З'їзжаємо? То повторюю запитання: якщо пан такий розумний, чому досі не на великому заводі? ---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- СТОП!!! Пан Читатель (майже без сумнівів) набирає компромат!
У нас в податковій теж черги і багато обурень нафіга оті звіти форми №58 здавати. В мене в п'ятницю заняло годину купити бланки, заповнити прочерками і здати їх.
Азаров, наверно, в реанимацию попал!!!!!!!!! ---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ---------- Теперь надо все пересматривать и заставлять переделывать. "Читателя_Обкома" - не касается!!!!!
http://club.dtkt.com.ua/read.php?1,665683,665683#msg-665683 ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- "Это неправильные пчелы, они дают неправильный мед" (с) http://kchp.com.ua/novoe/nalogoviki...t-vr-trebuet-peredelki-formu-otchetnosti.html
На столицю виїхали дві автоколони "автопробігом по беспрєдєлу" от вони і напудили в штанішки. тепер пробують увагу відволікти: зміни до ПК, КучмУ по тєліку крутять - репутацію йому відмивають, Гонгадзе згадали, пенсійну реформу допрацьовують.... ЛИШ БИ НАС ВІДВОЛІКТИ але ми не такі! чи не так?
Ага, спочатку прийняли кодекс, а потім взялися за його доопрацювання і перероблення!!! 100% перекрамсають ще його з ніг до голови! І куди треба було гнати??
в деяких країнах податки платять не з прибутку, а з виручки. З одного боку - податки завжди платяться державі, а з іншого - податковий тиск на підприємця більший. Як ви думаєте, таке оподаткування краще, ніж, якщо платити з прибутку?
Найкращий варіант - 5 відсотків від продаж - в місцевий бюджет, та 30 відсотків з прибутку в державний. (Всі решта податки відмінити).
Думаю, це актуально було би для країн, де прибутки приховують (виручку приховати важче). Тобто для України!
через це я і почала цікавитись темою оподаткування в різних країнах. Дійсно, на видатки можна віднести дуже і дуже багато.
Приклад: у мене ТзОВ, у Вас - ПП. Я взяв у вас в оренду викрутку за 10 000 грн. в рік. В мене 0 - доходу. У Вас - єдиний податок 200 грн. Ось цю дирочку і хотіли закрити, заборонивши працювати з ПП. Одночасно залишивши решту 10000 дирочок і ще таку ж кількість відкривши нових (правда, з явним нахилом на великий бізнес)
Radzik, я не зрозуміла, чесно (від податків я далека), чому заборонено працювати з ПП???? я так зрозуміла, що в ПП 10 000 прибутку.....правильно?
Ось, цитата: А яка різниця скільки в нього прибутку. Він платить свій єдиний податок і спить спокійно. Для цього і є спрощена система...
А хотя бы парочку примерчиков можна? ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ---------- Я может и ошибаюсь...але еще Державе надо заплатить...как минимум 2000 грн НДС.....
Зверніться до любого податківця. Він вам все розжує до дрібниць. За "опрєдєльонную плату", звичайно. Це якщо ви - платник ПДВ. А це вже - по бажанню!
Так Вы же сами писали: Так что явно на общей системе налогообложения и платникНДС. Ага..понятно... главное про кукукарекать..... Тогда не фиг было это писать: Я так понимаю...что Вы даже про одну..."дырочку" то и не знаете.... а еще...не постесняличь написать...Фінансовий консультант.... стыдоба...