Поговорим о России.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Jan 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Да...:scratch_one-s_head: Пісенька...:sad:

3. ГРАНД

Підозрюю що згодом з"являться поборники "нєрушимай дружби" і почнуть мене хаяти за суто московську пісню у виконанні самих же москвинів. Ну то ладно.
    Цікаве інше, що в одному із форумів де я її знайшов, вона була запропонована для пропозиції знайти щось подібне але у виконанні українських співаків (гуртів) про свою столицю. ЖОДНОЇ!:)

4. ГРАНД

Михалков утомил всех. Теперь в Каннах

На Каннском кинофестивале 22 мая был показан фильм Никиты Михалкова "Утомленные солнцем 2". Он завершил конкурсную программу фестиваля.

Еще до начала кинофестиваля картина подверглась жесткой критике со стороны французской прессы, назвавшей фильм сталинистским и с претензиями на глубокомыслие. Для показа в Каннах картина была сокращена почти на треть. Из нее были вырезаны те части, которые могли бы шокировать западного зрителя.

В Каннах картину встретили прохладно. "Кажется, Михалков хотел снять что-то похожее одновременно на Феллини и Эйзенштейна, но у него вышел всего лишь Тарантино без юмора", - сказал в интервью Би-би-си кинокритик газеты Frankfurter Rundschau Даниэль Котеншульте.

Сразу после показа Михалков провел пресс-конференцию, на который был вынужден крайне неудачно оправдываться. В частности, внимание журналистов привлекло откровенное нарушение правил фестиваля, по которому уже идущая в прокате лента не может попасть в конкурсную программу. На этот вопрос Михалков попытался неуклюже отшутиться, однако у журналистов возникло устойчивое ощущение того, что речь идет о банальном подкупе жюри Каннского фестиваля. Так, председатель Жюри Канн Тим Бертон в начале фестиваля получил от Михалкова официальное приглашение в качестве почетного гостя приехать на Московский кинофестиваль, знаменитый невероятными гонорарами только за сам факт появления персоны.

Также Михалков не смог ответить на вопрос о причинах провала фильма в российском кинематографе: по данным БиБиСи, от проката фильма получено 7 миллионов долларов, при затраченных, по разным данным данным, от 40 до 55 миллионов бюджетных средств.

Под конец пресс-конференции Михалков был освистан журналистами.

5. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

це титомир цей лайно, а не москва...
    хороше місто, принаймні всі мої знайомі москвичі нічим не гірші за знайомих львів’ян...
    пане гранде, та не варто перейматися "нерушимой дружбой", головне -- нормальні стосунки між конкретними людьми, а не умовними державними утвореннями... :)

6. ГРАНД

Ви з ним особисто знайомі? Чи так, по слухах?

Може воно так і є. Але тоді чому самі піддані переферійних міст так люто ненавидять москву і особливо москвичів? Я особисто в цьому переконався коли ще наприкінці 90-х доволі тривалий час перебував у Ростові-на дону, де в певних місцях визнавати себе москвичем небезпечно для здоров"я? У нас я такого не зустрічав навіть у самий бурхливий час політичних баталій.

янукович+азаров та путін +мєдвєдєв = ??? Щось мені дуже невпереливки від нормальних стосунків між цими конкретними (я би сказав чиста канкретними) людьми

Україну я не вважаю умовним державним утворенням. А Ви?

7. Luna

Luna Guest

Мені дуже шкода Вас розчаровувати, але виконавець цієї "пісеньки" - наш з Вами співвітчизник Богдан Титомир, який народився у Сумах.

8. duncan

знайомий з творчістю, та й за "подвигами" певний час :)
    по-перше, я не адвокат москві та москвичам
    по-друге, схоже на заздрість...
    вважаю, Україна мала би бути значно більшою... :)

9. Luna

Luna Guest

Згодна на 1000%!!!!
    А мої знайомі львівяни - точно не гірші знайомих москвичів та знайомих одеситів:)

10. ГРАНД

Я знаю. тому на першоісточнику він був проштампований як український націоналіст. :))

11. Luna

Luna Guest

%-) Товар він, а не националіст)) За що гроші платять - те й співатиме. Запропонують за гроші гидоту про Київ - можете навіть не ламати голову. заспіває.
    А чому тоді пишете, что це пісня про Москву у виконанні москвинів?

12. ГРАНД

13. duncan

так само, як і вєрка смєрдючька... :bad:

14. Luna

Luna Guest

:)
    [OFFTOP]Мені подобається творчість Андрія Данилка. Не Сєрдючка - а саме Данилко.Чудові речі, я , здається, вже казала Вам...[/OFFTOP]

15. duncan

ага :))
    кар-мен, лондан ґудбай... :)
    ростов, новгород, твер ецетера...
    але якщо всі (сорі за узагальнення) так не люблять Москву, то чому багато хто з цих "всіх" так хоче туди потрапити? :)

16. ГРАНД

Бо Титомир ще з кінця 80-х став москвином. І як що прислухаєтесь до слів, то почуєте, що там саме про москву йдеться.

17. Luna

Luna Guest

Що про Москву я чую. Але, вибачте, не від москвина, а від українця. І це прикро. Як це місто - лайно, а він до нього поїхав і не збирається лишати - то самому йому у лайні комфортно.
    Маю родичів - корінних москвинів. З роду поважного, священники. Ці люди глибоко люблять своє місто, в житті б такого не сказали. Москву мені особисто шкода. Її розірвали емігранти...і шкода тих, хто по-справжньому любить Арбат, Коломенське, Черьомушки...

18. ГРАНД

Гм-гм. :):bad:

Гроші не пахнуть. Ви можете ненавидіти конкретний банк всіма фібрами своєї душі, але це не стосується грошей які там зберігаються і обігаються. Правда ж?;)

19. Luna

Luna Guest

В тому й біда цього міста. Є величезна кількість людей, які люблять його, як рідне. Але вони майже непомітні у морі заробітчан. А для останніх Москва - місто - гаманець.
    Я особисто люблю Москву і зараз. Мене ритм не дратує, тим більше, що Стара Москва має безліч тихих провулків, де життя взагалі не таке, як у всьому світі...

20. ГРАНД

Тоді послухайте пана Алєксєя Кортнєва, корінного москвича. Я не хотів цей ролік вставляти, але Ви мене примусили. Титомир тут не перший.

http://www.youtube.com/watch?v=a4Vd6OhFVk4

Лайну в лайні комфортно. Чи не так?;) вони знайшли один одного.

Вірю.

[/QUOTE]
    Теж вірю.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)