И они тоже. Чувство национальной гордости штука сильная...И от партий - течений мало зависящая. Между прочим, и от благосостояния тоже. Это трудно объясняется логически...
Ні, на матч Металіста приїзжають вболівати "бандерівці" з Салтівки чи Журавльовки. Та й Нові дома від них не відстають.
Росія і Україна готуються до можливої інтеграції ядерних активів Росія і Україна розпочали до взаємної оцінки ядерних активів у рамках їхньої можливої інтеграції. Про це заявив заступник глави дирекції "Росатому" із ядерно-енергетичного комплексу В'ячеслав Корогодін, повідомляє агентство "Интерфакс". "Ми пройшли фазу роботи робочих груп і перейшли до фази оцінки активів", - сказав він. На думку топ-мендежера, це свідчить "про початок інтеграційних процесів" в різних галузях атомної промисловості. Як відомо, нині в Україні працює 15 блоків АЕС, і всі вони забезпечуються паливом ВАТ "ТВЕЛ". Російська компанія також має намір побудувати в Україні завод з виробництва ядерного палива. Україна планує добудову 3-го і 4-го блоків Хмельницької АЕС за активної участі РФ, в тому числі, в частині фінансування. Також не перший рік країни обговорюють співпрацю в сфері видобутку урану. Ведуться переговори щодо створення комерційного СП у сфері збагачення урану, крім того, ціла низка українських підприємств займається випуском різного устаткування для атомної промисловості. Крім того, раніше прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявляв, що Росія зацікавлена у створенні з Україною інтегрованих структур в частині атомного машинобудування для виконання контрактів з будівництва та модернізації АЕС як в наших країнах, так і на ринках третіх країн. http://www.epravda.com.ua/news/2010/10/19/252657/
некоторьіе украинцьі желают отмежеваться от вашей истории и никогда не иметь с вами ничего общего даже в страшном сне ПиСИ дєкувати Богу жи я не, и далее по тексту
Вы пирипутали, речь была о матчах сб Украины на Металле(стадионе), на матчах Металла в ЧУ СЛАВА УКРАИНЕ ,ГЕРОЯМ СЛАВА не скандируют, то Вы уже со Львовом пирипутали(в ЧУ)
почему, довольно легко, если на стадионе болеешь за сб Украины, то в случае ее успеха либо в ожидании его,вполне логично скандировать СЛАВА УКРАИНЕ, РАВНО КАК И НАПР, если на стадионе болеешь за сб Англии в матче с Испанией,, то в случае ее успеха вполне логично скандировать СЛАВА Англии, азарт болельщика, ну а героев судя приплетать-это чисто захидняцкое
Може наведете статистику, скільки матчів за участі збірної України відбулось на стадіоні Металіст. Ну хоча б за останні 5 років? Ась? На скільки мені відомо, то жодного. А ті що відбувались, проходили на стадіонах Київа, Донецька, Дніпропетровська та Львова. І жоден матч на моїй пам"яті не проходив в Харкові. От же Ви виглядаєте доволі глупо, коли не маєте навіть уявлення про тему в яку намагаєтесь ув"язатись. Я Вам нанесу смертеольну, моральну травму, і відкрию жахливу таємницю, що ці гасла винукували саме харків"яни і саме на матчах команди МЕТАЛІСТ. З тією різницею, що матчі ті відбувались в рамках міжнародних змагань і з іноземними клубами.
Я перевірю стосовно 2008 року. Припустим, що так і було. Але ж таки стадіон волав несамовито гімн України і вигукував бандерівські гасла (і по-за стадіоном) саме під час матчів Металолому проти Галатасараю, та Фенербахче. Складалось враження що кричав весь Харків. А от із галичан на стадіоні був лише пан Мирон Маркевич, який є головним тренером Металу, і власне він і витащив напівдворову команду Металіст у вищі щаблі, не лише національного чемпіонату, а і в велику загрозу для Європейських грандів. Пан Ярославський без нього здається і кроку ступити невзмозі. Таке складається враження. п.с. перевірив . Було. але не запам"яталось. На відміну від кубкових матчів Металісту з турецькими лідерами.
