- Ой, Моня, а шо там на Украине? - Война! Россия воюет с Америкой. - И как там? - У России потери почти миллион солдат, десятки тысяч танков, тысячи самолетов, Черноморский флот сбежал от разгрома... - А что Америка? - Представляешь, Америка на войну так и не явилась...
Колись, років приблизно вісім тому, хтось сказав наступне… «Чим далі від боїв за ДАП, тим більше зʼявляється кіборгів». Ще роки три і ми нарешті дізнаємось, що тоді на Банкову висадилась вся рязанська дивізія ведеве. Разом з бронетехнікою. Але Татаров, братуха-кент, всіх «парэзаль кынджалам». Дві доби не зупинявся. Рэзаль та рэзаль. І бронетехніку також, на кубики. І лише завдяки йому та трьом пострілам Арестовича в штору, Банкова тоді встояла! Олексій Петров
Варто лише взяти за сраку, і наступного дня виявиться що вона тяжкохвора і не може без сторонньої допомоги або інвалідного візочка пересуватися. І це стосується усієї отієї 3,14здобратії, не лише цієї пробляді з косою. P.S. Хоча після того, що я на власній шкурі втпробував, можу сказати, що таки не все так і погано з нашою медициною. Я не уявляю які б чудеса могли робити наші лікарі, якби у них були належні умови праці і ті можливості, які є в інших європейських країнах у їхніх колег (обладнання, апаратура, інструменти).
https://zaxid.net/eksgolovu_dfs_nas...astavu_pislya_sprobi_mobilizuvatisya_n1608905 мотиви добровільної мобілізації є «боргом державі та обовʼязком