А может с США?Там не продадут симку без удостоверения личности. И фамилия звонившего,сразу будет высвечиватся. Демократия понимаешь! П.С.А за отдельную плату,могут даже указать место на карте откудо звонит абонент.
Про Росію - особиста думка автора. По суті - мені, власне, пох, звідки притягли цю ідею, головне - вона мені категорично не подобається.
Посилання можете дати? Тому що, особливо "за плату" - дуже великі сумніви, це може робити тільки поліція і за спеціальним дозволом.
А в цивилизованном обществе так. Если хотите туда попасть-привыкайте. Всё под присмотром миллиона видеокамер. Там даже денег наличных становится все меньше и меньше. А разменять 100 долларовую купюру в баре Сан Франциско проблема еще та! Сам знаю.
Глибоко копаєте - досліджуєте взаємозв'язок готівки в кишенях з кількістю відеокамер! А прослідкувати лінію готівка-пластикові карти не пробували?:dash: Чи ви просто не знали, як похвалитися, що бували у С.Ф. з купою 100$ купюр в кишені замість Візи?
В першу чергу в цивілізованому суспільстві під прицілами мільйона відеокамер ті, хто цим суспільством керує. І не дай їм Бог викликати найменше невдоволення в неосвіченої домогосподарки з якогось Мухосранск-сіті, від влади будуть усунені моментально. Допоки ми не в цивілізованому свті, я не хочу впровадження подібних ідей. ЗІ. Стосовно готівки - згідна (бо мені приховувати нічого, з/п біла). Але і наші кадри не такі вже й тупі - є одни цікавенький законопроект в ВР на другому читанні, який вирішує питання скорочення готівкового обігу.
Я вроде у Вас в игноре?Ну да ладно отвечу.Если Вы купили семейный контракт,т.е номер для себя и номера для своих воих детей ( не знаю как правильно называется сей пакет) то имеете возможность ,как владелец и плательщик,за отдельную плату узнавать где в данный момент находятся Ваши дети.Если конечно у детей мобилки включены.
Да Вам многое что не нравится.И что?Не надо с террористами боротся?Не надо уличные наблюдения вести?Не надо допускать себя обыскивать в аэропортах?
яке це має відношення до мобільних телефонів? у фіскалів достатньо повноважень для виконання своїх функцій. за вашою логикою, треба камери встановити у кожної оселі, щоб бачити, хто віршив збирати бомбу.
Слышали, какую сейчас турки карту разыграли? Воспользовались интересом Яныка к сжиженному газу. Разработали совместный с "Нафтогазом" проект. И предлагают даже за свой счет построить все необходимые СПГ-терминалы. Сначала на своей территории, а потом уже и на нашей. Конечно, экономическую выгоду, которую они получат благодаря этим проектам, переоценить нельзя. Это большой успех для них. Но то, что они решили сами тратиться на строительство всей инфраструктуры, на которую у нас нет денег, уж извините, меня все-таки смущает. Я не верю, что за такую благотворительность наши чиновники им чем-то другим не отплатили. Ведь турки же не дураки, чтобы ждать 2016 года, когда пойдет первая прибыль! Им нужно что-то сейчас. И что это, предположить несложно. Дорога в Крым. Строительство мечетей, поддержка меджлиса, всей татарской общины. Скоро в этом легко убедимся. Деятельность в Крыму закипит. На моей памяти это не первый раз, когда ради очередных бессмысленных проектов нищего "Нафтогаза", идут в жертву национальные интересы. Мало чиновникам межнациональных проблем и сепаратистских настроений в Крыму? Хотят Джемилева уже с ног до головы вооружить и обеспечить турецкой поддержкой?
Пропал Крым. Не удержит его Украина, поскольку чуждая им занимаемая территория Украине. Крым может принадлежать или России или Турции. Всё.
То не трудіть себе, не читайте. Ну, і ще можете сказати "Спасиба жителям Данбасса" і особисто Віктору Федоровичу за різке зростання принципово-україномовних в українському суспільстві
За правилами платіжних систем - це ризики емітента. За чинним законодавством України також. У випадку вкрадення картки і до її заблокування відповідальність користувача платіжної картки складає усього 1500 грн.,інше - ризики емітента. Постанова НБУ № 223 від 30.04.2010. Правда, в Законі про платіжні системи ці положення іще не відображені - банк має право проводити розслідування протягом 180 днів, після чого все одно має повернути клієнту гроші.
Я просила дати посилання про те, за якими правилами громадянам США продають SIM карти, після цього вашого повідомлення: А ви мені про дотатковий сервіс кліенту і ні слова про те, як він придбав сімку. Чекаю на посилання.