тут десь спочатку писали, нехоче держава єдиного податку, той не треба. Чому не зробити спрощену систему оподаткування для фізичних осіб, наприклад заробив, заплати 15-20% і все. Так ні вони придумають різні заплутані схеми, талмуди, щоб чим більше заплутати, забити голову, кучу фондів, кучу платежів, кучу незрозумілих речей. з різними умовами і тп... щоб вести облік, треба десь той товар взяти. А де його взяти якщо в Україні нічого не вигідно виробляти. Бо ніодна вміняєма людина не владе великі гроші у розвиток виробництва в Україні. Тому майже все везуть з закордону. А про митницю я писав вище... Тому вихід один везти контрабандою... а тоді звідки документи взяти? як облік вести?
)))...."и тебя вылечат и меня...всех вылечат" ---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ---------- Тоді виходить замкнутий круг. Треба і з контрабандою боротись, а виробництво фіг налагодиш. Тут не лишнє згадати ментальність ...буде можливість - треба свалювати з країни (кстаті один викладач в мене в універі так прямо і казав)
або страйкувати... той хто може той звалить, чи вже звалив. А якщо людина повкладала гроші у магазини, торгові точки і тп. йому звалу нема, все що він роками заробив і має може в один прекрасний момент це все втратити, тому страйкує
Извините, Вы глупости говорите! Это всё... отмазки "юного контрабандиста". ---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ---------- Я смотрю Вам нравиться делать из мухи слона! Не надо никуда ездить, сами привезут. Короче, ребята!!!!!! Причин Вы ещё наваяете с десяток, одна смешнее другой будет. Эти сказки можете рассказывать, только не мне. Хотите меня поставить в тупик, расскажите про ядерную физику, но не про торговлю. Ещё раз повторяю, 30 лет - не 30 дней. Собак съел, котов съел, сотрудников доедаю!!!!!! ---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- Да, да, да и так работают многие, а вот некоторые решили, что это они самые несчастные и они будут вечно маленькие и их вечно в такой роли оставят. Лексусы... тыкать через строчку не рекомендую - не впечатляет, даже не аргумент, а нац. звирёк. ---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- А Вы где до этого жили? В какой стране? Робята, я чем дольше Вас читаю, тем больше понимаю какой пласт вскрыл этот ПК... ужас. Ваши отмазки абсолютно не касаются действительно проблемных сторон этого ПК, а просто звучат как крики капризных детей у которых отбрали их песочницу. ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ---------- Ага, может ещё и полы в доме помыть? А кто делал эти условия остальным? ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- А по старому, что иначе было? Ещё раз!!!!!!! Робята!!!!! Добро пожаловать в бизнес по украински. Инкубаторы закрываются!!!!!
Нагадав собі одну штуку з Камеді Українського "Це доля в українців така нічого не робити, а тільки страждати".
Ніхто нічого ніколи, фактично не робив. Тільки податки нові вводилися. - не було би попиту на водку - не було би акцизної марки. Не продавалися би мобільні телефони - не ввели би акциз на ввіз. Не були би цигарки ходовим товаром - не клеїли би на них марки і так далі. Чому, нарешті, не зробили закон, згідно якого підприємцям хотілося би працювати...??? ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ---------- Схоже ви ще не страждали ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- Та ніхто собі рєпу не чесав до цього моменту Не було ще такого ПК. Азаровщина - такіда.
Погодьтеся, що Ravin в основному правий. Я розумію і одну і іншу сторону дискусії, кожен по своєму правий і по своєму неправий - це як з чиєї точки зору подивитися. Я розумію всі недоліки податкового кодексу, що потрібний розумний компроміс, що не можна всім підприємцям ставити однакові умови і однакові податки, що не можна законодавчо закріплювати беспрєдєл податкової, але кодексу в такому варіанті, як би багатьом хотілося: 1. Єдиний податок від 10 до 100 грн в місяць. 2. Кількість найманих працівників не обмежена і для них не існує мінімальної зарплати - плати скільки хочеш (або не плати) і не існує обмеження максимальної тривалості робочого дня (хоч 24 години) 3. Звітність мінімальна, не подав вчасно - не штрафувати, а покивати пальчиком : "Но-но, як тобі не ай-я-яй !" 4. Перевірки податкової заборонити. 5. Ніяких санстанцій, ліцензій, сертифікатів, розмитнень, ніякого обліку. Такого в принципі бути не може!!! А депутатам нІчого придумувати велосипед і вигадувати нові тортури для підприємців з заумним виглядом і за народні гроші і викликати незадоволення народу. Потрібно вивчити аналогічне законодавство країн Євросоюзу, раз ми туди хочемо, і перейняти їхній досвід податкового законодавства. Вони цих питаннях, повірте, далеко не дурні, і мають великий випробуваний практикою досвід раз досягли такого розвитку економіки
Каазав журналіст Чечетову - вкрадіть нарешті готовий ПК, вам жи ж це так просто!... І нічого вивчати не треба - вічні канікули...
