Насправді не підтримую жодним чином. Можливо якійсь мої слова, чи фрази ви не правильно зрозуміли. Більше того, я свідомий противник вживання алкоголю в будь-якій формі, за будь-яких обставин. Саме тому є співзасновником ГО "Твереза Галичина" та учасник Всеукраїнського руху "Твереза Україна". Алкоголь - це велике зло, з яким потрібно боротися!
О, а ось і популістські гасла почались Як же боротись з вітряками алкоголем? Пляшки бити? Ааааа, стривайте, не підказуйте - виноградники знову знищувати Ворог, пане, не алкоголь, а вавка у голові, причому і в тих хто вживає без міри, і в тих хто бореться з ним - вавка одна й та ж сама. Так шо допоможіть собі, для початку
А Ви багато знаєте людей, яким усього вистачає? То по Вашій теорії спиватися повинні геть усі, окрім тибетських монахів
Та не в тому річ, бувають люди сильні, бувають слабкі. Але дивно гніватись на людей, які потребуть допомоги. Так, зрозуміло, бомжі також втратили віру, біля них нікого не має. А от біля тих хто пє, невже всім родичам байдуже? дружині? дітям? може тому і пє?
Можна в домашніх умовах, самостійно... Я колись перепрошився, це не є складно. Проблема в тому що алкогольний вірус в більшості людей визначається мозгом як частина їхньої особистості...
Проспадковість то взагалі цікаво, якщо в трьох словах то десь так Прадід пив наперстком, на Різдво і Великдень... Дід додав весілля, празники ітп Син почав пити по всіх святах і неділях. Внук почав пити щоб СТВОРИТИ свято
Не думаю,що це якимось чином передається по спадковості.Це все залежить від різних чинників.Перш за все в якому оточенні виростає дитина,а там і все інше і дальше...
Ну от дитина росте в оточенні до прикладу що дідусь п"є, тато теж, то яка вона виросте? Це напряму впливає на виховання дитини.