Відповідь: переконатись у любові +1000 Випробовувати будь кого ніколи не можна бо це те саме що забави з вогнем, а чи готові ви до того що результат випробування може не оправдати ваших сподівань? А переконатись у любові можна і в повсякденному житті. Треба просто спокійно без емоцій подивитись довкола себе. Тут глянеш і побачиш що тобі зробили приємне. Тут подивишся а тебе зауважили, до тебе ніжно було сказане слово, або наприклад на старості літ хтось заліз в чужий город і нарвав конвалій лише для вас. Любов?
Відповідь: переконатись у любові елементарно: саджаєте "об’єкт закоханості" на стільчик в темній кімнаті.... направляєте лампу в очі і триста разів запитуєте "ти мене любиш"?... якщо врешті-решт не загорлає "ненавиджу", то це типовий шлюбний аферист (аферистка)...
Відповідь: переконатись у любові дякую. завстидали :shy: :shy: :shy: та то з "випадково побаченого" я телевізор практично ніколи не дивлюся а питання поставила, бо цікаво стало взагалі-то я спочатку думала про те нащо Бог перевіряв любов Авраама, а потім згадала те шоу от і виникло таке питання: чи маємо ми право так робити моя думка така: право ми маємо робити всілякі дурниці і підлості, хоча б через свободу вибору, але краще не користуватися цим правом
Відповідь: переконатись у любові Цілком згідна з Лілею. Ще додам. Якщо людина хоче випробувати іншу людину, значить, вона і сама не довіряє їй. То яке тоді право вона має таке робити? НУтак, право то має Але совість-то не загризе? )
Відповідь: переконатись у любові Я всетаки думаю що навіть і права такого ми не маємо але кожна людина вибирає для себе чи вона буде робити пакості і підлості нелюбові, вже не говорячи про кохану людину, чи ні. В таких випадках тяжко говорити про саме поняття любові навіть до ближнього. Всетаки думаю кредо не роби іншому те чого б не хотів аби зробили тобі, є досить непоганим, навіть якщо ти маєш страшну відразу до якоїсь особи. Маруська пацифістка :D:D:D:D
Відповідь: переконатись у любові Стосунки людина-людина, а людина-Бог таки інші, як на мене, хоч людина й схильна до проєкції.
Відповідь: переконатись у любові Любов - це довіра. Якщо ви вирішили когось перевірити на любов, то спочатку запитайте себе чи ви справді її любете. Думаю що ні. І не варто когось ображати. Задумайтесь, можливо після вашої перевірки їй від болю та образи захочеться вити вовком.
Відповідь: переконатись у любові Пам'ятаю(хоча й не до кінця) у школі нам ,здається, легенду розповідали про те як дівчина в знак кохання хлопця попросила серце матері(хоча здається вона чи не кохала, чи троха) і таким чином хтіла аби він відчепився. Але хлопець вбив матір і дістав серце не пам'ятаю чим то скінчилось, але факт не одруженням і радістю. А щодо "довіряй але перевіряй", то я вже писав та й інші : кожна зустріч із людиною, це вже її перевірка(принаймні перші).
Відповідь: переконатись у любові перевірити просто: уважно подивитися в очі... перший погляд скаже чітко і зрозуміло... принаймні я ніколи не помилявся.... так, сам себе обманював, що "може там щось", але перша думка завжди була правдивою...
Відповідь: переконатись у любові а не простіше спитатися?навіщо перевіряти?лишня морока.а так спитала і все ясно.
Відповідь: переконатись у любові спитайтеся в мене.... і що я відповім?... ось мій "рецепт"... для того, щоб переконатися у коханні, необхідно: мозок -- одна штука... очі -- дві штуки (можна одне)... серце -- одна штука (обов’язково холодне під час "перевірки")... все..
Відповідь: переконатись у любові ви то ви.а він то він. було таке,що хтіла знати напевно.Спитала.Взнала.Послала.
Відповідь: переконатись у любові тобто потрібне: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=304081&postcount=33
Відповідь: переконатись у любові чоловік йшов до дому "коханої", і перед порогом зашпортався. А серце спитало - ти не забився??? це про добро, посвяту і всепрощення Матері