Ахах. Ну веселуха ще та, законів понаприймали, а потім думають, як то всьо розгребти!!! Можливо Читатель Обкома роз"яснить, він тут, так сказать, "чєловєк от налоговой"
Обычное дело.... как сказал Черномырдин...хотели как лучше,а получилось как всегда... Так кто я..... "чєловєк от налоговой",по версии Radzik-а?Или производитель туалетной бумаги,по Борькиной версии?
До речі, податкові продовжили робочий день, щоб всі встигли здати цю хрєнь звіт по ПДФО. 18, 19 і 20 квітня вони працюють до 21.00.
Да хоть горшком называйте...только в микроволновку не ставте!!!!! П.С.Извините за не скромный вопрос...Вы уже начали закрыватся?
Индейская национальная... (с) ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ---------- Агааааа!!!!!!!!!! Теперь точно поставим.
. Видишь суслика?- Нет!- И я не вижу. А он есть!... (с)ДМБ. Вы не закрылись и судя по оптимизму и не собираетесь...Миха из предпринимательства палкой не выганишь,не смотря ни на какие суды....Неверминд и не думает закрыватся....Свято тем более... Мартини на новую площадку переехал,значится все Ок.... Ома и не открывалась.... Закрылся один,да и то... он и не собирался работать.... Так кто же те...более 50 тысяч зарывающихся? ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ---------- Жив курилка!!!(с) Привет Борюсик!Как жив здоров?Подсматриваем потихоничку за форумом?Скучаем по модераторской волшебной палочке? Как дела?Конторку свою уже открыли?Или все так же паритесь на Хозяина?
Це, я так зрозумів, про мене Я хотів працювати. Просто з новими правилами прийшлося звернути найменш перспективні проекти, які і вимагали ФОП. Ось і все. Можливо, ви їх просто не хочете бачити? Тоді почитайте: http://www.forum.lvivport.com/showthread.php?t=55617
А контора все пишет? Так вы ко всему своему послужному списку еще и бывший КГБист! Точнее бывших КГБистов не бывает.
Скасували щомісячну декларацію для тих, хто не має працівників, але сьогодні дійшла до мене інформація, що треба здавати якийсь квартальний звіт форма №1ДФ . Що це таке? Його треба здавати тим, в кого нема працівників?
Для тих, в кого нема працівників, скасували й щомісячну декларацію, й 1ДФ. 1ДФ здають тільки ті, в кого є найманці (власне, вона щоквартально була й раніше для тих, хто з працівниками). Її треба здати до 10 травня.
1. А хіба мені заборонено ходити до екзотаріуму? Хто хоче поспілкуватися - пише на мило або телефонує. 2. Сиджу в старому офісі, працюю по "своїй" новій темі, дистанційно вчуся і кладу болт на "хазяїна". Оргтехніка, кухня, майстерня під боком. Секретарка перекладає на халяву з німецької (недарма я її навчав української). Ось тільки Вашої продукції нема чомусь - прибиральниця заряджає серветки в касети. А Ви мотайте, мотайте, тільки не крадіть бонусні метри.
їх посадять і не буде... ну хто ризикне? ---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ---------- мих плюнув на все і займається благочинністю і в носі мав той кодекс.