Та бо ні. Бо якщо інформація звучить, як "десь там є", без контактних телефонів, то не сприймаю, як інформацію. )
Та нема питань, зараз все видам на гора. тел. 0958786663 Катерина вона всі ціни вам розкаже, бо немаю коло себе паперів. Завтра хіба дам.
пляшка 6 л. - 3,45 пляшка 10л. - 5,35 ціни в грн. з ПДВ з ручкою та корком, щойно дзвонив. Шістки тре брати з кратністю 36, а десятки - 24. в упаковках.
А хіба пляшки такої місткості не видувають безпосередньо на лініях розливу? Тоді, може Вам є сенс звертатись до виробників води?
Років з 20 тому по роботі мав справу з такими штуками (преформи): Тоді їх привозили з Прибалтики в цех по розливу мінводи у Льв. області. Наскільки мені зрозуміло, з таких заготовок і видувають ПЕТ пляшки. Можете таки погуглити, там технологія описана.
Підкажіть люди добрі, де у Львові або околицях купити пляшку 1,5-2л? Звичайну, бо в Пет-Партнера є тільки з великою горловиною і відповідно дорогі.
Раніше в м.Великі Мости (Львівська область, хто не знає...) була фірма по виробництву ПЕТ-преформ ("Інсас - Великі Мости" називалася). Може й зараз ще працює, але знаю, що років 5 тому справи в них йшли все гірше і гірше.... У свій час, маючи там корупційні зв"язки, набрав собі кілька десятків тих преформ, багатьом друзяв роздав)))) Дуже зручні штуки для зберігання солі та інших приправ в похідних умовах (або щоб в авто завжди був запас). Зручні, бо і міцні, легко відкрити-закрити, місця мало займають....
віддам 6 л пляшки45 шт шановне паньство, можливо комусь пригодиться 45 шт. пляшок 6 л від дитячої води аквуля. Забирати - біля Винник.
Може хтось підкаже де можна купити кілька таких преформ чисто для себе. Можна різного кольору та розміру. P/S. в мене товариш колись мав таку широку від 6л. "баклашки" - класний був пенал для олівців!
Колись було виробництво в м.Великі Мости Сокальського району. Від Львова (Галицького перехрестя - 50км.) Але, підозрюю, що вже "накрилося" там те виробництво((( Колись там собі десятки тих преформ нагріб. Роздавав друзям наліво-направо))) Дуже помічна штука. Насипав сіль, інші приправи, кинув в бардачок авто. Не розіб"ється, не порветься. Та й будь які дрібні предмети зберігати.
Так ото ж бо! Ціна ж, по ідеї, має бути не більша, ніж за готову пластикову пляшку, а аналогів в магазинах і не знайдеш. Знайдуться зайві? Можемо домовитись