Так вмішайтесь. Висловіть крім критики чужого туману власну думку) Що за маячня відбувається, хіба чужі винуваті у наших проблемах?
А що робити, коли хтось пробує вести дискусію (виявлення істини, через зіставлення різних поглядів), а хтось розводить полеміку (ствердження власної позицію всіма методами)???
Більш ретельно вивчати технології маніпулювання свідомістю і протистояти їм. І ще не губити почуття гумору! :rose:
Я не знаю, що робити особисто Вам. Мій варіант - обирати, що в цій теми цікаво мені. І підтримка відповідного діалогу.
В мене таке враження, що в цій темі НЕМАЄ ДУМКИ, починаючи з Андруховича, який працює не на ЕФЕКТИВНІСТЬ, а на ЕФЕКТНІСТЬ. Я краще розгляну дисертацію "Роль комсомолу в кількості зерен в колоску".
Як ви думаєте Улл9 нахабний та невихований? Чи придумаєте якусь відмазку для нього? ) Нічого. Не боги рощики ліплять.
та нехай він сам розбирається зі своєю філософією....а я про себе дбати буду.... авжеж і б*ють ті самі горщики не боги....
Тепер Ви розумієте, чому у мене таке звання?) Бо хтось мусить проводити обряд вигнання західномонгольської нечисті з обмоскалених душ...) Хоча і мене час від часу біс-угрофін спокушає порадами на кшталт "просто тупо відхрещуватись і казати: "Окстісь, Євлампія!") Але у мене є на нього закляття: "мнє ета бадья нє катіт")
Поки що один біс. Та й той у мені сидів, "кушаком падпаясавшись". Тепер його сліди прибираю, бо він мені усю ментальність обгадив...
та бадья особливо не докучає, жахливо одне, що виховані та розумні люди( якими вони безумовно вважаються), піднімають провокаційні теми, цим самим пригнічуючи своєю свавільною думкою людей, які не хочуть чути про те ,яка різниця між кац..ом та москалем....а ще дуже хутко приймають сторону, від якої самі недалекі...про перевертнів колись книжку читав, в людській подобі, екзорцист тут не допоможе....