ну я в торгівлі 30 років не працював, але досвід в тому трошки маю. В студеньськи роки приторговував ком"ютерами та комплектуючими... Так от, постачальники провезли фуру пам"яті леваком, зразу пам"ять на 50% подешевшала, продали ту партію нову не вдалось так само завезти, знову подорощала. і так далі... Чому в нас всі речі коштують дороще ніж закордоном? візьмемо авто наприклад, я в липні по сайтам офіційних в США і у нас полазив, ось швидкий огляд: Nissan Murano у нас - від 56 900$ Nissan Murano в США - від 29 340$ різниця майже в 2 рази! Nissan Pathfinder у нас - від 47 550$ Nissan Pathfinder в США - від 27 540$ різниця 20 000$ http://www.nissan.ua і http://www.nissanusa.com Toyota Yaris у нас - 168 345грн (168.345/7,9= 21 309$) Toyota Yaris в США - від 12 605$ різниця майже в 2 рази! Toyota COROLLA у нас - 168 500грн (21 329$) Toyota COROLLA в США - 15 450$ Toyota Camry у нас - 235 000грн (29 746$) Toyota Camry в США - 19 595$ Toyota RAV4 у нас - 326 190грн (41 289$) Toyota RAV4 в США - 21 675$ в 2 рази! http://www.toyota.com і http://www.toyota.ua і так далі і тому подібне... (і (забув дописати) в 2 рази дороще НЕ тому що представники тойоти/нісану.. в Україні вирішили нажитись, це мито таке!) Але на контрабандному авто просто не поїздиш! А ноутбук, фотоапарат, телефон мати(поки що?) можна, тому і ціна є нормальна, і від закордонної не відрізняється І що тепер? Якщо не буде контрабанди у нас фото, відео, комп"ютерна техніка і тп буде в 2 рази дороща ніж закордоном? Але якщо не буде конрабанди і будуть митні закони такі як зараз, то ціни у нас будуть такі, як з машинами. Це моя думка! І я не контрабандист, але невідомо кому і невідомо за що переплачувати ще 100% ціни за товар нехочу!
Жарт: Новий ПК зробить ціни такими самими, як там, але грошей у нас вже не буде ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ---------- Як невідомо? Всі все знають...
Вы всё валите в одну кучу и хотите потом адекватности от других, так не бывает! Вот Вам ответ на Вашу кучу-малу. http://video.google.com/videoplay?docid=-6584679093929422707#
В розділ Банки (Якою я бачу майбутню країну)треба буде добавити ще кілька старих думок... Догадуюся про що кіно з перших секунд. Але... Наша пшениця там дешевша... і цукор іноді теж... Маємо гарних танцюристів...
Жарт? На жаль,то не жарт. Судячи з прогнозів,дрібні підприємства просто щезнуть. Вже передбачають 2-4 мільйони безробітних. Це статистика,а,якщо вдуматись - це людські долі...в кожного безробітного сім'я,діти,старі батьки... Куди податись отій армії безробітних? Виробництва,як такого не існує..а на тих,що є,такі ж реалії...теж будуть скороення. А "крутись" можуть далеко не всі... Виходить...армія бездєльніків. Але це армія зламаних людських доль. Гоготати над тим можна,лиш,будучи часткою системи...або отаким собі "чітатєлєм"...
Там около 40 минут, не спешите делать выводы за секунды! Может эти 40 минут, Вам дадут ответов больше, чем весь экономический опыт прошлых лет.
Це Мих Sauer-у вже намагався пояснити... Відповідь була банальна - Професор радив валити з країни... П.С. Це сміх крізь сльози ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- потім гляну,... Маю йти
Если не начнут учиться жить в новых условиях может и исчезнут. Но эти условия далеко не новы для иной части населения.
Танцювати на їх могилах як будуть? Під "Хаву-Нагілу",чи полєчку? Чи,може щось сучасніше:Леді Ґаґу,скажім... Що там ПК гласіт?Главне,щоб ті бєздєльнікі повиздихали. Но,ней сі добре помучат,неінтєрєсно ж...