Відео робоче, йдіть по посиланню View: https://www.facebook.com/100008744058665/posts/2726843790950396/
Від бджол вимагають прийти в футболках "ми проти меду" ))))))))))) "Фонд оплати" голосувань чорним кешем від слуг сплачують саме олігархи. Перефразуючи знаменитий вислів: ви або чорні хабарі у олігархів перестаньте брати, або на футболках не малюйте таку куйню )))))
#весело_весело_встретим_новый_год із мережі: Олександр Архипенко "На головній ялинці мають висіти усі головні шишки."
-- Добрий день, я офіцер Служби безпеки України, проводжу спецперевірку щодо вашого призначення на посаду. Ось у мене список документів, які я попрошу вас підготувати. -- Та я вже все підготував, ось, будь ласка, тримайте. -- Що це за папірець? -- Це довідка. Дружина брата мого сусіда працювала у "95 кварталі". Мені сказали, цього документу буде досить. -- Не знаю, не знаю... у мене перелік документів на кілька десятків позицій... давайте я зателефоную керівництву... Гм... Так, керівництво підтверджує: ви пройшли спецперевірку, вітаю!
Почему у замминистра грустное ебаLо? Он не болен, не калека, просто заебaLо ЗаебаLи постовые, что в ебLо не знают Наркоманы заебаLи, что не отсыпают ЗаебаLи журналисты, со своим скандалом И горилка заебаLа, хочет цинандали ЗаебLа его цибуля, заебаLо сало, Кстати, нас его ебLо тоже очень заебLо.(С)
Напередодні Нового року та Різдва хочеться на нагадати що: Горілка з льодом шкодить ниркам Ром з льодом печінці Джин з льодом серцю Віскі з льодом мозку Цей чортів лід неймовірно шкідливий! Будьте обережні з льодом.