Поговорим о России.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Jan 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Говорив у гілці про Мєдвєдєва з Путіним, ось цитата:
    [CENZ]Тьху, лайно!!![/CENZ]

2. forester

forester Well-Known Member

Кстати, на сколько я знаю, история не слышала о таих фактах, что бы крестьян ядовитыми веществами травили в период гражданской войны.

3. olegp

olegp миється в бані

НЕ ИЗВОРАЧИВАЙТЕСЬ ТАК примитивно, где ж тут про Поволжье?:))
    от и я про то, воспитание.... где то что то не так....
    Ваше хамство только подтверждает проблемы в воспитании, образовании:rock:

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зміст від цього не змінився. Ви вилили бочку багнюки на Україну, потоптали пам"ять загиблих під час Голодомору українців. Ви людина без совісті.
    І при цьому вихваляєте російських селян. І при цьому кричите, що ви не 5 колона?
    Щоби робити будь-які заяви про такі події, як Голодомор, треба шукати і вивчати інформацію. Ви у цьому повний невіглас.
    Зазвичай я не пишу таких неприємних речей людям. Але, ви перейшли усі дозволені межі.

5. olegp

olegp миється в бані

то Ви людина без совісти, ибо врете, и преднамеренно,
    я не лил бочку багнюки на загиблих під час Голодомору українців, не вихвалял російських селян, просто выдвинул версию, почему именно с вашими селянами комми обращались очень брутально,
    и не кричал, що я не 5 колонна,
    Вы есть или тролль, или лицо, страдающее отсутствием логики,или просто заходите сюда похамить, отвести черную душу:ireful:
    Зазвичай я не пишу таких неприємних речей людям. Але, ви перейшли усі дозволені межі(с), та недозволені теж

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кричіть, не кричіть, але прекрасно видно, що ви ненавидіте Україну. Якщо тут живете, то ви і є 5 колона.
    Навіщо ви в адресі написали Харків? Ці селяни були наші, як ви кажете, то значить ви не наш, то приберіть з адреси українське місто.
    Кожна розумна людина повинна розуміти, що існують межі дозволеного. От ваші дурні та брудні теорії перейшли усі межі. Ви ображаєте українців та їх предків. Якісь моральні рамки повинні існувати. Залиште ваші недолугі теоретизування при собі. Тим більш, вони не мають під собою ніякого грунту з причини невігластва автора.

7. olegp

olegp миється в бані

а якщо ни?:))

имелось ввиду вашего этноса,
    ведь то, что в УССР ПОГИБЛИ, ПОМИМО ваших, селяне иных этносов, в т ч русские, вас, русофобов-укрофилов как то не интересует
    отож! то про Вас в точности, можно даже повторить:p
    Кожна розумна людина повинна розуміти, що існують межі дозволеного. От ваші дурні та брудні пости перейшли усі межі. Якісь моральні рамки повинні існувати. Залиште ваші недолугі теоретизування при собі. Тим більш, вони не мають під собою ніякого грунту з причини невігластва автора(с)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я ніде не потоптала пам"ять іншого народу і не казала ні про один нарід зверхньо, як ви. Так що не за адресою. А те, що ви тут отримуєте на горіхи, так ви заслужили своїм гидким ставленням до українців. Це ж треба прийти на український форум і лити на українців багнюку!
    Вашого етноса! Ну от хто ще може так зневажливо сказати про інший нарід? Відповідь одна - москаль. А москалі про Голодомор нічого не знають. Так що сидіть тихо і не ганьбіться. Нагадую для особливо обдарованих - москалі - це не нарід.
    [CENZ]То або троль, або невіглас. Скоріше 2 в 1. [/CENZ]

9. olegp

olegp миється в бані

ну и я не потоптал пам"ять іншого народу, за это банят, даже Вы, хоть и брутальный новичок здесь,это понимаете

у Вас явные проблемы с образованием, если уж считаете термин ЭТНОС каким то неуважительным,
    ну,хотя бы в поисковик заглядывали, чтобы понять смысл незнакомых Вам слов:rock:
    ну, не знаю, как москали, а я слышал в детстве от соседки,из прямых уст, а Вы- от Юща, полагаю

ps [CENZ]То Ви або троль, або невіглас. Скоріше 2 в 1. [/CENZ](с)

10. olegp

olegp миється в бані

я никогда не напишу название своего города на мове:ireful:
    а Вы даже на мове не можете сразу правильно написать, сначала было Харков у Вас, потом исправили:))
    до речи, сами то свой город скрываете:))

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Отчего же? История слышала. Это просто вы не слышали. :)
    Может поэтому и архивы "прикрыли" для ознакомления... :sad:

12. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А по-польски можно? Или на польском тоже нельзя, и поляки Charków искльчительно по-русски должны писать?

13. olegp

olegp миється в бані

можно, конечно, и укромовным нормально на мове это писать,
    я ж про себя писал,
    Вы, как всегда, пишете, не читая контекст дискуссии

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мені нічого приховувати. Моє місто Донецьк.
    Помилилася тому, що я російськомовна і роблю помилки, дописуючи українською, бо нажаль знаю її недосконало. Але було б бажання знати. А ви цураєтесь:
    Якщо ви українець, то тоді просто манкурт. А якщо не українець, то чому так зневажливо до нас ставитеся? Хто ви такий?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А що ви зробили, стверджуючи, що українці їли своїх дітей, бо покірні? Ви потоптали пам"ять нашого народу.
    Брутальна я тільки з тими, хто зневажає мою країну і мій нарід.

16. olegp

olegp миється в бані

а чего ж тогда пишете на мове, отвечая на пост не на мове?:))
    я не чураюсь, иногда на посты на мове отвечаю на мове,это polite

до Вас зневажливо- тому шо Вы хам или тролль, хотя и селективно, ко мне почему то, вне данном дискуссии Ваши посты нормальны,многие логичны,
    до украинцев отношусь нормально,
    если я привел некую версию, которая расходится с вашей генеральной линией,это не говорит о том, что я до украинцев отношусь плохо

17. olegp

olegp миється в бані

понятно, совок неистребим,
    я вот, напр, уважаю Ваше право иметь свое мнение, как бы оно не противоречило моему,
    ибо я- человек западных ценностей, а Вы -опоздали родиться, ибо, вероятно, в 30х с энтузиазмом бы закладывали врагов народа, а в 70х- диссидентов

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та що ви кажете! А де ж толерантність і повага до інших?
    Якщо ви не розумієте, що ваші ні на чому не обгрунтовані теорії ображають національну самосвідомість іншого народу, то про які західні цінності може йти мова?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви забули, що ви у гостях на українському форумі? Чи на канадських форумах ви теж вимагаєте звертатися до вас на абщєпанятнам?

20. olegp

olegp миється в бані

опять передергиваете,
    я ж просто спросил это в связи с Вашими словами-Помилилася тому, що я російськомовна ,
    а так можете писать на любом языке, желательно без хамства

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)