Бо: А продукція йшла... То не про Вас? http://www.bagnet.org/news/prosperous-min/ugol_potreb/2011-03-18/117129
зараз прийде чітатель і скаже що то всьо жуліки і оптимізатори, бо чесний народ на маршрутці в податкову не їздить не їздить...
И давно? А что тогда плачитесь про ППешников? ---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ---------- Ау.... я пришел!!! А Вы подойдите к налоговой...не пройдешь от иномарок стоящих на два квартала в округе...и все на спрощенной системе и на едином налоге! Ни у кого не убудет здать лишний отчет...а пару жуликов поймают!!! Все утресется и будет ОК! ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- Извините...я задам два вопроса...если не хотите не отвечайте.... 1.Вы на какой системе налогоблажения работаете? 2.Что лично Вам или в Вашей деятельности помешает новый НК? Только конкретно с цифрами и без соплей.... ОК?
Это по Борькиной легенде....на самом деле: Противокоррозионная, парафинированная, индикаторная бумага. Кому надо,стучите в приват.
А бедным предпринимателям приходится на маршрутках добиратся....машинку не куда припарковать...все занято....автомобілямі її працівників!
Ай-яй-яй...как красиво пошутила душечка.....ммммммммммммммм... Глупенькая...за это время было открыто другое предприятие (с чистой кредитной и налоговой историей) а еще и Единоналожник... для удобства работать с наличными.. "Учись студент!" (с)
1. на загальній системі 2. Не подобається стояти в чергах, не подобається здавати мукулатуру, ходив 4 рази в податкову, а зараз треба буде 21. Покращення, ага! це те що поки на перший погляд мене торкнуло і що зрозумів з того кодексу.. я вважаю що замозайнята людина повинна виконувати свою роботу, а не по чергам стояти і доказувати що він не верблюд!
Ничего страшного!Зато шахраев по более выловят.Решат вопросы с жуликами будет и послабление...вон в США вообще хрен знает какая система налогообложения,сам черт ногу сломит..ан ничего...никто и не скыглит!!!!
Розповіли мені якось цікаву історію, як одна жінка виїхала жити в США і вирішила там організувати свій маленький бізнес: продаж хот-догів. Відкрила спочатку одну вуличну точку продажу хот-догів, потім другу. Уклала контракт з постачальником інгредієнтів для хот-догів. Податки вона платить відносно невеликі: вона платить податки, перераховуючи декілька раз на рік певну суму. При цьому ніякі звіти вона не здає. Ні в податкову, ні в пенсійний! Свідченням того, що вона заплатила податки, служить саме перерахування цієї суми. Вирішила вона відкрити ще одну точку в одному з міських парків Нью-Йорка. Вона там не бачила точок з продажу хот-догів і спочатку подумала, що там не можна торгувати. Але все одно звернулася до адміністрації парку. Адміністрація сказала: завтра будуть збори акціонерів парку, ми винесемо ваше питання на голосування. На наступний день вона приходить, їй кажуть: ОК, акціонери погодилися, щоб ви поставили в парку свою точку. Вона запитала: а скільки я повинна заплатити за ліцензію і скільки платити щомісяця? Їй кажуть: Ви нічого не повинні. Ставте точку і торгуйте безкоштовно. Навпаки, парк буде вам вдячний, якщо поставите таку точку. І для неї це виявилося дуже вигідне місце. Примушує задуматися: а скільки ж інстанцій треба пройти у нас в порівнянні з США, щоб поставити кіоск з хот-догами у парку? Й скільки тих звітів здавати?
Да мало ли чего Вам не хочется!!!Может Вы и против пожарников, ментов, пограничников,МНС. Никто никогда не хотел платить налогов (и я в не исключение) и не любил мытарей....але...есть такое слово "НАДО!" ---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Ой блин...сколь сказочников на белом свете....
перепрошую, бред седой кобили! як таким чином рішать? жуліки в офшорних зонах гроші тримають, і взагалі податків не платять або до 5% і все! ото жуліки... а та бабулька чи студент самозайнятий, хіба жулік?
Ой да бросте....это Вам что офшоры: Дата : 08.02.2011 08:15 В состав так называемых «конвертов» входили более 30 фиктивных субъектов предпринимательства, оборот по расчетным счетам которых составлял около миллиарда гривен в год. Один из этих центров предоставлял услуги по незаконному обналичиванию денежных ... Дата : 12.01.2011 15:05 В Черниговской области разоблачена и прекращена деятельность конвертационного центра, через счета которого проконвертировано 7,9 миллиона гривен. Нет не жулики!!! А сколь примеров...что под видом бабульки или студента..... действовали жулики????? Ничего страшного если бабулька или студент сходит в налоговую и отчитается..... именно конкретно отчитается тот ,кто зарегестрирован.. а не дядя с улици..... Хотя и не исключено,что некоторые не сознательные бабульки и студенты,за откат предоставляют свои данные жуликам!!! Понятное дело...что от этого страдают честные предприниматели...к коим Вы и себя причисляете...но что поделаешь...надо с жуликами боротся!!!!
аяяй, всього міліон доларів... так ДАЇшній начальник колядує в місяць і то більше, хай спочатку їх би разоблачілі і припинили їхню діяльність
У Читача проблеми не тільки із розумінням оподаткування, але і економіки з математикою: А він про мільон торочить, який начебто підприємці привласнили. Ото мені ще! ---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ---------- А ось ще - захисникам державної політики руйнації підприємництва і відправки усіх на завод: А де ж гроші, де прибутки, податки з них? А он - дописом вище написано.