Потому что они создают ситуации при которых включают коррупционную составляющую. Или прикажете им на одну зарплату жить?
І на спрощеній, і на загальній (навіть якщо немає діяльності) - тепер мінімум 21 звіт Знайомий податківець сказав мені, що податкові начебто будуть і на вихідних ці звіти приймати. Каже, що їм це теж нафіг не треба - тупі звіти, макулатура. Вони в податковій теж всі цим незадоволені.
Мав на увазі, що це може і є його бізнесом - друк бланків. (тому введення нових - йому тільки на руку) ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- Маразм влади "крепчает"
Друк бланків - це вже давно бізнес у податковій. (я минулого року ходила за довідкою, треба було бланк, а бланк - в кіоску за шкопирнадцять копійок....а до кіоску -черга )
Ну, для тих, хто з найманими працівниками, так взагалі - ще ж щомісячна персоніфікацію до ПФ (добре, хоч скасували квартальні в соцстрах, в нещасні випадки і по безробіттю. Однак якщо є страховий випадок - все одно треба здавати. От у мене є страховий випадок по соцстраху в цьому кварталі. Процедуру отримання забезпечення ускладнили до неподобства: рахунок у банку окремий треба відкривати і т.д.)
Навряд чи. Він у податках взагалі повний нуль... Я сьогодні на роботу їхала в переповненій маршрутці. І пів-маршрутки вийшло біля податкової.
Ви десь бачили податківця, якому треба в податках орієнтуватися? ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ---------- Авжеж. Азаров заявив, на відкат 10 відсотків. Не більше. Решта в бюджет, тобто в кабмін, тобто азарову
Якщо говорив по телебаченню представник кабміну - то який це прикол? Коли говорять, що треба узаконити лоббі - то який це прикол? Коли говорять, що владі з народом не треба радитися - то який це прикол???
Какой прикол?????? Просто, указ ещё дорабатывается! Спорят кому и сколько. Это что я по приколу уже отдаю?
«Якщо будете красти 10 відсотків — я вас зрозумію...» ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ---------- Яке там, давно працює...
в це важко повірити, але в Україні я вже нічому не дивуюсь! ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ---------- чесно, думала, що прикол!