Угу... І холестерин - то біда. І помідори - біда. І банани - біда. І курятина - біда... Незрозуміло? А ви спробуйте харчуватися виключно якимось ОДНИМ продуктом.
Жіночкам без проблем. Їм ні алкоголю ні м'яса просто не хочеться. Тому їсти одні листочки не складає ніяких вольових над собою зусиль.
Думаю що в наш час якраз є вибір або вживати або ні)) Якщо людина не хоче то її не заставоять, заливати ж в вас не будуть))
З 1999 по 2008 я взагалі НЕ вживав алкоголію. І ніхто мене не пригноблював. Всі знайомі це знали. І, якщо на якісь гулянці знаходився хтось, хто того не знав і пробував "пригноблювати", то інші йому казали "відстань від нього" (цебто від мене))), ставили біля мене мінералку, та й на тому закінчувалося. І, хоча я вже більше 6 років, як вживаю, але ще й досі попадаються люде, які дивуються з того, так як досі вважають мене непитущим))))
Були трохи проблеми із здоров"ям, операція досить серйозна.... І так мене дохтури змордували, що, коли сказали мені НЕ ПИТИ, то я й НЕ ПИВ ))))))
моя перша реально серйозна сутичка з чоловіком була через алко. це було через три роки сувмісного життя. він ніколи не пив багато - а того разу показав чк може і що після того буває. людина - повна протилежність. зла та агресивна! тепер, просто сама не допускаю - бачу його міру, контролюю ..
Щиро співчуваю Вам, бо це справді проблема. Але з Ваших дописів виходить, що Вас більше хвилює те, що чоловік втратить роботу, ніж те, що він почав пити . І до чого тут подруги і соціальний статус? Є думка, що якщо чоловік починає пити, то в жінки черстве серце. Приділяйте йому більше уваги, розпаліть полум'я любові, може все і налагодиться?
Насправді я лише підтримав першу частини фрази... Так, шампанське - це також алкоголь. В моєму випадку ніколи не п'ю навіть його!