Відповідь: переконатись у любові Нема єдиного рецепту. Кожна страва вимагає свого особливого складника чи додатку.
Відповідь: переконатись у любові ми всі пишемо тут свої думки, керуючись знаннями і життєвим досвідом.. чи не так?.. я пишу свою думку... у вас є своя....
Відповідь: переконатись у любові ну власне! в мене такий досвід, у тебе такий..а ситуації то були різні..
Відповідь: переконатись у любові наприклад: тобі розказують, що тебе кохають, жити без тебе не можуть.... це все на відстані.... а ти раз дивишся в очі такій дівчині (хлопчині) і одразу розумієш, що це лише її (його) фантазії?... що тут ще перевіряти?.... особливо, якщо вона (він) починає шукати виправдання для своєї майбутньої поведінки.... ну, це як чергове підтвердження свого першого враження.... хіба ні?...
Відповідь: переконатись у любові згодна, тут нема що перевіряти... але бувають такі ситуації,що очі не допоможуть..
Відповідь: переконатись у любові з власного досвіду розповідаю.За рік відносин від хлопця чула лише один раз,що він мене кохає.Сама я не раз йому казала.А от він мовчав...А сумніви мене гризли, ще й як!Якщо любить - то чому мовчить?
Відповідь: переконатись у любові моя дружина чула від мене, що я її кохаю за наше спільне життя разів 20... і що, нащо слова?... вона знає, що я її кохаю....
Відповідь: переконатись у любові але ж чула. ще й разів 20.(думаю факт того,що вона ваша дружина є вагомим аргументом для неї))) Плюс це як для кого.Для когось промовистими рисами є слова, для когось тактильність, для когось - дії.
Відповідь: переконатись у любові зізнаюся: має на мене вплив голос і запах.... голос -- мабуть через роботу в одному специфічному місці.... а запах... запах -- був завжди.... навіть ціле оповідання написав.... я до того, що людина, коли є закоханою, інакше пахне та інакше її голос звучить....