Відповідь: Платні агітатори в интернеті платна агітація в інтернеті.... вперше на ЛФ я зареєструвався саме для цього....
Відповідь: Платні агітатори в интернеті ні, не жарт...... це була моя ініціатива, щоправда, вона не дала бажаних результатів, бо за останній місяць кардинально не зміниш погляди людей на якогось політика.... я й справді зареєструвався на ЛФ вперше кілька років тому саме для "пропагування ідей"..... і навіть був не один, нас було кілька таких "поклейщиків листівок в інтернеті"... чи зараз хтось таким займається?... не певен....
Відповідь: Платні агітатори в интернеті А Ви под бажаним результатом розумієте зміну поглядів людей, а не гроші, які заплатили? Виходить, Ви в душі підтримували того політіка, за якого агітували?
Відповідь: Платні агітатори в интернеті вважаю, що ліпше би було, щоб виграв "мій", а не той, що зараз......
Відповідь: Платні агітатори в интернеті По-моєму, Мороз. Смутно пригадую як виловлював і банив клони цього "алєга кашевого"
Відповідь: Платні агітатори в интернеті Мабуть, секрет.... Хто ж буде про це розповідати.... :shutup:
Відповідь: Платні агітатори в интернеті Незабаром я таким стану Ну, тут звісно не флудитиму, але, що правда то правда, займатимуся агітацією. Не зважаючи на ефетивність таких заходів.
Відповідь: Платні агітатори в интернеті Безумовно, вони існують. На ЛФ їх робота, щоправда, не помітна. А от на деяких інших форумах, скажімо, Харківському -помітна навіть дуже. Вони працюють бригадою- в певний день з"являєтся купа нових тем та дописів, певної політичної направленності від декількох учасників, при чому як нових, так і деяких давно зареєстрованих але непомітних в "мирний час". Такі "кавалерійські наскоки" можуть тривати декілька днів. А потім всі ці ніки знову кудись зникають.
Відповідь: Платні агітатори в интернеті і не мороз... і не банив.... принаймні, не моїх "колег".... коли вибори закінчилися -- вони перестали заходити на форум....
Відповідь: Платні агітатори в интернеті Хто не читав - почитайте: Виртуальное око старшего брата http://ds.ru/ss1.htm Там в основному про Рунет. Під час атак "козачків" (точніше, "казачков") на ЛФ - ті тактики-методики просто лежали на поверхні. Сам шкодую, що не зберіг як приклади, модеруючи іноді по кілька годин поспіль.
Відповідь: Платні агітатори в интернеті а ви вважаєте, що інтернет хоч в чомусь переконує?... чи інше питання: "що таке інтернет"?...
Відповідь: Платні агітатори в интернеті За кого агитировали, если не секрет? И, самое главное, успешно? ))))