Гідрант наклав вето на закон про Пласт. Порошенко запропонував профінансувати діяльністьПласту в 2020 році власним коштом. Респект Порошенко.
Тупі вальцманоїди не знають, що в Україні, крім Пласту, існують ще дві потужні скаутські орагнізації СПОК (Самостійність, Порядність, Оптимізм, Кмітливість) і УДЮТ Січ. А свинорилий далі грає свою брудну гру, розраховану на тупорилих дебілів. Цим півням головне відкукурікати.
Зробив би парад Зєля,як Порох і...з параду все те моцне військо послав в атаку за звільнення Українскої землі на Донбасі і в Криму,о-о! Але де там,де...слабаку! View: https://m.youtube.com/watch?v=tzTjmZE1ijA
В сусідній темі пан каже тіпа "Порошенко був собі і пішов..." Нікуди ще не "пішов". Аж на п"яту годину має йти) Он, Петру його нештатний органайзер нагадує про важливі події PORTNOV
Это тот самый Портнов, который подмахивал рыгам, а потом отсиживался намацкве?Он самый- "патриет Украины"?
Угу - той самий. Підмахував не гірше, ніж Пєтька свого часу. Але якби не Пєтька, то і підмахувати, можливо, було б нікому.
а ХЗ їх знає. Спитайтеся в них краще Як по мені, так обох повісити не завадило б (і Портнова, і Пєтьку)
Я в цю категорію не входжу. Вам не здається, що Ваші думки не співпадають з тим, що я пропоную? А саме: якщо я пропоную ПОВІСИТИ Портнова, то про який струйний оргазм від нього в мене може йти мова?
За Портнова я вже говорив Портнов зараз потрібний як "народний звинувачувач" (є таке слово?) Він не є державним службовцем, тому з нього як з гуся вода. Поки що. Потім, коли до руля прийдуть ще йнакші, то візьмуться і за Портнова, і за слуг, і за Зеленського. Процес пішов, все вроді під контролем
Петро Порошенко 2 год · Українські моряки – приклад незламного духу українського воїна. Пишаюся нашими Героями! +3
Тетяна Червоненька та 2 інші особи поширили посилання. MYROTVORETS.news Компанія "Roshen" закупила і передала в ЗСУ велику партію патронів для снайперських гвинтівок - Myrotvorets News Корпорація Roshen продовжує підтримку… Тетяна Червоненька 21 хв. · Порошенко продовжує розкрадати армію! Цікаво, а скільки президент Зеленський витратив власних коштів на ЗСУ?