Податковий кодекс

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by MARTINI, Jun 18, 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це стратегія правих Європи. Нічого нового...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

уявіть ситуацію.

вам тре робити ремонт у квартирі. ви взяли майстрів. сусід доложив податковій... плати 68 000 за двох працівників.

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Стратегія європейського розвитку...

Без місцевого самоврядування - цей закон буде проти самої Свободи...

4. sani

sani Well-Known Member

там ще до 5 років позбавлення волі
    от в нас би так цих горе реформаторів...

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас платників скоріше до стінки.

• Подобається Подобається x 2
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Мету порявняння розумію і підтримую. Проте сам приклад :nea: Який штаф? Я (юридичною мовою) не наймав, а уклав договір на виконання робіт. Поганий сусіда спіймає облизня.

• Подобається Подобається x 3
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

В будь якій європейській країні це було би сприйнято, як нормальне явище. І нелегалів там бояться брати на роботу, хоча також ризикують і беруть. Тому що укладається цивільно-правовий договір на виконання робіт (надання послуг) і сплачується податок на доходи фізичної особи.
    У нас же ситуація цікава. Податки ніхто платити не хоче. Пенсійні внески також. Але всі хочуть безплатної медицини і навчання. Потім всі захочуть хорошої пенсії. Я би взагалі відмінив обов"язкові пенсійні внески, а також соціальну пенсію. Хто хоче - нехай платить і отримує потім пенсію. Хто не хоче і не платить - не дати йому ні копійки, нехай іде жебрати і бомжувати, або утримується своїми дітьми чи живе за дивіденди з грошей на банківському рахунку. За винятком лише інвалідів, які не могли працювати і накопичити собі на пенсію. Знаю немало прикладів, коли хтось вкалував все життя і отримує мінімальну пенсію, а інший ніде офіційно не працював і отримує соціальну пенсію на сотню-другу гривень меншу. З таким "християнським" підходом пора закінчувати.

• Подобається Подобається x 5
  8. sselev

sselev Well-Known Member

А у нас є ця безплатна медицина?

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Але ж всі хочуть. А звідки вона може взятися, коли на неї нема грошей, коли лікарям держава платить жебрацькі зарплати, коли на харчування хворого в лікарні держава виділяє біля 5 грн. на день.
    І не кажіть, що причина в тому, що розкрадають бюджет. Так, розкрадають. І якщо навіть розкрадають половину, то якби не крали, то на харчування хворого виділяли би 10 грн. на день. Хіба це щось докорінно змінить?
    Всі крадуть, як хто може і скільки може. Така система і наш менталітет, який виробився ще за СССР.

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну куда вы так торопитесь...?????:mocking:
    Сначала грабить будут, а потом... не кормить же потом эту нищету?!?!:nea:

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Что, дожил таки?о_О
    А сейчас уже шанс меньше.:nea:

11. sselev

sselev Well-Known Member

Нема грошей - це спірне питання. Та й не обов'язково гроші красти - можна для царя купувати гелікоптери та споруджувати вертолітні майданчики. Наприклад на Євро 2012 виділяються з бюджету колосальні суми, водночас не передбачено сум на порядок менше на потреби медицини.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Палий описал, насколько закошмарили украинский бизнес

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Фесенко: главный минус уничтожения зарплат «в конвертах» - это наказание…

Легальная... - в 2 тыс. грн. (200 Евро) откроет нам двери в мир??????:mocking:

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Эксперт: с зарплатами «в конвертах» ничего сделать не смогут…

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Погребинский подозревает, что власть готовит законопроект о войне с собственным народом

• Подобається Подобається x 6
  13. sselev

sselev Well-Known Member

Кредит - спірне питання, бо наприклад умови кредитування нерухомості зараз адські, треба з/п хоча б 5-значну в грн. Є варіанти відкриття кредитної картки з одночасним розміщенням депозиту в банку. При своєчасному поповненні кредитки думаю банк буде лояльніший при видачі кредиту на більшу суму.

Для відкриття візи підійде довідка з банку про стан рахунку.

Чим більше надходжень в ПФ тим більше влада може ці кошти дерибанити, нема чого тут говорити про покращення пенсіонерів. Ну хіба "особливих" пенсіонерів :)

Не знаю який там зв'язок між розміром білої з/п і майбутньої пенсії, але в моєму випадку за 36 років ще багато може змінитись і платити щось в ПФ в даний період часу не бачу змісту. Краще завчасно подбаю про активи, які забезпечать особисту пенсію.

• Подобається Подобається x 3
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Правительство утвердило мероприятия по содействию малому бизнесу

• Подобається Подобається x 4
  15. sselev

sselev Well-Known Member

Спілкувався минулого року зі знайомим голандцем - по правилах в рахунок на виконання робіт включається 19% їхнього ПДВ, яке має сплачуватись в бюджет. Але дуже часто це не робиться, бо там люди теж не дурні і не розуміють заради чого платити більше. Оплата за роботу проводиться через платіжні системи типу Paypal або на приватний банківський рахунок.
    Річ йшла про послуги вебмайстра, який займається проектами з невеликим бюджетом для приватних осіб. Зрозуміло, що такий варіант не пройде, якщо послуги замовлятиме фірма.

16. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

ПДВ сплачує отримувач грошей?

17. sani

sani Well-Known Member

ніхто нічо не платить, я так думаю

18. sselev

sselev Well-Known Member

Так, виконавець сплачує ПДВ, але фактично йому має то ПДВ сплатити замовник.

19. Radzik

Radzik Особистий консультант

Мушу похвалитися! :good:
    Сьогодні нарешті закінчилася моя епопея із закриття ПП - зданням Свідоцтва про держреєстрацію (останній етап).
    І то не без пригод. Сьогодні о 8.45 вже був у них в Управлінні (бічна вул. Липинського), зайняв чергу, бо, кажуть, там можна цілий день в черзі простояти. Інспектор прийшла не рано, не пізно о 10.20 (хоча мала б бути о 9.30) і відразу ж заявила - програма "криво" обновилась, тому чекаємо інженера. Звичайно ж, інженер не поспішав... А в мене останній день здачі.
    Після невеличкого наїзду о 12.00 (!!) завела мене до іншого інспектора, який прийняв документи...
    ------
    Результат.
    1 грудня 2010 року - звернення до ДПІ із запитом про закриття ФОП.
    8 квітня 2011 року - здання свідоцтва (останній етап).

Отже, весь процес зайняв 4 місяці і 8 днів. Як вам? о_О
    (якщо ходити кожен день, то, думаю, можна скоротити близько місяця)
    ...

• Подобається Подобається x 6
  20. Nevermind

Nevermind Просто персона

А у Вас наймані були?

а де твій аватар? :)