Мих, вона питала чи я себе чую. Вам би читати уважнішечи це для вас неголовне? Un.Known, я себе чую, а як же ж .
Мих правильно зрозумів, до речі. А Ви, якби себе чули, не перекручували б свої слова в кожному дописі. Якщо Ви це робите навмисне то не усвідомлюєте, як смішно це виглядає.
Не знаю, вам видніше. Я в цьому ніякого гумору не бачу. Все, що стосується Божих вказівок, декому може здатися смішним, але Біблія обяцяє, що "Бог осміяний бути не може. Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне!" (До Галатів 6:7)
В даному випадку неправду кажетет ви, свідки Єгвоив ніколи ненаивалисебе пророками і ніколи не пророкували. рочитайте визначенняслова пророк в тлумачному словнику. ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- Докази навести можетте? І як така розумна львівська пані, грекокатоличка, модератор форуму може вживати такі вислови? ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- Докази навести можетте? І як така розумна львівська пані, грекокатоличка, модератор форуму може вживати такі вислови? ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- Докази навести можетте? І як така розумна львівська пані, грекокатоличка, модератор форуму може вживати такі вислови?
Ви лапки бачили? Научітє свою жену борщ варіть. Тут ціла тема доказів і коментарів єговістських перекручень. Аж ніяк. Може, якщо її брехнею вграють.
Ви досіне зрозміли значення слова єговіст? Здаетьсятема про свідків Єгови? нутак прикладии брехні приведіть. ---------- Додано в 04:53 ---------- Попередній допис був написаний в 04:51 ---------- Ги-ги Мих з педристиянином вже кілька років викручуються інічого довести до путя не можуь-))). Ті ---------- Додано в 04:54 ---------- Попередній допис був написаний в 04:53 ---------- Доречі кому можна пскаржитись нанеадекватність модераторвів на форумі? Можже доціьно призначати модераторами адекватних і неуперерджених осіб?
Ціла тема. Прошу читати. А єговісти з'являються і зникають по одному, коли їх до стіни припруть. правила прошу читати.