ПорошенКО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 4, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А може то ще тільки кома,га-а (кома-пауза ,,,,, а не медична кома!),бо аж страх бере!

Катрен про серп і молот

Ой,розженуть Україну,
    по Збручу й Дніпру-ріці,
    крутії-політикани
    і з Москви "святі отці".
    Старий молот й ржавий серп,
    це й буде "новий" наш герб -
    хочеш жни,а хочеш куй,
    все рівно заробиш х...
    хрін із маком й два яйця,
    оттака істор'я ця -
    всіх тих наших революцій
    і без-сексових полюцій!
    upload_2018-12-2_12-7-44.png

Last edited: Dec 3, 2018
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Маєте на увазі, що наші головнокомандувачі-начгенштаби ще десь кинуть наших хлопців?
    Най Бог милує.

3. Юрко НОТОЦО

Слідуючою буде катреняка про те,як ми не в ЄС вступили,а...в-гівно якесь!
    Якось так і подумав...Нас Ті "кидали" (?) кидали,кидають і будуть кидати,поки їх не зупинити,хоча б як в Китаї.

View: https://www.youtube.com/watch?v=4KJRsknlqJs

Всякі пляни в тих кидал є...Може і так бути,що пан Ротшильд скалатає і пришле до Ялти-Криму на все-європейську конференію якусь (ну не в Мінськ же!) якийсь там маленький "Титанік-2" по військовій помочі Україні,і там наповнить його бізнес-колаборантами з золотими батонами,та й попливе си через Гібралтар з ними до Льондину.Може й допливе,а може й ні...Може по-тому пляну той Тайтанік та й по-п'яні не пролізе в пролив,а вріжеться в тую скалу Гібралтарську,що з правого боку.І знову "плач" ,скрегіт зубами і всяке такеє...Хто пливати вміє,той попливе-си в інший бік...І шукай тих мільйонерів, "іщи-свищи".Та й судити їх,як в Китаї не тре...А нам,лохам, нове кіно покажуть,о-о!
    Хто то зна ті всі їхнії пляни?!:dntknw:

Last edited: Dec 3, 2018
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наш президент. Крапка.

5. ІгорМ

6. Юрко НОТОЦО

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. iso

iso Well-Known Member

Миху. У Ваших дописах чітко прослідковується логіка - хто проти нас (Порошенка, БПП) - той і проти України. ? Так можна дійти до абсурду.
    :sad:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

То навіть не моя думка. Просто всіх гравців видно по їх діях, багато з них говорять устами пуйла. От Ігор_М. За гречку рекламує всіх підряд: від Юльки - до Гриценка.

12. ІгорМ

По-перше, не за гречку, а за гречану кашу. По-друге, не всіх підряд, а лідерів рейтингів ;)

13. Юрко НОТОЦО

Як на мене,то існує й інша,більш точна і правдива логіка галицького бойка-бізнесмена...Коли під час Майдану Ми Всі з відкритою душею і пискамми бігли протестувати(проти чого?) підтримувати (кого?),то в кінці грубо помилилися,а Мих подумавши добре і тонко підтримав той вибраний економічний євро-шлях ,який таки поки що ще є.І шо,мусить вже нервово все те своє збудоване ламати,як зварйований,бо Пророх і Рошен обкакались чиколядою? Вінте політичне Петрусеве,то має глибоко десь,так си гадаю? Як був уважним в бізнесі,так і залишився і нафіг йому ті нові політичні "діячі " з тою грядучою тотальною конфіскацією,з якою "вони"(?) можуть прийти,гребучи всіх і вся одними граблями,серпами й молотами,ну і вилами в-дупу.Ото воно і є...
    Це я сам так си думаю,може й помиляюсь.То сі називає консервативне мишлення,консерватор.:preved:

Last edited: Dec 4, 2018
  14. ІгорМ

Oksana Syroyid

«Якщо президент щось знає, то якого дідька він мовчить і людям нічого не розказує? А якщо не знає, то чого людей лякає? Щоб через місяць закінчився воєнний стан, всім полегшало і всі його знов полюбили?»

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юлька їздила в зону конфлікту хоч раз? - Ні. Допомагала АТО? - Ні. Толік - то саме. Ше гірше. Військова людина - нуль допомоги на війні. Зеленський, Бойко, Шевченко та інші - то саме. Бидло лжепатріотське. А зауважте. вибираємо головнокомандуючого! Які ще запитання?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. iso

iso Well-Known Member

Був-не був. І що? А якщо і був? Попіарився?.. Це абсолютно ні про що не говорить. І до чого тут Зеленський, Бойко, Шевченко та інші З чим я погоджуся (якщо раптом і Ви так думаєте) що з реально прохідних кандидатів на сьогодні найкращим варіантом є Порошенко. І не тому, що він такий хороший. Тому що інші набагато гірші. Я так думаю;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це говорить, що йому в дупі українська армія. От і все. Піарщиком можна назвати КОЖНОГО, хто є в АТО? Реальна допомога у скрутний момент від славного палковніка, де вона??? Я б мовчав, якби він не йшов у президенти. Пенсіонор - пенсіонером. Але ... нащо нам пофігіста головнокомандуючого? Продавати військову техніку?

тому що кандидати.

Ну хоч так...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивіться, щоб від постійної брехні на язиці якась болячка не вскочила.
    Знайшов пофігіста. Гриценко багато чого робив і робить, але це ж треба слухати людину, а не хочеться, або все одне брешете, як трусливий цуцик - хоч і слухали.

Порошенко може виграти другий тур, але велика проблема в нього туди пройти. От така вам неприємність.
    Він ніякий не найкращий, тільки багато чого собі приписує.
    Він і його партія з олігархічною системою боротися не будуть - це неприродньо, цього не може бути - "пчели проти меду", а це значить і далі нас будуть грабувати монополії, це значить ніхто не прибере схеми, не прожене продажних суддів, а народ буде бідніти і марно йти і йти в Європу, куди попадуть тільки ті, хто виїде звідси.
    Та родини всіх наших керманичів вже там давно.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)