безусловно, если этот нащадок весь из себя европейский назовет вас ослом он кто будет? в термине ничего, в придаваемом ему значению - много чего, в форумном поиске - "замоскальте" увидите что москаль - далеко не выходец из москвы а рогуль - далеко не сельский житель Львовщины ... це той Петрушка що Карлу та Мазепі дупу начистив? то може - Петр ??? скажу по секрету что украинцам вопрос названия вообще лучше не подымать .... а то выяснится что многовековая история началась не так уж и давно ...
Москаль = осел!!!??? Одна-а-ако, батєнька, куда Вас попьорло... Вам може Пьотр...Може й Великий...А мені подобається Пєтрушка. А мені байдуже. Та хоч вчора..Я не стану доказувать в кого там гени давніші чи чистіші. Та й угро-фіни мені до вподоби...А от москалі ( не всі росіяни, а саме москалі, яких я розумію як носіїв імперського менталітету) -ні.
ПРоведите еще один опросы. 1. На каком языке мне приходиться больше общаться. Варианты: Украинский Польский Русский Английский Др. 2. На каком языке мне не хотелось общаться Варианты те же. Попробуйте ? Вместе с этим опросом будет более или менее объективная картина. А обсуждения будут все равно одни и те же. Голодомор Упа, совок, Мазепа, русский язык, украинский язык (коровы), москали, татаро-монгоды чудско-мордовские и рагули (активные участники) ......Это будут ключевые слова
Форум вільний. Тут не Росія. Можете самі додати... Це хоч і офтоп, але мети голосування не пояснює. Тому не ... (по російськи - не йорничайте...)
А вот тут посмотрите. Так картина полнее будет. Жаль ветку закрыли. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20543
Я можу додати 4 мови і що??? Ця тема не додає об'єктивності для мого дослідження. Ви потім, з висновку дослідження, зрозумієте чому.
Саме цікаве що в російських росіян ніколи не виникає проблем визначити свою національність. А росіянин з любої колишньої республіки починає викобелюватись і плести якусю ахінею про абстрактність національності взагалі, про єдиний народ, про патріотизм за свою країну де він живе і т.д і т.п.
Ну в принципе "свидомый" украинец в отличие от украинцев починає викобелюватись і плести якусю ахінею , про про стралания своего народа, спражне лицо России и язык (коровий), про москалей , пятую колонну подкацапников і т.д і т.п.... А єдиний ли народ, и про патріотизм и за свою країну де він живе без того что выше описано у него просто логика не складывается. ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- Да, там китайского не хватает
В вас якась цікава класифікація, Чорнобилець. Я думаю, якщо є українці, то тільки свідомі (як до речі, свідомі росіяни, поляки і ін). Все інше - совок, "насєлєніє", а то і бидло, яке не знає чи воно людина взагалі.
що цікаво.. результати опитування станом на зараз.. на 2 місці не поляки, і не евреї... на львівському форумі на 2 місці росіяни... от що називається - люди приходять віддихнути, спустити пар :D п.с. вважаю себе українкою, але маю таку "суміш кровей", що до всіх національностей ставлюся дуже позитивно і доброзичливо п.с.с. то якщо ще хтось не знає)
Москалі професійні провокатори, так що їхні таланти відчувають періодично ще добрий десяток-другий країн.
Чорнобилець, за перепрошенням, москалі для свідомого українця до одного місця. Він би з радістю забув про їх існування якби вони йому не надоїдали.