уявіть ситуацію. вам тре робити ремонт у квартирі. ви взяли майстрів. сусід доложив податковій... плати 68 000 за двох працівників.
Стратегія європейського розвитку... від ПР... Без місцевого самоврядування - цей закон буде проти самої Свободи...
Мету порявняння розумію і підтримую. Проте сам приклад Який штаф? Я (юридичною мовою) не наймав, а уклав договір на виконання робіт. Поганий сусіда спіймає облизня.
В будь якій європейській країні це було би сприйнято, як нормальне явище. І нелегалів там бояться брати на роботу, хоча також ризикують і беруть. Тому що укладається цивільно-правовий договір на виконання робіт (надання послуг) і сплачується податок на доходи фізичної особи. У нас же ситуація цікава. Податки ніхто платити не хоче. Пенсійні внески також. Але всі хочуть безплатної медицини і навчання. Потім всі захочуть хорошої пенсії. Я би взагалі відмінив обов"язкові пенсійні внески, а також соціальну пенсію. Хто хоче - нехай платить і отримує потім пенсію. Хто не хоче і не платить - не дати йому ні копійки, нехай іде жебрати і бомжувати, або утримується своїми дітьми чи живе за дивіденди з грошей на банківському рахунку. За винятком лише інвалідів, які не могли працювати і накопичити собі на пенсію. Знаю немало прикладів, коли хтось вкалував все життя і отримує мінімальну пенсію, а інший ніде офіційно не працював і отримує соціальну пенсію на сотню-другу гривень меншу. З таким "християнським" підходом пора закінчувати.
Але ж всі хочуть. А звідки вона може взятися, коли на неї нема грошей, коли лікарям держава платить жебрацькі зарплати, коли на харчування хворого в лікарні держава виділяє біля 5 грн. на день. І не кажіть, що причина в тому, що розкрадають бюджет. Так, розкрадають. І якщо навіть розкрадають половину, то якби не крали, то на харчування хворого виділяли би 10 грн. на день. Хіба це щось докорінно змінить? Всі крадуть, як хто може і скільки може. Така система і наш менталітет, який виробився ще за СССР.
Ну куда вы так торопитесь...????? Сначала грабить будут, а потом... не кормить же потом эту нищету?!?! ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- Что, дожил таки? А сейчас уже шанс меньше.
Нема грошей - це спірне питання. Та й не обов'язково гроші красти - можна для царя купувати гелікоптери та споруджувати вертолітні майданчики. Наприклад на Євро 2012 виділяються з бюджету колосальні суми, водночас не передбачено сум на порядок менше на потреби медицини.
Палий описал, насколько закошмарили украинский бизнес ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Фесенко: главный минус уничтожения зарплат «в конвертах» - это наказание… Легальная... - в 2 тыс. грн. (200 Евро) откроет нам двери в мир?????? ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Эксперт: с зарплатами «в конвертах» ничего сделать не смогут… ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- Погребинский подозревает, что власть готовит законопроект о войне с собственным народом
Кредит - спірне питання, бо наприклад умови кредитування нерухомості зараз адські, треба з/п хоча б 5-значну в грн. Є варіанти відкриття кредитної картки з одночасним розміщенням депозиту в банку. При своєчасному поповненні кредитки думаю банк буде лояльніший при видачі кредиту на більшу суму. Для відкриття візи підійде довідка з банку про стан рахунку. Чим більше надходжень в ПФ тим більше влада може ці кошти дерибанити, нема чого тут говорити про покращення пенсіонерів. Ну хіба "особливих" пенсіонерів Не знаю який там зв'язок між розміром білої з/п і майбутньої пенсії, але в моєму випадку за 36 років ще багато може змінитись і платити щось в ПФ в даний період часу не бачу змісту. Краще завчасно подбаю про активи, які забезпечать особисту пенсію.
Спілкувався минулого року зі знайомим голандцем - по правилах в рахунок на виконання робіт включається 19% їхнього ПДВ, яке має сплачуватись в бюджет. Але дуже часто це не робиться, бо там люди теж не дурні і не розуміють заради чого платити більше. Оплата за роботу проводиться через платіжні системи типу Paypal або на приватний банківський рахунок. Річ йшла про послуги вебмайстра, який займається проектами з невеликим бюджетом для приватних осіб. Зрозуміло, що такий варіант не пройде, якщо послуги замовлятиме фірма.
Мушу похвалитися! Сьогодні нарешті закінчилася моя епопея із закриття ПП - зданням Свідоцтва про держреєстрацію (останній етап). І то не без пригод. Сьогодні о 8.45 вже був у них в Управлінні (бічна вул. Липинського), зайняв чергу, бо, кажуть, там можна цілий день в черзі простояти. Інспектор прийшла не рано, не пізно о 10.20 (хоча мала б бути о 9.30) і відразу ж заявила - програма "криво" обновилась, тому чекаємо інженера. Звичайно ж, інженер не поспішав... А в мене останній день здачі. Після невеличкого наїзду о 12.00 (!!) завела мене до іншого інспектора, який прийняв документи... ------ Результат. 1 грудня 2010 року - звернення до ДПІ із запитом про закриття ФОП. 8 квітня 2011 року - здання свідоцтва (останній етап). Отже, весь процес зайняв 4 місяці і 8 днів. Як вам? (якщо ходити кожен день, то, думаю, можна скоротити близько місяця) ...