Прекрасні побажання (цінності) як для кандидата в президенти. Американські кандидати в президенти оголошують такі саме креативи, а не сотню занудних пунктів, які ніхто не буде слухати. Але до неї треба "як це зробити", Хомчин не став це писати і треба план дій Кабміну. Про Порошенко вже все відомо за 5 років, а Зеленського розпинати ще рано. Я можу сказати чесно, що допоки особисто мені не сподобалось в діях Зеленського: він пішов на поводу у порохоботів і відправив у відставку перший Кабмін, офіс і ГП. Навіть БОгдан був краще Єрмака(в цьому я можу помилятися).Другий Офіс і Кабмін - це ті професіонали, яким до вподоби система часів Порошенка. Вони міняти її не хочуть і не будуть. Тому Зе стали називати "другим Порошенко" - і в середині країни, і в Кремлі.
Потвора - це те, що ти бачиш в дзеркалі. До того ж зле і тупе до ідіотизму. Подивись новину про візит чети Зеленських до Британії: і важливі зустрічі були, і важливі угоди привіз і 5 млн фун.ст допомоги для Сходу - і сдохни, насєкомоє.
От то-то і воно, що при усіх претензіях до попередньої влади, вона "шатко і валко", але рухалася уперед. І негодованія викликали темпи руху. А тепер ті самі негодующіє радіють тому, що хоча б назад не біжать (зауважте, я написав не "не ідуть", а "не біжать", бо, схоже, для тих нєгодующіх, яким ще 1,5 роки тому Порошенко на яйця наступив і стояв на них топтався - коли нинішні потихеньку ідуть назад, це вроді як і нормально).
Шановна пані, Ви глибоко помиляєтесь: я не Зеленський. Це розповідали по "Г+Г"? Спеціально для тупих зебуїнів повторюю: Я ІНСЕКТОЇД! До речі цікаво, якби я дійсно виявився падлокловуном Зеленським, Ви би відрубали собі титьки? За побажання смерті своєму боженькє.
И вот эта вот мадам корчит из себя "ыканамиздку".Мадам, 5 миллионов на 4 миллиона жителей - это чуть более, чем по фунту на человека.По 45 гривен на нос.Не, я понимаю, что 45 гривен- бешеные деньги для "полвареника", но...
Я знаю, що придумали кацапи, але мені цікаво, чи це відповідає дійсності. Ви там ближче до негрів. А я - в українському селі. Тут негрів і близько немає.
80-ті. ОБХСС запитує Рабіновіча: - звідки гроші берете? - у тумбочці а в тумочку хто кладе? - жінка кладе - а жінка де бере? - я даю - а ви де берете? - в тумбочці Щоб ви знали: Слуги народу офіційно повідомили, що гроші на опитування на виході з дільниць по 5-ти дурацьким питангям проводитиметься за рахунок самої партії СН. Тобто, 7 мільйонів баксов - візьмуть з партійної тумбочки. А туди хто покладе? Чи хтось вірить, що вони скинуться із своїх офіційних зарплат? А ще ж партія фінансується з бюджету. Як же тепер звітувати - бюджетні на цю муть пішли гроші - чи ні? Я б оце застеріг тих, хто буде підписувати платіжки. Бо Вова спригне в Оман чи ще десь. А когось потім тягати будуть за нецільову витрату бюджетних коштів? Чий підпис - того і баланда. Таке відчуття, що вони уже б і дали заднього, та тепер уже пізно. Крєатівщики, блін. Як кажуть в КВНі - шутка нє пашла в зал. Віктор Бобиренко