Ні. І діяльності як такої не здійснював. ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Якщо враховувати витрати (всі), то: 1. 3 коробки цукерків в різних місцях... Можна сказати з моєї ініціативи. 2. Витрати на роз"їзди (разів 5 в ДПІ, 1-2 рази в кожен фонд + держреєстрацію). 3. Штраф в ПФ за несвоєчасне подання звіту (а хто ж знав, що його треба подавати?) - 170 грн. 4. Якась невідома пеня по єдиному податку - 100 грн. 5. Інші дрібниці (крерокси і т.д.)... В принципі, дорого це все не вийшло, але ось часу зайняло огого... Хто працює з і до, тому дана процедура займе часу і нервів...
Так-так, незнання Закону не звільняє від відповідальності... Особливо, якщо все робити для того, щоб його ніхто і не знав!!! (за що ж тоді штрафувати?)
Ну да.... ну да... а как же... Хто усрався?????????Невестка!!!! "Вестник Налоговой" - запрещенная литература..."Бизнес" вообще днем с огнем не найти..."Галицкие Контракты"...только во Львове можно купить.... Не смешите людей...плз....
По-перше: не "Галицькі контакти", а "Контракти". По-друге: видавництво знаходиться в Києві, тому не тільки у Львові можна купити. По-третє: я відкривав ПП для того, щоб ВЕСТИ БІЗНЕС, а не для того, щоб вдень і вночі слідкувати, щоб ж там нового змінено чи добавлено нашими дорогими можновладцями. Ну дик. В нас же НАЙСПРОЩЕНІША спрощена система оподаткування в світі.
Ага...тем более,что: А и не треба так уважно слидковать...в день и ночь.... Треба самому,сдавать отчеты....а не через тетю Машу!!!
Слава нашим законодавцям!!!!!!! Так полегшили життя!!! Слава Яновичу!!! За мудрість, яка дійшла за 2 тижні після дурдому!!!! Нагадує анекдот про те, як одному дуже нещасному чоловікові запрпонували в хаті тримати корову і коли він місяць пожив разом з коровою, сказали забрати корову і тоді життя нещасному здалося медом.
Миху????Вы перешли на Единый Налог???? А как же Ваши двадцать пять найманых працивников???На кого их покинули... А как же борьба с налоговой за "чистые" (без криминала ) налоговые накладные?
Ви так думаєте? Я теж так думав, слідкував тільки вдень Закінчилось це не дуже весело!! А тому, що в нас більшість структур займається ВИКЛЮЧНО КАРАЛЬНОЮ роботою, а аж ніяк не МАСОВО-РОЗ"ЯСНЮВАЛЬНОЮ! До речі, Читатель_Обкома, а розкажіть-но свою історію? Яке у Вас відношення до цього всього? З ваших слів і вашої позиції, у вас точно якесь ідеально-правильно-досконало-законне підприємство, яким наша країна може на весь світ хвалитися як еталон правдивості та законослухняності! Чи не так?
Ни...не ТАК!!!! И налоги платим и по воровываем.... але...не волаем на весь свет..."Ах какие мы честные...ах какие мы такие -рассякие..а налоговоая сволочи!"
А от цікаво, маєте статистику, скільки підприємств закрилося у 2011 році? ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- А хто волає? Ви й волаєте.
В ПФ? Це той звіт, який подається раз на рік до 1 квітня? (Бо іншого звіту у Вас й не мало бути, бо найманих нема). Це мабуть 50% від ЄП за несвоєчасне перерахування ЄП. (Наприклад, Ви перерахували ЄП у останній день у післяопераційний час). Це не пеня, а штраф. ---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- "Контракти" колись так називалися... Та й видавництво "Контрактів" називається "Галицькі контакти".
3. Персоніфікація? Взагалі ви мали б отримати якесь попередження чи щось типу того. 4. Схоже цю суму з пальця висмоктали. При несплаті податку до 20 числа мають вислати лист з проханням явитись і сплатит штраф. За невчасну подачу звіту аналогічно, я раз на таке попався, пізно звіт поштою відправив. А чи не простіше було перейти на загальну систему і здавати нульові звіти?
Миху?А Вам какую статистику? От дурака Палия?Вот эту: Или от налоговой вот эту: А может вот эту: Выбирайте Миху...какую хотите..... Ай-яй-яй Миху...Вы же сами плакались..какой Вы честный.... А налоговоая такая-сякая не хочет принимать липовые податковые накладные...забыли-сь? Бумага...как бумага...не нравится не покупайте!Есть деньги берите импортную ...целлюлозную....хто мешает? ---------- Додано в 03:15 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ---------- Так он и так не работал..и не собирался...на кой хрен ему загальная система.....тем более,что законы он не читает и журналы по законодательству то же...
Ай-яй-яй, Чітатєль, поки що суд не визнав жодного факту, що податкова права. Видно пишуть, бо хочуть на лапу, а не вийшло... ---------- Додано в 06:34 ---------- Попередній допис був написаний в 06:32 ---------- Знаю, що багато закрились з моїх знайомих, але як закрились? Здають порожні звіти.Тому статистика хороша, а толку мало.
А хто міг знати, що через 4 місяці все буде кроєно-перекроєно і взагалі мій вид діяльності не стане підпадати під єдиний податок за спрощеною системою?? Зрозуміло!! Так, я це все знаю, просто було сказано: , ось я і виправив. Навіщо попереджувати, якщо можна відразу оштрафувати? Десь чув, що порожні звіти тепер не можна здавати. Можливо і помиляюсь... ---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- (перевірено на особистому досвіді)