та я ж не говорю, шо такого не могло быть, допустим было, но нельзя же делать выводы о Харькове в целом по этому, такое и в Москве могло быть, если б, допустим, сб Украины, Металл, или ДК ИГРАлИ там как на нейтральном поле, статистика большиx чисел, в Москве укроэтноса 0.48 млн, допустим, 10% из них укрофилы,30% из них интересуются футболом, 30% из них пойдут на этот матч, 20% из них- активные болельщики-фаны итого- 480 000х0.1х.0.3х0.3х0.2= 860 чел местных, + приедут доморощенные фаны- так наорут, шо мало не покажется, ну и в Харькове укроэтноса чуть поболее, чем в Москве- не 0.48 . а 0.7 млн вот и считайте Оникс тоже приводила пример своих монреальских знакомых, которые за один гос в Канаде, ну в Монреале, может еще неск тыс таких на 2 млн, будем на весь Монреаль экстраполировать?[OFFTOP](хотя Оникс в неявной форме на это намекала, но Вы ж не Оникс))[/OFFTOP]
Послухайте. Ви не пудріть мені мізки теоріями великих чисел, які до політико моральних і етнічно-генетичних проблем не мають жодного стосунку. Це все рівно щоб математик посредством теорії великих чисел взявся доводити геніальність чи спростовувати таку в красі картини "підсолнухи" Ван Гога. або "чорного квадрату" Казиміра Малєвича (до речі українського націоналіста з житомирщини). Як кажуть в простонародії "я йому стрижено, а він мені кошено". Як би харківщина цілковито любила і відчувала себе московщиною з московською мовою, то вона (харківщина) з самого початку незалежності не проголосувала б подавляючою більшістю ЗА незалежну неньку. і не намагайтесь впарювати, що мовляв люди не розуміли , що голосуючи ЗА незалежність, вони голосують за прощання, остаточне, на віки з московщиной, з московським язіком, московським менталітетом, московськими традиуціями і т.д. Все вони чудово знали і розуміли. Хіба що Ви особисто були виключенням із правил. Тому тепер Харків і харківщина не виступає і не виступить НІ-КО-ЛИ!!! за розрив з Україною , і врешті решт опанують у необхідних обсягах державну мову і можливо після цього харківщина знову посяде гідне місце як провідного інтелектуального центру України і українства. І як би Ви із-за океану не підхрюкували і не підпукували малочисельним, алчним, маргінальним москвинським угрупованням, які глотки готові перегризти один одному в боротьбі за кремлівський грант по боротьбі з українством, Ваші підхрюкування і підпукування залишатимуться в повітрі до першого ж , навіть слабкого вітерця з Українського степу.
НУ а каков был выбор тогда? Либо совок, либо Украина, из 2х зол меньшее Украина тогда казалась меньшим(да и сейчас вопрос дискуссионный), не было ж 3го варианта- свое государство на востоке, типа ДКР(от не проинтуичили наши лидеры, добились бы у Горби восстановления ДКР как союзной республики-тогда б вошли в распад совка своим государством) Ибо мало кто предполагал, что Россия рванет от совка быстрее Украины, пусть даже и посредством шоковой терапии Гайдара, да и надеялись на то, что Украина будет демократической- обломались Я лично логично рассуждал, что при сохранении совка Россия палец о палец не ударит, что б Харьков из УССР вызволить- наоборот, еще глубже б утопила, имхо Да и предложенный Горби союзный договор был еще хуже, чем раздел не, большинство это не понимала, за вторую Хранцию голосовала, я то понимал, что никаой второй Хранции не будет, но все одно голосовал за незалежность Украины, ибо считал\ю, что совок еще хуже Украины, да и надеялся,что Украина будет демократической, не будет так брутально насаждать inferior укрокультурно-языковое поле Именно Харьков, а не самопровозгласивший себя локомотивом борьбы с укронационализмом Донецк первым принял русский региональный ,и именно - Апелляционный суд Харьковской области оказался профессиональным и порядочным, отфутболив науськанного Ющом прокурора(в отличие, кстати, от аналогичного суда донецкого) Реализация, правда, слаба- пора Мише-Гепе интенсивнее отмывать Харьков от мовы Ну, а то, что ребеллинговые настроения в Донецке выше, чем в Харькове, так это не от любви\нелюбви к украинству, а оттого, что в Харькове слишком много народа кормятся от границы, ввиду ее близости см выше, я - разумив, бильшисть- не, они ждали вторую Хранцию ) як це НІ-КО-ЛИ!!! 2004- то 1й блин комом просто та и Ваши тоже
