Василий, здравствуйте. Давненько я не заходил на форум. Тут вдруг вспомнил. Зашёл. Увидел Вашу аватарку и решил спросить. В общем, по картинке понятно Ваше отношение к Порошенко. И мне любопытно стало - чем вызвано такое отношение? Почему у Вас спрашиваю. Очень просто - Вашему мнению я доверяю. Спасибо.
У мене є деякий досвід спілкування із розмаїтими користувачами павутини Питання дуже просте і конкретне. Відповісти на нього легко. Чи ви чогось боїтеся?
Мені здається, що питання поставлено не зовсім коректно. Донецьк і решта ДНР - це речі різні. Це те саме, що порівнювати Москву і Тьоткіно.
В питанні два питання: "чи задоволенний ..?" і "чому ..?" я відповім на перше. Ні. На друге відповідати треба?
Якщо вам здається, то перехрестіться і спостерігайте за розмовою ДНР це також і Донецьк. Якщо не вірите, то подивіться карту
Тьоткіно, як і Москва - це також Росія, а Конотоп, як і Київ - це Україна (можете також по карті перевірити). Але порівнювати рівень в Конотопі з Києвом чи Тьоткіно з Москвою - це те саме що порівнювати прутень з пальцем. Те саме стосується і Донецька в порівнянні з рештою ДНР
Мені цікаво спілкуватися з різними людьми, з різними політичними, релігійними, національними поглядами. Так от, якщо в змозі, то скажіть - чи правильно в 2014 році поступили сепаратисти Донбасу, створивши ЛНР і ДНР? Чи ви задоволені політикою керівництва вашої республіки і яким ви бачите майбутнє ДНР?