Партія регіонів відсвяткувала десяту річницю свого створення. З такої поважної нагоди лідер “біло-синіх” прем’єр-міністр Віктор Янукович вирішив звернутися до своїх соратників і вдався до написання статті, яку опублікувала газета “Дзеркало тижня”. Повний текст
Відповідь: Партії регіонів – “десятка” К сожалению это будет возможно лишь тогда, когда за Партию Регионов не будут голосовать избиратели. Некоторые называют эту систему демократией.
Відповідь: Партії регіонів – “десятка” Ви то рішення читали ... Як садити, то всіх - і бджоляра з його вуликом.
Відповідь: Партії регіонів – “десятка” Ну, не вИ його мені видавали - не вАМ визначати хто гідний, хто ні. У вАС портрети ПУ на всіх стінах висять ? Доречі, а хто вАМ сказав, що я про ПУ писав ? Це ви підтвердили =) Опечатка за Фройдом ? Раджу перечитати ще раз. Особливо наведіть стрічку де згадується фальсифікація і звинувачення переліченим Вами осіб..
Відповідь: Партії регіонів – “десятка” ви знаєте, що зараз ПР не зареєстрована як опозиція, вони практично ніхто в Раді
Відповідь: Партії регіонів – “десятка” Мои выборци? У меня их нет, я сам выборэць. Кто проклятый бандэровец? Тимошенко? За неё таки много проголосовало. Вуйко Місько, поговорите с зеркалом. Излейте свою желчь на него. И Вы много сможете понять. Если не понять, то почувствовать. Это уже неплохо. Чужие фобии, равно как и разного свойства фантазии, не комментирую.