Поговорим об Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Tan To, Nov 12, 2009.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

прослуховувати розмови та відстеживати коло спілкування простіще...
    сукі синьожопі.

2. Фараон

Фараон Well-Known Member

А может с США?Там не продадут симку без удостоверения личности.
    И фамилия звонившего,сразу будет высвечиватся.
    Демократия понимаешь!
    П.С.А за отдельную плату,могут даже указать место на карте откудо звонит абонент.

3. spice

spice Дуже важлива персона

Про Росію - особиста думка автора. По суті - мені, власне, пох, звідки притягли цю ідею, головне - вона мені категорично не подобається.

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Посилання можете дати? Тому що, особливо "за плату" - дуже великі сумніви, це може робити тільки поліція і за спеціальним дозволом.

5. Фауст

Фауст Well-Known Member

А в цивилизованном обществе так. Если хотите туда попасть-привыкайте.
    Всё под присмотром миллиона видеокамер.
    Там даже денег наличных становится все меньше и меньше.
    А разменять 100 долларовую купюру в баре Сан Франциско проблема еще та!
    Сам знаю.

6. Мілена

Глибоко копаєте - досліджуєте взаємозв'язок готівки в кишенях з кількістю відеокамер!
    А прослідкувати лінію готівка-пластикові карти не пробували?:dash:
    Чи ви просто не знали, як похвалитися, що бували у С.Ф. з купою 100$ купюр в кишені замість Візи?:rock:

7. spice

В першу чергу в цивілізованому суспільстві під прицілами мільйона відеокамер ті, хто цим суспільством керує. І не дай їм Бог викликати найменше невдоволення в неосвіченої домогосподарки з якогось Мухосранск-сіті, від влади будуть усунені моментально. Допоки ми не в цивілізованому свті, я не хочу впровадження подібних ідей.
    ЗІ. Стосовно готівки - згідна (бо мені приховувати нічого, з/п біла). Але і наші кадри не такі вже й тупі - є одни цікавенький законопроект в ВР на другому читанні, який вирішує питання скорочення готівкового обігу.

8. Фараон

Фараон Well-Known Member

Я вроде у Вас в игноре?Ну да ладно отвечу.Если Вы купили семейный контракт,т.е номер для себя и номера для своих воих детей ( не знаю как правильно называется сей пакет) то имеете возможность ,как владелец и плательщик,за отдельную плату узнавать где в данный момент находятся Ваши дети.Если конечно у детей мобилки включены.

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да Вам многое что не нравится.И что?Не надо с террористами боротся?Не надо уличные наблюдения вести?Не надо допускать себя обыскивать в аэропортах?

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

Хм?А если карточка ворованная или поддельная?

11. Фауст

Фауст Well-Known Member

на мове плохо понимаю. извините :rose:

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

на мове плохо понимаю. извините :rose:

13. White Snake

то ії заблокують.

14. White Snake

яке це має відношення до мобільних телефонів?
    у фіскалів достатньо повноважень для виконання своїх функцій.
    за вашою логикою, треба камери встановити у кожної оселі, щоб бачити, хто віршив збирати бомбу.

15. Retrozal

Retrozal Active Member

Слышали, какую сейчас турки карту разыграли? Воспользовались интересом Яныка к сжиженному газу. Разработали совместный с "Нафтогазом" проект. И предлагают даже за свой счет построить все необходимые СПГ-терминалы. Сначала на своей территории, а потом уже и на нашей. Конечно, экономическую выгоду, которую они получат благодаря этим проектам, переоценить нельзя. Это большой успех для них. Но то, что они решили сами тратиться на строительство всей инфраструктуры, на которую у нас нет денег, уж извините, меня все-таки смущает. Я не верю, что за такую благотворительность наши чиновники им чем-то другим не отплатили. Ведь турки же не дураки, чтобы ждать 2016 года, когда пойдет первая прибыль! Им нужно что-то сейчас. И что это, предположить несложно. Дорога в Крым. Строительство мечетей, поддержка меджлиса, всей татарской общины. Скоро в этом легко убедимся. Деятельность в Крыму закипит. На моей памяти это не первый раз, когда ради очередных бессмысленных проектов нищего "Нафтогаза", идут в жертву национальные интересы. Мало чиновникам межнациональных проблем и сепаратистских настроений в Крыму? Хотят Джемилева уже с ног до головы вооружить и обеспечить турецкой поддержкой?

16. Фауст

Фауст Well-Known Member

Пропал Крым.
    Не удержит его Украина, поскольку чуждая им занимаемая территория Украине.
    Крым может принадлежать или России или Турции. Всё.

17. spice

То не трудіть себе, не читайте. Ну, і ще можете сказати "Спасиба жителям Данбасса" і особисто Віктору Федоровичу за різке зростання принципово-україномовних в українському суспільстві ;)

18. spice

За правилами платіжних систем - це ризики емітента. За чинним законодавством України також. У випадку вкрадення картки і до її заблокування відповідальність користувача платіжної картки складає усього 1500 грн.,інше - ризики емітента. Постанова НБУ № 223 від 30.04.2010. Правда, в Законі про платіжні системи ці положення іще не відображені - банк має право проводити розслідування протягом 180 днів, після чого все одно має повернути клієнту гроші.

19. spice

Ви всерйоз вірите, що запропоновані зміни покликані боротися з тероризмом та злочинністю?! о_О Ну-ну.

20. Мілена

Я просила дати посилання про те, за якими правилами громадянам США продають SIM карти, після цього вашого повідомлення:
    А ви мені про дотатковий сервіс кліенту і ні слова про те, як він придбав сімку.
    Чекаю на посилання.

а де твій аватар? :)