Ні, це знову прикидатися шлангом, х....євертити, створювати видимість і т.д. Не розуміє сарако що таке "прозорість", хоч ти вбийся.
Янукович підписав указ про звільнення Бродського жалко його, його хоть можна було в ЖЖ посварити, деколи навіть слухав, коментував...
супер, тепер хай Бродський заплатить 2,5 млн. грн. у ПФ, що заборгував, а не розказуватиме нам як тре платити податки.
пишуть що ніби Спрощена система оподаткування не зміниться, тут цікаво що саме не зміниться, ЄП чи види діяльності?
наскільки я зрозумів ЄП і види діяльності залишились такі як були. Але хочуть пізніше розробляти нові умови для спрощеної системи оподаткування. тобто тішитись рано..
казати що все залишили як було , не зовсім коректно. Тепер пізприємствам на загальній системі не можна відносити на витрати кошти заплачені ФОПам . Це дуже серйозний удар по спрощенцях які надають послуги для юр осіб. Ще я так і не зрозумів. Скільки тепер платити?
Наскільки я розумію, зараз залишили все як було, єдине що - з нового року вступає в силу закон про ЄСВ, тобто в єдиному податку з нового року вже не сидить ані копійки пенсійного фонду, і внесок треба буде сплачувати в повному обсязі 34,7% від мінімальної ЗП (трохи більше, ніж 300 грн.). Наприклад, було в грудні 200 єдиний + 212,10 ПФ = 414 грн буде в січні 200 єдиний + 320 ЄСВ = 520 грн
Так, ІТ було виключенням. В кодексі їм дозволялося працювати з юрособами... А-а-а, чому я не IT? :girl_cray: А в мене договір з юрособами на наступний рік вже є....
Що не можна підписати додаткової угоди? На IT поради по заповненню 92 рахунку балансу... або щось в тому дусі. Нехай доводять, що 1С не IT...Чи так не можна?