Політичний секс. Чужі.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by ГРАНД, Aug 3, 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Певною мірою так.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви прокололись.;):rose:Хоча і будете заперечувати.

3. Norton

Norton камышовый кот

Безліч питаннь....жити, то вже є мужність....кожен по своєму переживає свої проблеми, а плюнути в людину, то є нахабність й невихованність...
    вибачте, мабуть я помилився, не побачивши мистецької руки у цих дописах...

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Але і у нашому випадку все за Фрейдом!:)) Свою власну невдоволеність політикою деякі форумляни сублімують саме у "творчість" на форумі, сподіваючись тим самим позбавитись свого внутрішнього конфлікту, але марно - внутрішні комплекси сублімацією, на жаль, не компенсуються.:rose:[FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

имхо-имхо, здесь всё с точностью наоборот, недовольство личной жизнью, личными взаимоотношениями с близкими, ощущение невостребованности, сублимируются в якобы политическую борьбу.

6. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

звичайно! для катарсису необхідно усвідомити реальні причини неврозу (матриці усіх комплексів), тобто витягнути їх з підсвідомості... :)) вуйко Зігмунд для цього успішно використовував метод вільних асоціацій...
    і я бачу що справа Фрейда живе і процвітає:)) бо читаючи дописи деяких форумчан (а точніше "нєкатарих фарумчян"), мені здається що вони займаються профінансованим феесбе самолікуванням з використанням саме цього технічного прийому психоаналізу:))
    Хочу застерегти їх від необдуманних експериментів з власною підсвідомістю, не треба виплескувати хаотичний поток того, що за межами суздальського улусу зветься свідомістю у пости, тримайтеся в рамках логіки, бо серед читачів лікарів немає (ну може один-два, Харє Крішна, Харє Стєпанич)) :)):)):))

7. Мілена

І ти, Брут?%-)

8. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ага,особенно для тех кто "сердцем чует" (с)

9. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мне кажется, тут недовольство не личными взаимоотношениями, а все-таки политической ситуацией. Но изменить ее нет ...у некоторых сил и возможностей, у некоторых , собственно, смелости открыто выступать против, да мало ли. А выливается в такую грязь. Прикрытую якобы борьбой.

10. Luna

Наіщо феесбе фінансувати , як тут і українці добре впораються?

11. Orthodox

Хай вибачає Цезар, але моя відповідь: ТАК!:pardon:

12. Orthodox

[OFFTOP]для загострення дискусії! це ж очевидно! ;)
    бачите, одразу понабігли тут в лаптях і кокошниках, хочуть балалайками закидати! :))[/OFFTOP]

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

Возможно. Не буду спорить. Хотя я остаюсь при своём мнении, но развивать эту тему не стану. Ему и так хреново, не стоит усугублять.

Имхо, чтобы сейчас открыто выступать против власти, нужно иметь огромное мужество, а ещё НЕ иметь семью и близких - они попадают под удар первыми.
    Опять же имхо, не исключено, что сгущаю краски. :)

14. Luna

.Дискутувати цікаво, коли є різні точки зору. А оце..в мене не вийшло - то всі , хто проти, паскуди...нецікаво.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Балалайка це не їх витвір, це сурогат від азійської домбри, яку їм завезли казанські булгари разом з "калачем" та "сарафаном".

16. Orthodox

У будь-якому випадку тепер від неї тхне водкою і щямі :)):)):))

17. Мілена

І хамству? І образам? :sad:
    Мої вітання!
    І поговоримо після 28 жотня - де буде Свобода у Києві.

18. Orthodox

цікаво

19. Luna

Поддерживаю.
    Это уже не ИМХО...это факт.

20. Orthodox

Ні.
    Дякую!
    Тобто я ще раз почую: