Це якесь нововведення? Адже були тільки місячні звіти в простих підприємств, та квартальні звіти в спрощенців?...
А я ось вже третій місяць закриваюсь. І нічого, "ГЛАВНОЄ - ПРОЦЕСС"!!! ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- Так. Кожному Приватному Підприємцю до 20/03/2011 потрібно здати в податкову декларацію про доходи нову.За січень одну і другу за лютий. Якщо не встигнете, штраф! За перший 170 грн, за другу 1020 грн. Додаткова стаття доходів до бюджету формується.
Нажаль не скажу, після НР не подавав, так як вже здав ліквідаційну. Потрібно пробивати в податковій. ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- Ось, знайшов лінк: http://www.vlasnasprava.info/ua/legislation_monitoring.html?_m=publications&_t=rec&id=13862
так бланк тут Deklaracia-PDFO.doc на FileShare.in.ua і так тепер кожний місяць нагадаю ще про звіт в пенсійний до 01.04
Це, кажучи словами Януковича, "ПОКРАЩЕННЯ" "Податкові канікули", так би мовити. Кожен місяць тепер в тисняві стояти кілька годин, щоб здати новий звіт, який нафіг нікому не потрібен...
А "нулевки " еще никто не отменял! Нет деятельности ?Закрывайся,снимись с учета!!!! ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Я дико извиняюсь... А Вы уже закрыли свое предприятие...... в знак протеста против действий правительства? Или так...ля-ля-тополя?
Дехто буде тягнути до останнього... А що робити, коли це єдине джерело хоть якогось заробітку? Куда іти? На завод? А якщо людина проживає в сільській місцевості? Куди? В розвалений колгосп? Справді жаль людей, які доробились хоть до якогось мінімального бізнесу в цих звірячих умовах, а тепер їх тупо женуть назад на заводи. Аякже, такими ж легше керувати...
Ой да не плачте Вы...я Вас умоляю.... Если чел что добился в жизни,то он знает как сохранить и защитить свое! А налоги надо платить!!!! ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- А на завод,кого попало не возмут.Там то же тяма в голове нужна!
Я то не плачу абсолютно, але за останні кілька місяців СПДФО поменшало на 400 000 чоловік, тобто 400 000 сімей. І думаю не одна дитина в тих сім"ях заплаче від "кращого життя вже сьогодні"...
Тогда нечего возмущатся ,что надо сдавать пустышки!!!! Ой..да перестаньте Вы сгущать краски!!! Закрылись те кто не умел работать! У Вас есть данные...сколь закрылось тех,кто уже проработал хотя бы больше года? Вы лично собираетесь закрыватся? Вон Неверминд.....плачется,плачется...а закрыватся и не думает.... Диалектика понимаешь...
Я поважаю Вашу думку і сперечатися не маю бажання. Але це зрозуміло і неозброєним оком: все робиться для того, щоб через декілька років повністю вбити малий бізнес. До речі, влада цього і не заперечує... ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Це як мінімум.
Что он несет?!!!!! Сколько пустышек вы готовы еще сдавать? А пару раз в месяц слабо? Даешь еженедельный, нет, ежедневный отчет!