Можливо і так. Навіть скоріш за все що так. Але не надутий пожиратель чужих сосісок та втікач за похльобкой, як ви безпородна шавка. Жидок ви і є жидок.
Ну и что? Ну назвал и назвал, спасибо, что не нашаманил))) Но если вдруг что...буду Вам во снах являться и :ireful) П.с. Не выходите из себя, некрасиво)
Луна, Ґранд та "заробітчанин" помішалися на "сексі". Не виженеш їх з цієї теми. Вплив температури за 30 відчувається.
Поц, це твої функції сидіти на шиї в толерантних німців, просиджуючи по цілих днях в форумі. Тому знову накопичуєте ненависть до вас німців, які в черговий раз можуть вас поставити за нахабство раком.
поц, ты в мою зарплатную ведомость заглядывал? за что и как я деньги получаю?.. сиди ровненько на попе и дыши в левую ноздрю.
Невже за те, що тобі колись зробили обрізання? Хлопче, я в 60-х вчився поряд з німцями 6 років. За те, що вони вчилися в середовищі твоєї культури "рашен" їм не дозволяли мати "трійок" в заліковій книжці, відзивали на батьківщину. Висновок по темі - ти там ЧУЖИЙ по культурі, як і тут.
а вот это точно.. в общем контексте еще как то смотрюсь. но копни глубже - я чужой. и уж точно на украине.. на украине - я чужой в квадрате.
а увас пунктик.. евреев не любите.. не то чтоб я сильно был от них в восторге сам, но у вас - это какое то болезненное... черта быдлячести, я бы сказал.
Почитай пророка Ієремію в вавілонському зверненні до іудейського народу. Там він досконально аналізує подібних. Тому варто це почитати деяким євреям, москалям, вірменам..., економічним (жлобським) біженцям та заробітчанам. За ромів я не кажу, бо вони не люблять читати.
І чого в мене є друзі-євреї з дитинства? Алік Шварцтух в 50-х, Леонід Абрамович Вайсбурд - в 70-х, Софа-вертихвостка з Подолу - в 80-х.