от анонимного источника. В течение года группа международных журналистов исследовала данные. Среди тех, кто фигурирует в документах, — экс-президент Украины Петр Порошенко, бывший премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон, премьер-министр Пакистана Наваз Шариф, теперь уже бывший премьер Исландии Сигмундюр, президент Аргентины, президент ОАЭ, король Саудовской Аравии Салман ибн Абдул-Азиз Аль Сауд, члены семьи председателя КНР Си Цзиньпина, родственники президента Азербайджана Ильхама Алиева, сын бывшего президента Египта Хосни Мубарака, актер Джеки Чан, футболист Лионель Месси и другие известные личности.