Поговорим об Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Tan To, Nov 12, 2009.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Маю надію, що дідько ногу не зламав. ;)
    Та хто ж проти? Ви маєте право, як громадянин України обирати і бути обраним :)
    От тіко поки що "Свобода" регіональна партія, як на сході ПР... У вас, як і у нас, голосують "за своїх"... А хтілось би щоб за наших. :pardon:
    Для кого?
    Не сравнивайте несравнимое и не ошибетесь... (с)

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Галичани за "тими вашими",відмінними від ПР...не підуть вже! Думаю,не підуть!Бо в г'американський рай на Україні не повірять!
    Не хочу настоювати,але,думаю,що нам щось інше притаманне,ніж БЮTівцям!
    Досить нам одного Голодомору! А не так як Польщі - Дві Катині!
    Бо в тім всім шумі...нема бортьби за Наш Край,а є драка за свої власні інтереси того депутатського корпусу!Того ще!
    Нам це ні до чого!Нам западенським українцям живими-здоровими б залишитися в цій катавасії.А решта якось приложиться!
    Досвід,як берегти себе в Нас є..і кращий від тих східняцьких теоретичних підказок!
    Досвід нa власнiй шиї є!

3. Парусник

Парусник Скиталец

Вот такой крик души,"поймал" на обширных просторах Интернета:

Долготерпимому украинскому народу :sad:

Бесправны мы – и каждый это знает.
    Продажны власть, милиция, суды...
    Пускай теперь Гринпис нас защищает
    Ведь мы такие РЕДКИЕ козлы...

:scratch_one-s_head:

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кріогенний чи в звичайному жлобстві?
    Бідні Сагайдачний чи Бандера в трунах аж крутяться від такого. Юрко, то чим ви відрізняєтеся від рабства Ромко?

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Оце тобі! Юрко, у одній країні живемо, однакові проблеми переживаємо. І президент у нас один. І у Вас - досвітченного західняка, і у мене "теоретичної" східнячки... І Ви з своїм досвідом за ньго не голосували (чи все-таки за нього?!? ;) ), і я з своїми "теоріями" за нього не голосувала (точно не голосувала!!! :) ). І що?
    Та досвід, Юрко, у всіх є. У кожного свій. І як східнякі різні, так і західняки, и кожен з своїм досвідом.
    А от порозумітися не можемо, бо дуже багато "особо досвідчених": що у нас - що у вас... :pardon:

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Справку подавай! Або клянись на кавовій гущі!

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

краще на кавовій гущі - саме зараз п'ю каву :))

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Смачного. Мені б вашу нервову систему. Я в свої 65, коли вип'ю кави після 18-ї, прощавай сон.

9. Юрко НОТОЦО

Шо,шо-о-о-о...?%-)
    Знаєте пане Прокопе...З точки зору банальної ерудиції,кожен індивідум з побічними ассоціяціями в критерії метафізичних абстракцій,не повинен ігнорувати утопічний субєктивізм,бо...бо пане Прокопе,як ми вступимо з Вами в переговори,то з цього вийде ніщо інше ,як Ваша повна некомпетентність по-даному національному питанню.
    Ну, во...
    Піди за ними,то вони тобі напльонтають,три мішки гречаної вовни.
    Нє-е-е...я дурень,то точно,але не настільки!
    Ви то все своїй бабці повічте,про той вибраний шлях і тиx "вибраних"...нy депутатів,бо гоям-западенцям вас "не понять"... тиx Bас,ведучих Hac до майбутніх перемог. Шукайте дурнів в іншому місці.Таких багато!
    Добре? Ну і ладоньки... :))
    [OFFTOP]
    Свої можливості зробити щось для України п.Тимошенко "просрала",будучи в парі з президентом України Віктором Ющенко,яко прем'єр -міністр...Возомнила з себе бог-зна-що і затіяла такі звичні інтриги, з яким би то він не був,але українським Президентом!
    Другого такого шансу в Неї(в Неї,в Неї!) не буде![/OFFTOP]

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Юрко, мені інколи кажеться, що на вашу думку для націоналізму одного гонору досить. Та тут і гонору немає.
    То з ким вести переговори? З лежачим на печі в позі "залишитися живими"?

