в межах ЄС - є, бо там роумінг відмінили. Але якщо вам захочеться попити кави в Цюріху, а в кафе нема WiFi, що тоді? Ліпше вже без цукру, нє?
Сьогодні та перемичка вже ліквідована. Місця, де заради перемички був пошкоджений асфальт вже акуратно залатані новим асфальтом. Можливо, що скоро знов буде відновлено рух по мосту Шльонсько-Дембровському. І @Latana Royal зможе з Варшави Всходньої на трамваї доїхати до потрібного їй місця
@Latana Royal, вчора ми з дружиною таки вилізли на тарас відоковий на Замковій площі. 1-ше фото - вид на міст Шльонсько-Дембровський і на район Прага Північ на правому березі Вісли. 2-ге фото - вид на площу Замкову з колоною короля Зигмунта. 3-тє фото - вид на центр міста з його драпачамі хмур (то хмарочоси польською))). 4-те фото - вулиця перед Домом Полонії. 5-те фото - стрілками позначив вежі костьолу, в який ми з @Latana Royal заходили.
ВАУ! Класно! Дякую за фото! От як я, яка так любить залізти якнайвище, прогавила таку можливість?! Хоч бери й повертайся...
Та хто зна, як складатиметься... Я й цього літа не збиралась, а воно он як вийшло На Новий рік в мене немає вихідних (((
Не бре, а просто перебільшують. Немало міст мають вільний вайфай в центрі, причому в більшості випадків невеличкі провінційні містечка, а не туристичні мегаполіси.