Те, що депутатів від СН на протисхематозних законах будуть перекупати, хто б сумнівався. Надо було відразу налагоджувати співпрацю з Голосом та Батьківщиною, інформувати суспільство, а що ж вони хотіли? При Порошенко, напроти, для налагождення схематозу носили цілі спортивні сумки з налом. Це самі депутати і розказували.
Йой,Йой,йой...доходимо вже до ручки. Ще вкраїнський ФрАнко прийде Й зробить диктатуру, та й почне «богданів» копать й наглих нищить здуру... То почнуть,як «поліграф» на Майдан-просторі... а закінчиться трагедьйов, е-е-е...в невідомій порі!
Нарешті ті, хто не екстазував від Зе! і хто не голосував за Слуг зрозуміли суть: Клоунів не можна критикувати. З клоунів можна тільки сміятися! Якийсь Яременко на засіданні ВР спілкується з дешевою повією! Якийсь Халімон на засіданні ВР бавиться на телефоні! Ха-ха-ха, а ми, українці, за це їм платимо грубі гроші, та ще й назначаємо всякі пільги.
Хай роблять потрібне та швидше. Тут люди чули, що планується відпускати жінок в 55 років на пенсію, якщо працювати не хочуть чи не можуть. Оце потрібний закон. хоч би не затягували, бо ще передумають))
Фейк не фейк? Мосійчук стверджує (вже смішно ), що голова фракції СН є громадянином США Ігор Мосійчук Ігор Мосійчук
Мосійчук- відомий гівноїд)) його навіть Ляшко не взяв на останніх виборах в свою партію. Але хай викриває всіх, хто щось приховує - буде цікаво. А може попадеться та посадять за клевету - теж непогано)
А може в нього 3-и громадянства,включаючи Хайфу... Главу фракції Слуга народу Арахамію звинуватили у подвійному громадянстві
Юрко, у вас хтось в Хайфі є? Зізнавайтеся, бо ніколи ви про Тель-Авів не пишете, про Ієрусалім теж і взагалі про Ізраїль рідко. А ось Хайфа для вас- коріння усього світового зла. Я тільки завдяки вам узнала, що є таке місто на глобусі - тому що у мене там нікого нема). Зізнавайтеся, що за суперник там живе))
О, Слуга Народу має виправдання на всі випадки))) Тре буде у Ющенка спитати, чи тотой Шарль де Голль справді таке казав... Але Вітя мене був забанив, і мусет навічно)))
Як,Ви про Хайфу не чули? Свят,свят! Там жиє 90% галицьких і україншьких жидів і їх потомків! Я не антисеміт і мовлю відкрито же Єрусалим,та й Тель-Авів то скоро можуть стати знову Палестиною,а Хайфа,ух-х...Хайфа завжди залишатиметься містои гебреїв,як і Адєсса. Чемодан-вокзал...і Одесса,або Чемодан-вокзал-Хайфа. Все просто!