конкретно этой - нет. слишком много неизвестных. а если честно мне вообще неприятно про это. не люблю террористов. брр
Дивно, Ви практично не знаєте про трагічні сторінки своєї батьківщини кількарічної давності, а щось тут кажете про якусь політичну енергію Ну тоді ще один раз. У 2004 році чеченські повстанці захопили школу в Беслані. На третю добу влада пішла на штурм. Більше 300 людей загинули, у тому числі 186 дітей у віці від 1 до 17 років. Поранення отримали майже 1000 осіб, включаючи заручників та місцевих мешканців, під час штурму застосовували танки і вогнемети. Що скажете по цій трагедії?
Ну Ви ж хочете в цьму розібратися і це обговорити, шо нє? Ось Ваші слова в топіку Так що ми з Вами на правильному шляху - Вас, екстрасенса, вже зачепило - Ви вже і не хочете взнати причину тієї нездорової холодності. А берете і кажете... Ну, що, прошу пана @Hatrexis, продовжимо?
Ну а де найсильніше зконцетрована політична енерія, як не в Рашці? От чому у Вас таке небажання поцікавитися трагічними сторінками своєї батьківщини?
потому что они трагичные. по моему очевидно. зачем в чернухе купаться? я лучше буду позитив искать, чтобы стать лучше. вот чтобы скажем восходит заря! а я на ее фоне, на джипе с мощными моторами, облеченный славой и властью, смотрю на широкие просторы земли нашей. еду, и осколки камня рассыпаются от стальных шин в черном железе, охваченных огнем тяги моего сердца!
От бачите, Пуйло виставив Вам мозок так, як йому треба, а ви "влада від Бога" кажете Відколи історія своєї батьківщини є чєрнухою? Прошу пана, Ви вже при неділі випили? /Бо я ще ні, і мабуть сьогодні і не вип"ю/
1) Як поліглот нашого форуму. екстра означає ззовні, поза межами,крім а сенс - відчуття, думка, розум Складіть докупи ці два корені в різних сполученнях, якщо Ви вже зараз на чергуванні. Можливі дев"ять варіантів
Яке Ваше ставлення до України? зі Вірніше - чи змінилося Ваше ставлення до України за останні п"ять років?
було гарне ставлення и залишилось гарне ставлення. для мене Україна це не полiтики а люди. тому не залежить вiд 5 рокiв )