Податковий кодекс

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by MARTINI, Jun 18, 2010.

1. sani

sani Well-Known Member

тут десь спочатку писали, нехоче держава єдиного податку, той не треба.
    Чому не зробити спрощену систему оподаткування для фізичних осіб, наприклад заробив, заплати 15-20% і все.
    Так ні вони придумають різні заплутані схеми, талмуди, щоб чим більше заплутати, забити голову, кучу фондів, кучу платежів, кучу незрозумілих речей. з різними умовами і тп...

щоб вести облік, треба десь той товар взяти. А де його взяти якщо в Україні нічого не вигідно виробляти. Бо ніодна вміняєма людина не владе великі гроші у розвиток виробництва в Україні.
    Тому майже все везуть з закордону. А про митницю я писав вище...
    Тому вихід один везти контрабандою... а тоді звідки документи взяти? як облік вести?

• Подобається Подобається x 3
  2. Sauer

Sauer Well-Known Member

)))...."и тебя вылечат и меня...всех вылечат" :)))

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Тоді виходить замкнутий круг. Треба і з контрабандою боротись, а виробництво фіг налагодиш. Тут не лишнє згадати ментальність
    ...буде можливість - треба свалювати з країни (кстаті один викладач в мене в універі так прямо і казав)

• Подобається Подобається x 2
  3. sani

sani Well-Known Member

або страйкувати...
    той хто може той звалить, чи вже звалив.
    А якщо людина повкладала гроші у магазини, торгові точки і тп. йому звалу нема, все що він роками заробив і має може в один прекрасний момент це все втратити, тому страйкує

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

І таки щось міняти...

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..от реальна причина прийняття нового ПК.

А попереду ще прийняття Житлового....

• Подобається Подобається x 4
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Извините, Вы глупости говорите!
    Это всё... отмазки "юного контрабандиста".:mocking:

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Я смотрю Вам нравиться делать из мухи слона!
    Не надо никуда ездить, сами привезут.
    Короче, ребята!!!!!!
    Причин Вы ещё наваяете с десяток, одна смешнее другой будет.
    Эти сказки можете рассказывать, только не мне.
    Хотите меня поставить в тупик, расскажите про ядерную физику, но не про торговлю.
    Ещё раз повторяю, 30 лет - не 30 дней.
    Собак съел, котов съел, сотрудников доедаю!!!!!!:)))

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Да, да, да и так работают многие, а вот некоторые решили, что это они самые несчастные и они будут вечно маленькие и их вечно в такой роли оставят.
    Лексусы... тыкать через строчку не рекомендую - не впечатляет, даже не аргумент, а нац. звирёк.:dntknw:

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

о_О
    А Вы где до этого жили?
    В какой стране?
    Робята, я чем дольше Вас читаю, тем больше понимаю какой пласт вскрыл этот ПК... ужас.
    Ваши отмазки абсолютно не касаются действительно проблемных сторон этого ПК, а просто звучат как крики капризных детей у которых отбрали их песочницу.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Ага, может ещё и полы в доме помыть?
    А кто делал эти условия остальным?

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

А по старому, что иначе было?

Ещё раз!!!!!!!
    Робята!!!!!
    Добро пожаловать в бизнес по украински.
    Инкубаторы закрываются!!!!!

:hi:

Last edited: Nov 26, 2010
  7. Sauer

Sauer Well-Known Member

Нагадав собі одну штуку з Камеді Українського "Це доля в українців така нічого не робити, а тільки страждати".

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніхто нічого ніколи, фактично не робив.
    Чому, нарешті, не зробили закон, згідно якого підприємцям хотілося би працювати...???

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Схоже ви ще не страждали :)))

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Та ніхто собі рєпу не чесав до цього моменту :scratch_one-s_head:

:)))

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Погодьтеся, що Ravin в основному правий.
    Я розумію і одну і іншу сторону дискусії, кожен по своєму правий і по своєму неправий - це як з чиєї точки зору подивитися. Я розумію всі недоліки податкового кодексу, що потрібний розумний компроміс, що не можна всім підприємцям ставити однакові умови і однакові податки, що не можна законодавчо закріплювати беспрєдєл податкової, але кодексу в такому варіанті, як би багатьом хотілося:
    1. Єдиний податок від 10 до 100 грн в місяць.
    2. Кількість найманих працівників не обмежена і для них не існує мінімальної зарплати - плати скільки хочеш (або не плати) і не існує обмеження максимальної тривалості робочого дня (хоч 24 години)
    3. Звітність мінімальна, не подав вчасно - не штрафувати, а покивати пальчиком : "Но-но, як тобі не ай-я-яй !"
    4. Перевірки податкової заборонити.
    5. Ніяких санстанцій, ліцензій, сертифікатів, розмитнень, ніякого обліку.

