Розумні араби навіть вас, дикунів, почали вивчати з часів Ибн-Араб-шаха, коли ви були "шестірками-татарами" в монголів.
Что за проблема? Надо взять пару мешков побольше, купить билет до Москвы, в Москве прийти по адресу: Красная площадь, Кремль, Спасская башня, подойти к воротам и громко стучать... Вышедшим сказать, что нужны Дмитрий Анатольевич и Владимир Владимирович - чтобы они отдали долги по дани крымскому ханству, да ещё с процентами... Уверяю Вас - Вам обязательно дадут! Дадут очень много и с очень большими процентами! Больше, чем ожидаете!
Та що їм заявляти, вони на відміну від болотних нас добре знають. Ось так араб Алепський (Булосаль-Халабі) в час, коли московські царі вчилися "в тьоток", пише про Україну А ось що він пише про Московію Нічого не змінилося в країні Моксель за ці 350 років.
Экономисты: Украине повезло, что она не успела в ЕС Подробнее: http://www.rosbalt.ru/ukraina/2012/01/16/933708.html
Ці ідіоти змішали в кучу і ЄС і зону євро. Бідна Велика Британія не знає, як цієї кучі вилізти. І одночасно заперечуюче Який ідіот формував цей матеріал?
Рискнул просмотреть Украинское СМИ, представить хоть количество Прокипов. Украина не собирается закупать российский газ в объемах, предусмотренных контрактом с Россией
Цей "сквозняк" видав людству немало винаходів. А ваша "вата" що дал[а? І виявив здивований Чалдон, що ідіот Путін навіть Азарова в шеренги "прокопів" проштовхує.
Чалдон, ви мені нагадуєте старшину роти, якою я командував на початку 70-х, розмова з ним доводить до позіхання через 5-10 хвилин. Тому і я пішов спати. А колись і на цьому форумі були цікаві люди. А тепер все більше чалдони.