Знову теорію чисел намагаєтесь впарити туди куди вона не париться? Ніяких двух зол не було. Була московщина і була Україна. І був третій варіант (і ще безліч варіантів) яким скористались Ви особисто. Це шлях до легкої ковбаси, яку вже виробили інші народи. У Вашому випадку канадійський нарід. А Ви по відношенню до канадійцев виступили піявкою, паразитом. але то вже інша тема. Харків"яни вибрали Україну і на цьому крапка. Так справді московщина ломанулась від совка в ще більшу дупу, і на сьогодні маємо спостерігати країну яку рве неприпиняючаяся громадянська війна від самого розпаду совка з цілком фашистським центром в кремлі. А те що москвини ні з Харкова, ні ще з будь якого регіону України не поспішають в московський рай відірвавшийся від совка чи то по гайдарівськи , чи то по путінськи свідчить їх небажання ані переселятись туди , ані ініціювати втягування туди цілого регіону. Простіше кажучі, програма путіна про повернення соплємєннікав провалена і визнан такою як безперспективна. Ви москвин в канаді теж відноситесь до тих хто начхав на свою московщину і втік за ковбасою до канади, замість рванувшей від совка московщини. Ви трусливий пристосуванець, а тому і ваші базікання на завдану тематику крім відрази до самої Вашої особи не викликають. Тоб то як би Ви вели розмову суто про математику і т.п. То тоді б цілком нормально, а коли Ви лізете туди від чого тікали як побитий собака.... Ви значно глупіший ніж я міг собі уявити. Ви перебуваючи і канаді можете щітать все що вам заманеться. Це ні на що не впливатиме. тому що ваші щітанія нікого не торкають і крім огиди до вас особисто не викликають. (здається я повторююсь) При чому як з українського боку, так і з москвинського. Нехай спробують. Самі будуть і вимиті і зачищені. Гарантія.Вони це шкірою відчувають. а всі так звані рішення про московську мову скасовані вищими судами. Отже можете утиратись. Хер вас поймеш. То Ви горлаєте що любов до московського язіка естетична, а тепер виявляється, що це суто шкурна справа. Тут я погоджуюсь. З цього і треба було починати. До реячі а приїдьте сюди і спробуйте позачищати самі Харків від української мови. Я би залюбки через певний час Вас би поспостерігав би або у в"язниці, або не дай Боже в морфологічному відділенні ургентної лікарні. Хранція нервово курить в сторонці. Україна краще... по деяких питаннях. Ви абсолютно не володієте матеріалом. В 2004 році пан Кушнарьов намагався позбутись опіки Київа і Донецька, 0об самому царювати в місті. і чхав він з високої дзвінниці і на вашу московщиу і на ваший язік. Бабло було ьголовнемірило. Ви ж чудово знаєте, що донецькі пацани за язік на полювання не запрошують. Бо їм той язік теж до сраки. Не фантазуйте україножере. Я таки травмував Вашу психіку москвина-ковбасника, москвина без флага і без родіни. Ну то вже терпіть.
Януковичу продложили приравнять дельфинов к гражданам Украины 20.10.2010 11:55 Директор Киевского эколого-культурного центра Владимир Борейко обратился к президенту Украины Виктору Януковичу с письмом-просьбой, в котором говорится о необходимости предоставить дельфинам гражданские права. "Прошу Вас рассмотреть вопрос о предоставлении украинским дельфинам, по аналогии с людьми, статус граждан Украины с предоставлением им прав на жизнь, свободу и защиту от незаконного страдания по вине человека. Пора кардинально решить вопрос о защите дельфинов, продемонстировав всему миру предмет для подражания", - пишет Владимир Борейко. В частности, эколог предлагает закрыть все коммерческие дельфинарии, поскольку в них с этими животными жестоко обращаются. "Дельфинам присуще самосознание и деление на отдельные личности, которые, к тому же, задумываются о будущем. Гражданские права дельфинов необходимо закрепить в Конституции Украины. В судебном праве необходимо предусмотреть возможность участия дельфинов в судебных процессах по защите своих прав, используя для этого институт опекунов", - считает Борейко. http://www.uadaily.net/index.php?viewe=139174
Ага...і нехай впише в новий варіянт тої конституції своє рішення,по тому комедійному питанню: Шо Нам українцям робити з тими дельфінами,коли наступить новий голод? Жерти,яко рибу во своє власне спасєніє,а чи...яко субєктів конституції призивати до войська і гнати,гнати їх всіх безробітних на захист Неньки-України! Або так,або так якось має бути,шо нє? )