Ну хай. Як когось пристрелить помилково - нам повідомлять. Почитайте краще, людина з Германії(20 років вже там) пише про Германію, відкрив тему. Дуже цікаво!
Ігорю, почитай тему в якій людина представилася - є така тема. На мові. А описання - ну нема в його домашній клавіатурі української, живе в Германії. Та і описання писалося частково в 2013році, переводити? То нам шашечки чи їхати? Може, прийдется виїхати колись на відпочинок, людина все знає по Європі і може допомогти, підказати. Не треба бундючності в такій справі. Це ж не політика, ну правда. а я не завжди на українській пишу, то і мене не читаєш
Я читав тему в якій людина представилася, сподобалося. Не маю нічого проти російської мови в дописах форумчан. Вас я читаю завжди (і не тільки тут ) Назву теми слід писати українською мовою.
Та Ви що, яка бундючність??? Я побачив в його профілі "Иван Сусанин" то відразу чомусь вирішив, що людина з ПГ - прикольно, гід Іван Сусанін . От відповідно я його і зустрів
Колишній радянський функціонер Кравчук казав, що його світогляд змінили документи 30-х років про Голодомор з якими він ознайомився в архівах.
а ви там хто? Відкрий личко, Гюльчатай. На ХФ багато мілких говнюків та проплачених ботів. Серед них і ваше місце і дістається вам там добре, як я можу здогадатися)
При суботі трошки нарізки в тему. Звук обов"язково View: https://www.facebook.com/100005872474735/videos/1096949927177413/
йой, не лякайте так, аж в жар кинуло) я потім тільки зосередилась на "суботі". Та і личко в нього таке було ображене. В Іри Геращенко теж.
Ставленик Порошенка Труба зявив, що депутати мають ще чотири місяці недоторканості. Потім їх будуть возити на допити примусово. Згадалося, як бпп звозили клєрків на допити вертольотами, в Києві їх фотографували, цілували і відпускали. Злі язики плещуть, що їм доводили до відома суми, які треба віддавати догори
Семенченко каже, що зараз з'явилися всі докази для притягнення до кримінальної відповідальності екс президента України Порошенко за статтею «державна зрада» Ну що ж, нехай щастить)