Ви придивіться уважно - вони ще й літери українські використовували! "Доколе" можна ще терпіти цю наругу над нашою автентичністю?
Віктор Ковтун ❗️ Пишуть що "95 квартал" всім кагалом числиться у в/ч 3066 Нацгвардії України.. Цікаво.. Правда це чи ні?.. Хто що знає? Бо наче їх там наче і не бачили..
Майори хибнуті..терміново треба лікаря з добрими глазами та палату з м'якими стінами. Вже ні розмовляти з такими не хочеться, ні сміятися з них. Таку маячню сюди несуть, що іноді не знаєш, що і казати...як муха находить купу лайна на клумбі з квітами, так і ці потвори. Та байдуже. Їх і було мало, а буде ще менше. Уявіть: зараз цих псевдопатріотів 6% в парламенті. А буде ще менше, побачите.
Свинарчук Зеленського обікрав ЗСУ на мільярд: Сина Гринкевича оголосили у розшук. Соня Морозюк його кинула - BBC News Україна Я думаю, його відпустили.
О. Бригинець Berthold Swartz: Яка несподіванка, черговий Слуга Народу виявився зрадником України. Нечувано, просто не можу повірити. В цей важкий час маємо згуртуватись навколо нашого президента. Вєруєм в нєво. Михайло Перемета - депутат від «Слуги народу» Костянтинівської сільської громади Мелітопольського району. Він пішов на співпрацю з ворогом: передавав ФСБ дані про українських військових та їхні родини, про мешканців, які чинять опір. За це росіяни поставили його керувати окупаційною адміністрацію. Йому повідомлено про підозру в державній зраді та колабораційній діяльності. Світить 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацію. OKorider: То вже зелених зрадників біля 130 чоловік. Нормальна зелена компашка і це ще не всі вскрились