Можна і поштою. Рекомендованим листом з повідомленням. За 10 днів до остаточного терміну здачі. Але можуть протягом цих 10 днів і повернути. А уточнену декларацію треба вже ніжками бігти до податкової подавати. Ще можна і електронкою. Купити електронний ключ на рік і програму ОПЗ.
По одному Киевскому предприятию...открытому еще в 1993 году и прекратившемо деятельность в 1997 году......я сдавал пустышки 10 лет!!!!!! Пока и им и мне не надоело!!!!
угу найсумлінніший платник податків, ага!? --- Тільки в нас можуть мужньо боротись з проблемами, які самі ж собі створюють!
Ой да перестаньте плакать!Аж противно!!! Никто не закроет малый бизнес.А жуликов выведут из тени.Вот тогда и будет аминь!! Вы спросите Неверминд...что она такая премудрая ,с высшим экономическим образованием,а скрывается за с прощеной системой? И по новому НК ей нельзя будет работать с юрлицами!!! И правильно!Получала с юрлиц деньжищи,а платила копейки налогов..да еще и откатывала наверняка...
Я приїхала сьогодні в податкову в 8, але вони почали приймати тільки з 10. Але сказали, що сьогодні будуть приймати до 8-9 вечора.
жуліки як оптимізовували так і оптимізовуватимуть, як не платили податків так і не платитимуть... а для чого вони при владі
А честный предприниматель как работал,так и будет работать,как исправно платил налоги ,так и будет платить,как сдавал отчеты в налоговую,так и будет сдавать!!!
і хоть якісь податки платила, а тепер зможе за тіж послуги отримувати кеш і нафіг нікому нічо не платити!!! ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- ні! він буде в чергах тіко стояти, то в податковій, то в ПФ, то ще десь... а працювати буде ніколи, бо тож треба мукулатару здавати! я вже про екологію мовчу..
И много дураков найдется платить наличными за услуги у не частных лиц? Ну такие же жулики..однозначно наличными расплачиваются.... ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Ничего успеет!Наш народ ко всему привыкает! Это тут причем?
а якими? якщо інші неможна віднести на витрати.... Я б тільки зрадів якби мої послуги не відносились на витрати. але ж ні одна єдина галузь яку можна відносити на витрати і повірте клієнтів менше б не стало пораxуйте скільки дерев до 20 березня піде на декларації, причому які нікому не потрібні...
Ніхто і не приймав. Здача нульовок доволі спірне питання, але при Азаровщині напевно ні. ---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ---------- Ну да! Йому хоть кайдани на ноги начепи - він все одно носитиме порожні, нікому непотрібні звіти, він ж чесний, нє? Доречі, у Львові ще придумали коника: здавати пустишки тре лічно! З посвідченням особи! Вотак! Народу нині було, як на матчі Карпати - Шахтар. І, головне, всі були чесні.
а для чого взагалі платити податки? 1. Медицина - з народження треба платити, за роди, за лікування за процедури, за операції за все існує прейскурант цін. Лікарю стільки, акушерці стільки, медсестрі стільки... не заплатиш помучаєшся і помреш(теж платна послуга! і не дешева...) 2. Освіта - починаючи з дитячого садіка, школа, університет все платні послуги. Якщо не офіційно в касу, то мусиш дати то "на групу", то "на харчування", то "на іграшки", то "на книжки" і тп.. 3. Міліція, прокуратура, суди і тп - та краще би їх взагалі не було... знаєте, як ДАЇсти свою офіційну зарплату називають? Вобщем колядують! на що ще там податки йдуть?... а так забув, на утримання 450 балванів = 1міліард грн. А ще + зарплата, матеріальна допомога, на лікування, на оздоровлення, квартири, машини.... вобщем - Україна для людей. а якщо відрядження, відпустка, хвороба і тп... кріпосне право якесь! доречі я ту біду здав за себе і за "того парня" у спідниці нічо не казали, взяли..
Кажуть сьогодні собі міль'ярд проголосували. Покращення вже сьогодні... (на одного депутата по 2 лимони ! - таки покращення ) ---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ---------- Він певно друкує ті пустишки (бланки, серійно) для інших - тому і тішиться ---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- Нарешті прийшли до самого головного!!!
Бланки можна і в себе на принтері роздрукувати... Звичайно ж, цим звітом вони хочуть змусити тих, хто без діяльності, тупо позакриватися. Тому що одна справа - раз у квартал звіт з прочерками в податкову + раз на рік до ПФ, тобто всього 5 звітів на рік, не так напряжно, а інша справа: ці 5 + ще 12 звітів з ПДФО + якщо я нічого не плутаю, то тепер всі повинні будуть подавати ще й 1ДФ раз на квартал = 21 звіт на рік. Тобто в 4 із зайвим рази збільшено кількість звітів для тих, у кого немає найманих працівників.
то що таке? куди і коли? так держава Вам натякає: спростіть її собі самі... ---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ---------- доречі відео найшов http://www.youtube.com/watch?v=EKXuub7Yd54&feature=player_embedded
Наштовхнувся на ще одне нововедення Податкового кодексу: документи на податковий кредит на навчання можна подати до 1 травня. Детальніше тут: http://www.forum.lvivport.com/showthread.php?p=838848#post838848