ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  2. Хтось хотів почути, що робити дальше. Ось один з варіантів:

Петр Порошенко:

- Добре, що Володимир Зеленський відреагував на занепокоєння частини суспільства. Це – крок у правильному напрямку. Так, в одному зверненні не відповісти на всі питання. Але з більшістю тез – важко не погодитися.

Шкода, що так забагато уваги попередникам. Не раджу шукати ворогів у Києві. Його ворог там, де й ворог України – у Москві.

Я почув заклик Володимира Зеленського до єдності. Добре пам'ятаючи про зовнішню небезпеку, маємо не підвищувати градус внутрішньої дискусії до критичної позначки. Мир всередині країни не менш важливий, ніж мир на її кордонах.

Предметом загальнонаціонального консенсусу може стати дорожня карта реалізації Мінських домовленостей. Вона встановлює чітку пріоритетність безпекових кроків перед політичними. Вона була нами ретельно опрацьована ще кілька років тому. Її сприйняли Німеччина та Франція. А вчора вкотре підтримку саме такої послідовності реалізації Мінських домовленостей висловили Сполучені Штати: спочатку безпека, потім – політичне врегулювання.

В будь-який момент готовий презентувати дорожню карту для перших осіб держави. Не російська формула Штайнмаєра, а саме цей комплексний документ і є тим, з чим Україна має їхати на Нормандський саміт. Рівно як і з концепцією миротворчого контингенту ООН.

І останнє. Люди вийшли днями на протест не тому що вони порохоботи, як декому здається. Ветерани, волонтери, просто небайдужі громадяни – вони люблять Україну і мають право на те, щоби з їхньою думкою рахувалися.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ветерани, волонтери, воїни АТО і ООС, просто небайдужі громадяни не вийшли на протест, не підтримують ветеранів ,волонтерів, просто небайдужих громадян, які вийшли на майдан, але вони теж люблять Україу і мають право на те, щоби з їхньою думкою рахувались. а не нав"язували брехливу інтерпритацію нинішних реалій і дій влади.

• Тупо Тупо x 1
  4. hrim

hrim Well-Known Member

Сказало чмо.

• Тупо Тупо x 1
  5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Вомбат Блокады vs Порошенко

View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2750826928285397&set=a.747741671927276&type=3&theater

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

PORTNOV

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нехай той риг запхає свій ніс собі в дупу.:)))

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В мене інша ідея. Нехай два риги зустрінуться і запхають один одному у дупу свої носи. З першим ригом ми вже визначилися. А другим нехай Петро буде

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... у мене нема звички підтакувати на руку Пуйла і шісткам Яника.

10. Capitoshechka

А до чого тут Пуйло і шістки Яника? Ви себе що, відносите до цієї касти? Адже я підтакнув саме на ВАШ пост)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас думки ідентичні що до Петра.

12. Capitoshechka

а звідки у Вас такі глибокі знання щодо думок "шісток" Яника щодо Петра?

• Смішно Смішно x 1
  13. Gyppsy

Я думав, що в мережі вже затихли розмови про те, як таксист послав Петра і Марину пройтися пішки
    А воно он як)

"Водій вщипнув себе і зрозумів, що перед ним президент". Що пишуть порохоботи про таксиста, який відмовився везти Порошенко

• Тупо Тупо x 2
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А може б Порошенко заплатив?

15. Ложь , пиздеж і провокація. Твітерські, як розігнали цю.новину, вже вибачилтсь перед водієм. Він мв замовлення відвнзти пасажирів в Бориспіль. Очікував клієнта чому і відмовив. Було навіть фото авто з номерами, потім спростування і вибачення від того, хто розганяв хайп. Тільки циган і гужвівсько-кацапська срана.уа тепер розганяєхвилю, надіячись що всі забули цю історію

16. Gyppsy

- Ви доларами берете?
    - Так
    - А кредитними карточками?
    - Так
    - А фантиками від рошенок?
    - Іди отсюда, розбійник!

З мого)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ж ви не даєте попи.діти зебобікам.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, я соціальних мереж, реакції на цю подію, не читав, але якщо ніхто не придумав про "таксі на Дубровку заказивалі?", то вважайте, що я придумав.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)