Стосовно Драгоманова. Мінусів більше за плюси. Як би він більше дав Болгарії ніж Україні, то може б краще було і Болгарії і Україні.
А ви запитайте в старих воїнів УПА, скільки лікарів-євреїв спасали воїнів від смерті. Схрон спасав їх від німців, а вони спасали воїнів від смерті. А ще раджу пошукати дані про юнака-росіянина, який загинув в УПА під псевдо "Астра". До речі, його батько був НКВД-шником.
Век бы жила и понятия не имела, кто из моих близких еврей, кто украинец...Разве это имеет какое-то значение? Подлецы не имеют национальности, честь и достоинство присущи людям опять таки независимо от неё... Прокип - Вы правы. Поддерживаю.
Одна Л.Українка, яка була по суті вихована цією постаттю, переважить всі ваші мінуси, друже. В цій дискусії йдеться не про помилки, а про віддання людьми своєї душі Україні.
Попереднє про етнос патріотів України не перекреслює великі постаті етнічних українців. Мій друг-мордвин Конкін не перекреслює велич простої української жінки, його тещі, яка пригріла та створила з нього УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТА.
не одессит, чего вопросом на вопрос отвечаешь? я неадекватно отношусь ко всем проявлениям национализма. вот такой вот я... неадекватный
Ось тому ти й неадекватний, тому що в цивілізованому світі НАЦІОНАЛІЗМ (поряд з патріотизмом) - ЦЕ ДОБРО.
где? давай, на примере Швеции. всетаки страна развитая. и где там национализм? ты не забывай, что твое понятие национализма и понятие национализма общемировое - разные вещи. твой национализм - по Донцову.
Країна то розвинута, та ось заробітчани в ній напівграмотні, такі як Пьотр І в Голландії. Вони і помруть, а не зрозуміють країну перебування.
Та ви що? І чого це в Стокгольмі проти них стільки судових справ і далі переборки картоплі по складах чомусь ці "ненаціоналісти" цим "грамотним" роботи не дають?
Неук, розумні люди чогось "інтегральний" в лапки ставили. І режим консерваторським не може бути, а КОНСЕРВАТИВНИМ. Надоїв!
Хорошая идея)) В главном цирке страны теперь будут молиться. Можно еще пригласить иерарха рпц, пусть покропит их там. Хотя более действенным для улучшения моральных основ деятельности органа было бы снятие неприкосновенности и в случае грубого нарушения баланса основ пользоваться воспитательными услугами омона.