[OFFTOP]от якби Ви спробували, як я, вигнати з себе біса-совкомоскалика, то ще б не таке сказали![/OFFTOP]
[OFFTOP]е-е-е-е, шановний! та усе так... це стосувалось мого питання... ну Ви, як мешканець Одеси повинні були вловити суть...[/OFFTOP] (протикаючи голкою матрьошку в шапці-ушанці) Тааак.... "Процес пішов" (Горбачов) "Ваш будильник спрацює вчасно..." (Кашпіровський)
а чому в шапці-ушанці? мені шапки не подобаються, справжній козак має своє чоло відкритим держати...))))
Шановні пані (крім язікатих) та панове. А скажіть же ж про політичний секс веселіше дискутувати ніж наприклад язікаті дискутують про торгівлю наркотиками в темі "Вапроси мадєраціі".))) Наша тема більш наближена до можливо і не дуже високого, але людського.
Перечитую на львівському дописи росіян на українській мові. ) МОЛОДЦІ. Власний досвід та гарна мова, яка стимулює її знати та нею користуватися, багато важать... Але їм повезло. В них закамуфльованих анти-агітаторів нема) Якось саме по собі.
как Вы, как Гранд, как Блик, как Змей и пр. пр. думать по-русски, а говорить по-украински ? )))) павлиний хвост не жмёт ?
Вам потрібен терміновий перекур. Бамбуковий.) Як вже не хочете коротати час в заняттях політичним сексом.
До речі. А чи не помітили ви як швидко втратили інтерес (або взагалі не проявили) до теми політичного сексу гості із московщини ? Як ви думаєте чому? Прошу варіанти.
ні! я думаю українською, просто біс-москалик усе намагається перекласти на західномонгольську, але його спроби марні - бо якщо в оселі не тхне перегаром він утікає...) доречі, якщо не заєте як почати, то можете й так... головне зробити крок, а потім... ментальний кокошник відпаде як хвіст у ящірки... клянусь усіма щямі на балалайці! ба! сама мені його підчепила, а тепер... хоча... не здивували