11. Юрко НОТОЦО

Я Вам так ..з усмішкою скажу!
    Господиня ,яка варить курку в баняку,шо...бачить візуально,коли курка вже зварена і готова?
    Ні...знає добре що має бути час На Це!
    І чекає мовчки!
    А курка вариться!
    Отак і національнийвизвольний рух,"Свобода"...
    Вона є,але Ми Її не бачимо...Поки що!
    Тьфу,тьфу...щоб не згладити! :))

12. kertis

kertis миється в бані

"Эти козлы мешают НАМ жить!" (с) ВФЯ

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

может быть....но подохнуть точно не помешаю....

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Боки на печі не відлежіть. Отак і давні беотійці чекали, а зараз про них мало хто й пам'ятає.

15. Юрко НОТОЦО

Пане Прокіп,я б Вам не рекомендував так настійливо пхати події шляхом,про який Ви самі і писали...
    [OFFTOP]
    [/OFFTOP]
    А то якось двулично получається...Або зовсім не зрозумілий Ваш шлях.
    Ну "пішов нафiг з пляжа" вже Ющенко...а Ви,що пропонуєте? Якось конкретніше,розуміліше,відкритіше давайте...
    Таким завуальованим шляхом,ми нічого і не зрозуміоємо...крім того,що кудись спішили,і попали в уякусь нову кабалу.
    Та так і буде...бо інакше і бути не може,коли про національне говориться лише,а робиться особисте!:preved:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не фантазуйте, а просто почитайте пропоновану вам книжку. Там мої думки сповна. Про шляхи виходу з кризи теж. Чи ліньки на печі прочитати 100 сторінок?

17. Юрко НОТОЦО

100 сторінок від Вас,100 строінок від Лєніна,100 сторінок від Маркса,100 сторінок від Наполійона,100 сторінок від Путіна (також має свій шлях для Украіни!).100 сторінок...
    Напевно не здужаю! Вибачайте...
    Мені б то так,якось коротко,жеби я не плутався в тій всій писанині...А я ще й до того може і тупуватий,щоб все зрозуміти вірно...От і буде далі так само...Там не почитав,там не пояснили мені (або і людям)..І знову те ж саме буде...
    Може Ви й праві,як я зрозумів з "намьоків",що найкращий шлях для українців,то биш хохлів і рагулів тупих,то...запросити якогось варяга і дати му робити Все що хоче і все,що потребує для здійснення своєї програми...яку навряд Ми осилимо своїми українськими курячими,як в Ющенка мозгами!
    Але шануймося,бо Ми того варті!:preved:

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не певен, що варті. Я і Лєніна читав і Марксом не гидував, бо хотів знати свого ворога. А ви видно ліниві на ментальному рівні. Бо ваші земляки ( з Червонограда) на прошлому тижні спеціально приїзжали по мою книжку. А ви
    Вам би потриндіти на форумі. Та сарказм ваш вже трішки надокучив. Спустіться хоч на іронію. І не вживайте "ми галичани", тому що й галичани є різними, й не вашого смаку.

19. Юрко НОТОЦО

Так,так...Ми галичани різні,по-собі знаю...

ПомаранчEвий я і малинOво-чорний.
    Хробак і Бог,Говерла й камінець.
    Закоxаний й кобіто-ненависний,
    Як той бешкетник,або як чернець.

Себе я зрозуміть i день,і ніч стараюсь,
    Я то сміюсь,то зовсім не сміюсь.
    Частенько сам з собою розмовляю,
    І сам себе по-вечорам боюсь.

Я,мов найвища і найнижчая оцінка,
    Сміюсь,як Тонько з Щепком,
    чи Марсель Марсо...
    Порою крайц...здебільшого,як дзвінка
    Й бува порою,як i НоТоЦо.

Часом пописують,що я нескромний -
    бреше почта.
    Приxодиться тримати то дале-е-ко...
    в ступі.
    Не xвалячись,я твердо знаю те, що...
    Я геній,як Руданський й Глібов вкупі.
    (Жарт)
    А книжку Вашу почитаю...обов'язково,при першій ж можливості.Тільки справи зараз є більш важливіші,ніж нові книжки читати!
    Все нове,це добре забуте старе!:))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось там і написано, що сучасна Україна нагадує Беотію, а римських плебеїв - сучасний наш жлоб, а "патріотична" частина ВР - Центральну Раду.

а де твій аватар? :)