Такого в принципі бути не може!!!

А депутатам нІчого придумувати велосипед і вигадувати нові тортури для підприємців з заумним виглядом і за народні гроші і викликати незадоволення народу. Потрібно вивчити аналогічне законодавство країн Євросоюзу, раз ми туди хочемо, і перейняти їхній досвід податкового законодавства. Вони цих питаннях, повірте, далеко не дурні, і мають великий випробуваний практикою досвід раз досягли такого розвитку економіки

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Каазав журналіст Чечетову - вкрадіть нарешті готовий ПК, вам жи ж це так просто!...

11. sani

sani Well-Known Member

ну я в торгівлі 30 років не працював, але досвід в тому трошки маю.
    В студеньськи роки приторговував ком"ютерами та комплектуючими...
    Так от, постачальники провезли фуру пам"яті леваком, зразу пам"ять на 50% подешевшала, продали ту партію нову не вдалось так само завезти, знову подорощала. і так далі...

Чому в нас всі речі коштують дороще ніж закордоном?

візьмемо авто наприклад, я в липні по сайтам офіційних в США і у нас полазив, ось швидкий огляд:
    Nissan Murano у нас - від 56 900$
    Nissan Murano в США - від 29 340$
    різниця майже в 2 рази!

Nissan Pathfinder у нас - від 47 550$
    Nissan Pathfinder в США - від 27 540$
    різниця 20 000$
    http://www.nissan.ua і http://www.nissanusa.com

Toyota Yaris у нас - 168 345грн (168.345/7,9= 21 309$)
    Toyota Yaris в США - від 12 605$
    різниця майже в 2 рази!

Toyota COROLLA у нас - 168 500грн (21 329$)
    Toyota COROLLA в США - 15 450$

Toyota Camry у нас - 235 000грн (29 746$)
    Toyota Camry в США - 19 595$

Toyota RAV4 у нас - 326 190грн (41 289$)
    Toyota RAV4 в США - 21 675$
    в 2 рази!

http://www.toyota.com і http://www.toyota.ua

і так далі і тому подібне... (і (забув дописати) в 2 рази дороще НЕ тому що представники тойоти/нісану.. в Україні вирішили нажитись, це мито таке!)

Але на контрабандному авто просто не поїздиш! А ноутбук, фотоапарат, телефон мати(поки що?) можна, тому і ціна є нормальна, і від закордонної не відрізняється

І що тепер? Якщо не буде контрабанди у нас фото, відео, комп"ютерна техніка і тп буде в 2 рази дороща ніж закордоном?

Але якщо не буде конрабанди і будуть митні закони такі як зараз, то ціни у нас будуть такі, як з машинами. Це моя думка!

І я не контрабандист, але невідомо кому і невідомо за що переплачувати ще 100% ціни за товар нехочу!

Last edited: Nov 26, 2010
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Жарт:

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Як невідомо?
    Всі все знають...

• Подобається Подобається x 1
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы всё валите в одну кучу и хотите потом адекватности от других, так не бывает!
    Вот Вам ответ на Вашу кучу-малу.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Догадуюся про що кіно з перших секунд. Але... Наша пшениця там дешевша... і цукор іноді теж...

15. Romko

Жарт? На жаль,то не жарт. Судячи з прогнозів,дрібні підприємства просто щезнуть. Вже передбачають 2-4 мільйони безробітних. Це статистика,а,якщо вдуматись - це людські долі...в кожного безробітного сім'я,діти,старі батьки... Куди податись отій армії безробітних? Виробництва,як такого не існує..а на тих,що є,такі ж реалії...теж будуть скороення. А "крутись" можуть далеко не всі... Виходить...армія бездєльніків. Але це армія зламаних людських доль. Гоготати над тим можна,лиш,будучи часткою системи...або отаким собі "чітатєлєм"...

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це Мих Sauer-у вже намагався пояснити...
    Відповідь була банальна - Професор радив валити з країни...

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если не начнут учиться жить в новых условиях может и исчезнут.
    Но эти условия далеко не новы для иной части населения.

19. Romko

Танцювати на їх могилах як будуть? Під "Хаву-Нагілу",чи полєчку? Чи,може щось сучасніше:Леді Ґаґу,скажім... Що там ПК гласіт?Главне,щоб ті бєздєльнікі повиздихали. Но,ней сі добре помучат,неінтєрєсно ж...

20. Sauer

Sauer Well-Known Member

Та-та ви мудрі - я дурак. Я знаю :)
    То не була відповідь на його слова.

а де твій аватар? :)